• Laugreano
    3.3k
    Aha, da je danas novi SD tu, onda nebi valjalo jer se Maricu radilo iza leđa.
  • Facke
    5.1k

Prijatelj moj, saki normalne voden klub , ozbiljen, prije smene takve pozicije ima spremnuga kandidata da odma preuzme funkciju. I vu tom pitanju je vec se trebale biti resene. Uz to treba dodati da Maric vec odavne visel v klubu i pitanje je bile vremena kad bu dosle do toga da mu se da otkaz.
  • jp23
    2.9k
    Znači Bayern, koji je Freunda doveo kao SD-a 18.7.2023 je neozbiljan klub? Salihamidžić je otkaz dobio 27.5.2023.
  • Paggini
    38.3k

Ti si se bas u zadnje vrijeme zakačio na svaku stavku kluba - uprava, sd, trener, ovaj igrac, onaj igrac, javljanja u 15. minuti tekme da je ovo uzas i da cemo izgubiti...

Otkad si tako negativan postao? Naravno da nećemo SDa imati spremnog odmah, niti bih htio da imamo spremnog odmah nego da se pažljivo probere i odabere, a ne EVO BRZO NETKO DA ULETI.
  • Sajla
    7.1k
    koliko vidim, Atletico Madrid nema sportskog direktora već mjesec dana.
  • Facke
    5.1k

Nemoj pariti Bayern i nas. Dok je Hasan bil kao "SD" su ovak ionak Rummenige i Hoeneß sve odlucili.
  • jp23
    2.9k
    Pa čekaj malo, sada si rekao svaki ozbiljan klub, i sada kažeš nemoj nas uspoređivat sa Bayernom. Sa kim bih trebao, sa Ludogoretsom? Da, Bayern je miljama ispred nas po dosta toga, pa je opet trebalo skoro mjesec i pol da nađu SD-a.

Jedan Chelsea je pokušavao dovesti Freunda i još neke, kako bi oformili sportski TIM (znači ne jedan SD već cijeli tim ljudi), dok im ga isti taj Bayern nakon mjesec i pol potrage, nije oteo.
  • Laugreano
    3.3k
    Nemoj pariti Bayern i nas. Dok je Hasan bil kao "SD" su ovak ionak Rummenige i Hoeneß sve odlucili.Facke

Onda su stvarno neozbiljan klub. Zamisli da mi imamo SDa, a Zeko i Manenica sve odlucuju.
  • Boycie
    2.3k
    Jedini način borbe protiv ovog smeća od novinarstva je da se ovdje ne kače linkovi, da im se uskrate klikovi neotvaranjem istih, te da se ne komentiraju medijske špekulacije, jer očigledno je da dobar dio satnice čmrlje na zoni i skupljaju materijale za te svoje odrone od članaka. Potpuni bojkot i ignore.
  • Facke
    5.1k

I kaj je sad Freund u Bayernu? Jos su doveli Eberla i odrelazi Freundu jajca stim. Freund sad u Bayernu ne odluci bas nis. Nek se to dela Eberl. A budite sigurni da zajnu rec da Hoeneß ili Rummenige. Bayern male drugacije funkcionera. Al dobre nema veze. Ak jeden igrac neigra previse ili ak je nezadovoljen trenerem , mislite da on u Bayernu ide k SDu ili Eberlu teri je jos pozicija iznad SDa da se pozali? Nejde nek ide na drugi kat , de su Hoeneß i Rummenige.

Ja kad trebam pohvaliti pohvalim. A kad mislim da treba neke reci , kad neke nije bas kak bi po mojem osobnem mislenju trebale biti velim svoje mislenje. Ja o Cannavaru nisam jednu losu rec rekel. Dobre sam se ucital kaj se njegovoga rada prije Dinama tice uz to i pogledal neke sazetke. I to kaj sam videl mi se svida. I budi siguren , mi ni nismo na pol toga kakvuga nogometa Cannavaro oce da igrame. A kad sam napisal u 15 minute tekme sa bumo izgubili? Ja se toga ne secam. Ak to najdes me podseti. Kaj se tice nasuga sportskuga sektora , trenutne nemas scim biti previse zadovoljen. Ova sezona nije ni blizu kraju, a mi sme potrosili dva trenere i sportskuga direktora u 6/7 meseci nove sezone. I to je same dokaz da dost stvari jos ne funkcionera dobre u klubu. I normalne je da nove uprave treba vremena. Ali na Dinamu se nemres vuciti.
  • Dzgšb
    1.3k
    Po meni su dvije stvari loše ,što je uopće na ovu važnu funkciju doveden čovjek bez iskustva na ovu prevažnu poziciju, za ovako veliki klub i zašto je dobio smjenu 7-8 dana prije kraja prijelaznog roka, možda je se moglo još neko pojačanje dovesti ,ali eto očito je vodećima našeg kluba što se kaže prekipjelo.

Ali na greškama se uči , sad je samo bitno dovesti kvalitetno rješenje jer će imati puno posla na ljeto,čim prije dođe to bolje za klub.
  • ZgDLions
    711
    Kako ste dobro jel sve ok je hvala na dolasku hvala vama na pozivu.
    Ekskluzivni intervju RTLa.
    Majko mila..

Kad su rekli exkluzivni ponadao sam se možda neko ime, render stadiona, ono naznaka nečega, ali šta je tu, idemo dalje, sve je pod kontrolom, bumo na vrijeme obaviješteni kad se desi.
  • Bosskovitz
    14.7k
    Novi SD je vec denes trebal biti tu.Facke

Daj jedan, jedini racionalni razlog zašto je nužno da je već danas doveden novi SD. Što će se to tragično dogoditi ako SD dođe za tjedan ili dva? Nemoj filozofirati, daj jasan i egzaktan odgovor.

možda je se moglo još neko pojačanje dovestiDzgšb

Budimo realni, osim Ivanušeca nije se radilo više ni na jednom pojačanju koje bi došlo u ovom roku. Sigurno ni jedan transfer nije propao zbog ovoga.
  • LM1995
    2k
    render stadionaZgDLions

Sasvim logičan zaključak da će dan nakon smjene SD-a ovo biti tema.
  • Dzgšb
    1.3k

Slažem se , ali bilo bi puno profesionalnije sačekati 17.2 , jer nema još drugog rješenja.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.