• jedan u nizu
    11.8k
    Kako Varazdin moze imati 3-4 igraca u 16m kada ide centarsut, a mi u pravilu imamo samo jednog?
  • don
    11.1k
    i ovaj Varaždin igra ka da vode 2-0
  • čovjekjogurt
    1.4k
    1 udarac u okvir i to iz penala i pobjeda. Klasični Hajduk.
  • rioda
    7k
    Varaždin bolji, ali ima par igrača baš upitne inteligencije, a predvodi ih Dabro
  • Nogo
    5.5k
    E moj Tepšiću.
  • Praskaton
    3.6k
    Ma toliko su retardirani i jedni i drugi da je ovo strašno
  • Paggini
    38.9k
    Koji nakazni nogomet, šta sam ja gledao ovo smeće
  • M94
    1.6k
    Nevjerojatno koliko ovakvih pobjeda su imali, losiji al izvuku pobjedu.
    Ne vjerujem koliko srece imaju. Sad se valjaju jos i zadrzavaju ko Stoke City.

Ne da je pobjeda protiv njih pod mus, nego zelim da ih ponize i pokazu ko je gazda u ligi.
  • wolfgang14
    1.9k
    joj kako bi bio sladak gol u zadnjoj minuti nakon ovih izležavanja
  • Dani Olmić
    1k
    Ne da je pobjeda protiv njih pod mus, nego zelim da ih ponize i pokazu ko je gazda u ligi.M94

Mi moramo dobit, znaci nama je pod mus pobjeda… njima igra i X tako da je pritisak na nama puno veci .. sve u svemu mislim da ce zaista bit tesko
  • don
    11.1k
    Varaždin nije za kurca, kriminalno loši.
  • reziser
    7.2k
    Varaždin nije za kurca, kriminalno loši.don

Ali bolji od hajduka
  • Tongo Doumbia
    5.7k
    Dugo se gori nogomet nije igrao u HNL nego li ove sezone. A ne odskačemo ni mi previše, ali se nadam da je preveliko iskustvo i kontinuitet na nekim pozicijama pa da to ne bi iskoristili.

Hajduk je nakupio puno ovakvih pobjeda i odavno se spominje da će stati s tim, a oni opet nastavljaju. Morat će se njih i Rijeku dobiti u preostalim susretima, kao i prošle sezone.
  • hardek
    4.2k
    Di je Šafarić iskopao ovog Mazaria? Čovjek nije sposoban dodat loptu na 2 metra
  • Ludovic IX
    8.1k
    Istra će očima zabiti min 2 gola iduće kolo. Nema im ni prpica, jel tako?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.