• vjeko1701
    12.2k
    Pa vrlo vjerojatno se čekalo da kao SD "zatvori rok". Ako nema više nijedan posao na kojem radi, ne vidim zašto čekati dodatnih 7 dana.
  • ZgDLions
    711

Pod exkluzivni sam mislio bilo šta da kaže, samo da nije jel sve ok, je.
    Stadion, novi sd, filijala, četvrti dres, mažoretkinje… bilo šta.
    Dinamo trenutno nije baš miljenik medija, pa daj nekom ekskluzivu da se drugi pate, makar najavi nešto, odaberi jednog, pa da te drugi mole da i njima daš koju mrvicu od informacije.
  • Bosskovitz
    14.7k

Očito nije bilo potrebe. Ako se prijelazni rok zaključio, a po svemu sudeći jest, onda je on za klub gotov. Nebitno je što on formalno traje još par dana ako klub više nikoga ne planira dovesti, a neće nikoga ni prodavati.

Ono što je sada bitno je da u miru pronađu novo, ozbiljno ime. Ne zamjenu, nego nekoga tko će podići sportski sektor na višu razinu.
  • Dzgšb
    1.3k

Po svemu sudeći zaključen je prijelazni rok ,zato je i dobio otkaz.

Apsolutno se slažem , jako važna odluka ako ne i najvažnija do sada pronaći pravo rješenje,jer k'o god dođe imati će ogromnog posla zato nam treba pravo rješenje u koje nimalo ne sumnjam.
    Jednom su pogriješili, dovoljno.
  • mali M
    6.7k

Znate što je meni najtužnije... Kako se Sanjin brzo srozao od moćnika iz sjene, a na kraju ispada da je ipak Manenica najmoćniji... :rofl:
    Baš su simpatična naša piskarala, znaju raditi dobre zaplete sapunica.. sviđa mi se kako malo šaraju ne drže se samo jednog sektora. Jedva čekam da vidim tko je slijedeći "najmoćniji" čovjek u Dinamu.. toliko favorita, toliko malo vremena.. kad na kraju priče onako u zatamnjenoj pušačkoj sobi u fotelji s cigarom sjedi čistačica Mirjana, zagonetno se osmjehne, srkne malo Courvoisiera s ledom i kaže: "igra se nastavlja..."
  • ZgDLions
    711

Propustili su Franju Gregurića za izgradnju stadiona i nešto o masonima koji upravljaju iz sjene.
  • mali M
    6.7k
    masoni koji upravljaju ložom koja upravlja možemosima koji upravljaju IO koji upravljaju HDZ-om u skupštini... E Dinamo, magnetu svjetske politike, zašto mi baš na tebe grah pade da navijam!!!
  • Brusa
    2.3k
    srkne malo Courvoisiera s ledommali M

Konjak s ledom!??? Eeeeeej
    Vidi se da Mirjana nije kapacitet za puppet mastera čim pije konjak s ledom... :wink:
  • mali M
    6.7k
    Konjak s ledom!??? EeeeeejBrusa

Oprosti... Razotkrio sam svoje pijačko neznanje u sekundi... Šta ću kad sam mali od vina... Mea coulpa svim konjakašima
  • ElDorado
    1.9k
    Nevjerojatno je da novinari nikako ne mogu prihvatiti jednostavnu činjenicu: smijenjen je zato jer je NESPOSOBAN
  • Patak
    3k
    A u tome svemu je meni čudno samo riječ da će mjesto SDa napustiti "Odmah". Kao da su saznali nešto iznenada pa su ga zato i smijenili na taj pomalo "grub" način.
  • jedan u nizu
    11.5k
    A u tome svemu je meni čudno samo riječ da će mjesto SDa napustiti "Odmah". Kao da su saznali nešto iznenada pa su ga zato i smijenili na taj pomalo "grub" način.Patak

Najbolje da ce reci

''Marko Maric vise nece obnasati duznost sportskog direktora GNK Dinamo, ali na funkciji ce ostati do pronalaska novog sportskog direktora. Kada ga nademo.
    Do tada ocekujemo da sadasnji/bivsi sportski direktor obnasa svoju funkciju u skladu sa obvezama i ambicijom kakvu GNK Dinamo predstavlja kao klub''
  • ElDorado
    1.9k
    da ono došli zaštitari i odnjeli ga. Nešto je očito puklo a ja mislim da im je jednostavno dopizdio i da nedovođenje lijevog beka, kašnjenje s napadačem, i nedolazak Ivanušeca na kraju je osnovni uzrok.
    Osim toga sudeći po njegovim izjavama lik stalno nekaj mulja i mota, jedan dan veli jedno drugi dan drugo i nema trunke samokritike
  • Mali Zeus
    15.9k
    Ako je stvarno Manenica najmoćniji onda je to odlična stvar. Al da, oni mijenjaju narativ kak se koji dan probude.
  • Jaro
    9.1k
    nasi novinari, kao i dobar dio nasih sugradjana jednostvano ne mogu funkcionirati bez nekog Tita, bez nekog autokrata i njihovi umovi i mozgovi ne mogu shvatiti princip i nacela demokratskih drzava ili drustava (udruga grajdana u nasem slucaju). Zalosno je i sto se ovakvo razmisljanje i ponasanje prenosi s koljena na koljeno ko u neka davna vremena kad su ljudi zivjeli u plemenima... Ljudi ne mogu (a novinari vjerojatno ni ne zele) zhvatiti i prihvatiti da u klubu nema "najmocnije osobe", nema vise nekog debila koji ce diktirati sve - od visine travne na terenu do odabia agenata igracima...
    Ali u ovim tekstovima se vidi njihova zatucanost i patnja...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.