• austrijanac
    5.6k
    Spoj njega i Rileta na desnom je bio čisto da ga se nagradi za pripreme.

Čovjek je kriminalno odigrao i ta strana je bila jako loša.
  • hardek
    4.1k
    Čovjek je one-trick pony. Malo upgradeana verzija Kaneka čisto zbog visine i boljeg duela. Prodaja
  • ZgDLions
    711
    Očekivanja su bila niska na desnom krilu i nije iznevjerio.
  • Tongo Doumbia
    5.6k
    Za Pjacu sam rekao da je prevelika klasa i čovjek poteza da bi ga ostavio na klupi, i zato je bezbolnije da on bude desno a Hoxha lijevo, ako je potonji u formi, a pripreme su pokazale da je.

RPG lijevo i Pjaca desno su donijeli dosta dobrih tekmi i važnih stvari, ali ovaj polueksperiment s Hoxhom nije dobro prošao. Bio je igrač manje. Čak se sjećam nekog intervjua ili nečije izjave kad je tek došao kod nas, da se desno nikako ne snalazi. Opravdao je to sinoć.
  • sanjinlego
    3.6k
    Ništa protiv Hoxhe, ali ukoliko postoji ili dođe ponuda od 2,5-3milijuna, odmah bih ga prodao. Bilo je nekoliko bljeskova, poput izborenih žutih/crvenih, gola protiv Rijeke koji je donio titulu, ali ove sezone to je više-manje toplo-hladno. Također, osim te utakmice na Rujevici, ne sjećam se da je Hoxha istrčao neku kontru i napravio nešto konkretno (možda protiv Betisa), a upravo se to navodi kao njegova prednost.
    Čak je i u Slavenu znao, poput Orše na malom prostoru, izboriti se, gurnuti loptu i desnom nogom opaliti kako treba. Kod nas to nisam vidio niti primijetio. Kada Dinamo napada i kada je protivnik u bloku, tu bih uvijek prednost dao Pjaci ili eventualno Ivanušecu. Tehnički su dobri, na malom prostoru mogu stvoriti korak prednosti.

Dok za Hoxhu nisam siguran da to može; štoviše, vrlo često sam sebi zasmeta i zaboravi loptu. Volio bih da griješim i da Arber sutra zabije dva gola i sruši Milan.

Baš sam išao pogledati sažetke iz Belupa, skroz drugi igrač. Često je s krila znao ući u sredinu i zabiti. Dobro, Dinamo je Dinamo, a možda je nešto i do samopouzdanja, kojeg je, vjerujem, u Belupu imao i viška.;)
  • PlavacZRima
    370
    Danas doktorski
  • miro
    5.6k
    Od priprema na dalje, Arber je odličnoj formi
  • austrijanac
    5.6k
    Moram ga pohvalit, Pjaca i Cordoba su baš bili poluprazni nekako prvi dio igre, no baš je dobro ovo odradio.
    Očigledno mu paše kad uđe friško na izmorene igrače.

Uvijek govorim da je naš nogometno najneinteligentniji igrač, no ovu eksplozivnost mu niko nemre uzet.

Baš me se dojmio danas, a serem kad stignem.
  • Praskaton
    3.5k
    Ivanušec može ostat gdje je :cool:
  • Antisha
    831
    Odlična partija danas, riješio utakmicu i radio nered na svojoj strani. Nadam se da će uhvatiti formu
  • GeneralNapoleon
    746
    Jako dobar i definitivno gamechanger danas.
  • Dinamosaur
    1.9k
    Dobro, danas odlican, kog vraga su mu izjave za tv samo na engleskom. Jel netko zna u cemu je kvaka?
  • ElDorado
    1.9k
    navodno ga je sram javno govoriti hrvatski
  • Nogo
    5.4k

Baš dobra iga sinoć. Game changer!
    Bravo Hoxha!
  • nemapredaje
    4.3k
    https://www.index.hr/mobile/sport/clanak/kako-je-jakirova-raketa-spasila-fine-dinamove-decke/2640559.aspx?index_ref=naslovnica_sport_ostalo_m

Vice opet pogađa bit problema utakmice u petak. To sam i ja komentirao i promjenilo se Hoxhinim ulaskom. Naime Pjaca, Baturina, Stojković i Cordoba su premalo pokušavali jedan na jedan.

S time da je i Mbuku pokazao isto.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.