• rioda
    6.7k
    Odlično, Istra odnijela tri boda i to ih diže pred tovare na domaćem terenu idućem kolu. Smanjili smo zaostatak za prvim sa 7 na 5 bodova, slijedi nam nominalno lakša domaća utakmica, a konkurenti imaju teška gostovanja, nadam se dodatnom smanjenju zaostatka.
  • Paggini
    38.3k

A sad kad nema Marića, mogu krivit Pagginija ako sjebemo prvenstvo! Za Dinamo ću i taj križ nositi, ako treba!!!
  • tp1997
    951
    To ti je jedan od onih koji i dalje imaju hiperfiksaciju na tovare i misle da će se Rijeka sama raspasti...kao i prošle sezone, jelda?
  • Blueshadow86
    2.5k
    Bravo Istra. Morali su iskoristiti hendikep Rijeke s nedostatkom pola prve ekipe. I jesu.
    Iduće kolo uzmite bod/bodove i tovarima!
  • Zambatine škude
    3.5k
    Nije dobro što je Rijeka ovako rano otpala. Do kraja ionako ne mogu izdržati, a treba dupli pritisak na Hajduk.
  • Jurki
    15.5k
    Odlican vikend - od ukupno 14 bodova zaostatka, mi smo spustili zaostatak na 9..

Jos da je ona Dabrina jucer usla - debil.
  • don
    10.9k
    jedva čekan kraj sezone, da vidimo raspon bodova izneđu Dinama, rijeke i hajduka.

Nije dobro što je Rijeka ovako rano otpala. Do kraja ionako ne mogu izdržati, a treba dupli pritisak na HajdukZambatine škude

.
  • rokikaciga
    419
    Nisi javio jel ti odgovorio Leon Grgić kaj? Malo offtopic al nema veze
  • Paggini
    38.3k

Ma nije nista odgovorio, tako da vidim koliko je tezak posao SDa i imam simpatije prema Mariću

Edit: KOLEGI Mariću!
  • Hnlovac
    1.5k
    "Treba nam Rijeka da sve pobjeđuje treba nam proatisak na Hajduk ovo ono"

Ne, treba nam da napokon počnemo j**eno igrat kao klub koji vrijedi 80 milijuna eura i koji ima najveći budžet na ligi i prestat udarat stative
  • GeneralNapoleon
    749

Pa Rijeka ne da ce se raspast kao prosle sezone nego puno jace. Ljudi jednostavno nemaju kvalitetu i nema teoretske sanse da izdrze do kraja.

Vise mi se cini da ovi ostali ocekuju da se tovari raspadnu sami od sebe kao prosle sezone. Samo zaboravljaju da su za njihov raspad primarno bili krivi hrpa ozljeda i trener neznalica bez zrnka autoriteta. Za razliku od Rijeke koja je prosle sezone bila puno jaca igracki nego sada pa se raspala nakon poraza od nas.
  • Nolifer
    9.5k

Jesi to ti Mariću? :razz: :lol:

Nego svaka čast Istri na pobjedi nad Rijekom. Rijeka konačno kiksala, nama baš sjelo u idealnom trenutku.

Znao sam da bu ovaj vikend bez stresa...
  • Jay
    462
    Rijeka otpala, a imaju bod manje od jogurtskog giganta? I opet ce biti drugi u prvenstvu.
    Dajte ljudi, neka kiksaju rivali. Koliko smo mi bodova poklonili prosle jeseni pa nas nitko nije zalio. Tezak raspored ide svima, a to najvise ide nama na ruku. Jedini problem mi je prezivjeti od nervoze do subote
  • ElDorado
    1.9k
    Rijeka je izgubila aki zapravo uopće nije loše igrala. Imali par velikih prilika ali kvaliteta pojedinaca presudila. Tak te spike da je odron, da je otpala nije baš tak.
    Garcia dobro kaze da im je ovo najlosija tekma.
  • tp1997
    951
    U svakom slučaju, ovu priliku ne smijemo propustiti.

Rijeka ide u goste Osijeku, poljuljana dvama porazima i još bez Fruka; tovari Istri koja je uvijek tvrda i još su se sad napunili samopouzdanjem.

Gotovo sam siguran da bar jedan od dva rivala kiksa. Pitanje je hoćemo li mi to iskoristiti uoči dva derbija.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.