To ni ja ne shvacam. Ljudi igrace boduju po onome sto su ucinili poslije Dinama, a ne u Dinamu i za Dinamo. Zasto Dzeko nije legenda Zelje? Zato sto je bio panj i nije napravio nista. Modric je u Dinamu bio daleko iznad Zeljinog Dzeke, al u Dinamu je igralo puno velikih igraca koji su Dinamu puno vise znacili i koji vise zasluzuju status legende. Nek Olmo ostane jos jednu sezonu i uvede Dinamo u LP i tamo napravi nesto i uci ce u je*enu legendu da se nece obrisati taman da sutra ne odigra minute u nekom Schalkeu i za dvije sezone zavrsi u MK Donsu. Zivo me boli ona stvar sta je Modric ucinio s Realom, taj Olmo ce biti veca legenda Dinama nego Modric, al to je tesko shvatiti, trebalo bi cekat sta ce Olmo kasnije postici. — Infinity
Kapetan koji ostavlja srce na terenu i sa 310 nastopa je svakako legenda kluba. — SAS1987
Ja razumijem da ne postoje čvrsti kriteriji ali koji god kriterij postavite, Ademi se uklapa: broj utakmica, godine u klubu, važnost igrača, odnos prema klubu, pristup na terenu itd...Svi mi znamo vrijednosti Olma, Petkovića, Livakovića itd..koji su možda bolji i skuplji igrači ali Ademi je za Dinamo važniji. — The Undertaker
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.