• cibona
    4.5k
    Jedan od onih kojemu istječe ugovor je Stefan Ristovski, a kako saznajemo, Marić mu je htio ponuditi novi, ali dvostruko manji ugovor, što je, obzirom da će Ristovski 12. veljače napuniti 33 godine, razuman potez. No Ristovskog je to navodno razljutilo.Izet Hajrović

Čuj ti njega. Nezadovoljan je.

Novi SD ne smije niti pomisliti na to da se Ristovskom ponudi novi ugovor. Treba konačno presijeći jednom za svagda.
  • DiddyGuela
    2.8k

"A onda je svizac zamotao čokoladu u omot"
  • ElDorado
    1.9k
    Zajec bi trebao biti samo marketinska figura. Blasfemicno je reci ali ako se prtlja u neke odluke Uprave prije ili kasnije doci ce do sukoba i razmimoilazenja.
  • The Undertaker
    6.7k
    Ako je Manenica donio takvu odluku a da nije obavjestio Skendera i Zajeca onda je i on bivši. Ne vjerujem da je tako glup i neiskusan. U korporaciji možeš donijeti krivu poslovnu odluku ali narušiti hijerarhiju je neoprostiv grijeh.
  • Facke
    5.1k
    Mene je ove kaj se dogada v klubu stvarne neshvatljive. Znaci prije zimskuga roka se je pocele suskati da bu Maric dobil otkaz. I vec je prije roka visel ko luster. Da bi se odlucile za smjenu Bjelice i da se ostavlja Marko Maric zbog dolazecega roka. Rok je odraden kak je odraden. Zadovoljen sam s Galesicem, s Kangu i Franjicem. Al dalje v kadru fali kvalitete. To si zname. Da bi sad , pred kraj roka dali otkaz Maricu. V po mene krivem trenutku. Mene nist nije jasne. Sami znate da nisam fan Marica, al tak se klub ne vodi.
  • Toni90d
    1.2k
    Kako kod Manenica je napravio pravi potez, iz mog pogleda, ova neka pat situacija, gdje svatko gleda svoju fotelju i ne želi preuzeti neku odgovornost šteti samom klubu. Jasno postaviti pravila igre, tko je za što zadužen. Sportski direktor je zadužen za sportski dio, sljedeći koji mu se smije upetljati u posao to je IO za iznose preko 3 milijuna €, ako je uprava ne zadovoljna sa radom SD, pedala. Sve dignuti na profesionalnu razinu, a ne malo će Marić, pa će malo Zajec, pa onda IO. Da sutra Boban dođe na čelo, ako radi loš posao, doviđenja, pa makar ga ja obožavao.
  • JMastermind
    416
    Ako se Zeki režu ovlasti nemam ništa protiv. Nekoliko "kontroverznih" forumaša je upozoravalo na to da miješanje Predsjednika u sportsku politiku predstavlja kršenje statuta, i ako ćemo ovime dovesti to u red - ja sam za.
  • austrijanac
    5.6k
    Kaj ovaj Dubravko sere to nema nigdje.

Laž na laž.
  • Jaro
    9.1k
    Pa kaj nije naciJonal na pipi duboke drzave i sve zna... Zakaj bi Manenica morao pitati predsjednika nesto? SD je pod upravom... prije mjesec dana kuknjava da zakaj Zajec gleda kosarku dok se bitne stvari desavaju (ukrcaj torbi u avion za Tursku), a danas price da je on sve odlucivao... Ajte, najte...
  • don
    10.9k
    nadan se da se Zajec nikad nije, i da se nikad neće mišat u sportsku politiku kluba.

neka bude ono zbog čega je i predsjednik.
  • Probirštift
    763
    I kad Dinamo igra petkom mora bit neke drame prek vikenda nemre bit mirno :lol:
  • Markelo
    3.1k
    Ne znam šta je od ovoga istinito no meni Zajec kao predsjednik Dinama djeluje ko Biden na čelu Amerike. Tu sam, izabran sam ali nije mi baš jasno što se oko mene događa.
  • Niko1986
    907
    Malo lijepih vijesti, Olympiacos upisao veliki kiks, odigrali 1:1 doma protiv Asterasa.
  • NitkoBitan
    22.8k
    Danasnji dan je stvarno cudo, jos da @Droljo napokon prode listic i dan 10/10.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.