• Paggini
    38.9k
    Čovjek ozlijeđen bio na svakoj domaćoj utakmici i 'podržavao' suigrače, razočarenje izaziva što će gledati utakmicu budućeg kluba danas,dok mi igramo kup sutra.Peškaman

Stari, zajebavao sam se, nitko mu ne predbacuje što ide gledat tekmu hahah, tako mi je svejedno hoće gledati Dinamo u kupu ili Inter protiv Fiorentine...
  • scooniepenn
    3.9k

Dudu je s 24, ali nije ostvario neki transfer. Što ti je Arsenal, prosječna engleska momčad. :lol:
  • Marley
    3k
    ma nije tako. Ali osobno mi je mrvicu razocaravajuci taj transfer uopce, pa eto kolutam ocima na sve vezano za to :smile:

Mene samo zivo zanima je li on to isforsirao ili...
    Neki ce reci, kao da je sad to bitno, a eto meni je bitno za formiranje nekog misljenja.
  • don
    11.1k
    pa nema šta forsirat ili ne, u klub dođe ponuda za igrača, igrač se izjasni želi li ić ili ne. Naravno, klub raspravlja/pregovara o cijeni transfera i to je to. Igračeva je zadnja.
  • Eduardo
    22.5k
    Danas pratimo Peru.

• ElDorado
    2.2k
    Ko je ovaj glavati š njim?
  • NitkoBitan
    23k
    Kriste dragi ekipa s njim u avionu izgleda kao sverceri frizidera iz Bugarske. Tko su ti ljudi?
  • Krizy
    52.9k
    Baca na onoga Danijela Botu :rofl:
  • sanjinlego
    3.6k

Na jednoj od fotografija iz aviona nalazi se Tomislav Živko. Svašta se priča o njemu, ali dobro. Svi znamo čiji je Pero i da susret s Mamićem u hotelu nije bio slučajan.;)
  • The Undertaker
    6.7k
    Pero u Adidasu a Castore službeni sponzor Dinamu a Nike Interu.
    Sad bi ga rebnuo za pola plaće. Interove.
  • Facke
    5.1k

Ha joj am je te jasne ko dan ste je taj posel v Inter obavil.
    Ne trebame se praviti mutavi. Am ciji je Franjic igrac ? :razz:
  • GOAT
    2.1k
    Kad obavi ovaj tour de italia kontam da ce biti 100% motiviran za HNL..
  • fakin
    20
    Ponedjeljak je bio posebni dan za Petra Sučića. Inter je u Zagreb poslao privatni avion s kojim su još uvijek Dinamov veznjak, njegovi menadžeri Tomislav Živko i Ivica Džidić, roditelji i djevojka otputovali u Milano. Dočekan je kao velika zvijezda. Odmah po dolasku Petar je otišao na liječnički pregled, koji je prošao s najboljom mogućom ocjenom. Detaljni pregled pokazao je da je Sučić potpuno zdrav, te da mu je kost potpuno zarasla. Pohvalili su talijanski liječnici Dinamovu liječničku službu, koja je očito odlično obavila svoj posao.

Petar je otišao u klub. Tamo su ga dočekali praktički svi iz vrhuške kuba, predsjednik Giuseppe Marotta, potpredsjednik, Javier Zanetti, bord direktora...

Nakon toga je ekspedicija koja je stigla iz Zagreba bila na utakmici Inter - Fiorentina. A kako poštovanje u Interu iskazuju za Sučića, pokazuje gesta koju je šesteročlana ekipa imala na toj utakmici Serie A. Društvo koje je privatnim avionom stiglo iz metropole, dobilo je kompletni ‘sky box‘ iz kojeg su gledali događaje na travnjaku u kojima je Inter nadivisio Fiorentinu s 2:1.

https://sportske.jutarnji.hr/sn/nogomet/transferi/otkrivamo-zakljucen-jedan-od-najvecih-transfera-u-dinamovoj-povijesti-sucic-potpisao-za-inter-ovo-su-detalji-15553268
  • NKDZ86
    3k
    na šta liče ti "manageri", strašno...
  • Brusa
    2.3k
    Ja opće više njega ne računam ko igrača dinama (ništa protiv njega nemam da se razumijemo, al imam takav osjećaj)
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.