• Felip
    330
    bilo bi mi žao da na ovakav način i u ovom raspoloženju dođe do kraja njegove karijere u Dinamu, zaslužio je veliki pljesak, plaketu, uramljeni dresPaggini

Da. :up:
  • Borovljanin
    211
    Mislim da reakcija proizlazi iz toga što je on najviše ljut na samog sebe. Sigurno je i sam svjestan da nije više za tu razinu.
  • sarenicvjetic
    16
    Puno ljudi krivi Ristovskog,nije čovjek sam sebe stavljao u sastav i nudio sam sebi novi ugovor.
    Možemo mi pricat o bajkama o Mikiću,ali isti taj već godinu i nešto čeka priliku. Ne vjerujem ni da će on imat strpljenja doživotno pogotovo kad gledaš konkurenciju da koliko god losa bila opet igra.
    -7 je upravo zbog igrača koji igraju i sada,tako da ne vidim da je doslo do nekih promjena.
  • Dinamosaur
    1.9k
    -7 je upravo zbog igrača koji igraju i sada,tako da ne vidim da je doslo do nekih promjena.sarenicvjetic

Došlo je do promjena, sad je -4
    Ne pratiš :grin:
  • Jurki
    15.7k
    jel potpisal novi ugovor? Nije.
    Igral je stalno iskljucivo jer su treneri titrali jajca senatorima.
    Cannavaro ima veliki plus od mene jer ne jebe "imena" valjas - igras, ne valjas - klupa.
    Jucer je igral jer nema Franjica.
    Kad desni bek nemre 1 centarsut pogoditi na utakmici onda znas kolko je vur.
    Na proslavi naslova uz medalju, uruciti mu uramljeni dres sa brojem nastupa i cvijece za oprostaj.
  • Praskaton
    3.7k

Ma pohvale treneru do sad ima tu puno razumljivih i dobrih odluka.Jedna je sigurno ta da ne robuje imenima.
    Al gledajuci jucerasnju utakmicu ne mogu se ne zacudit zasto nije Perkovic igrao lijevo.S tim bi dobili i Rpg-a desno.
  • sarenicvjetic
    16
    zašto nije igrao Rile lijevo? Ionako znaš da je los desno,a time se opet “ubija” RPG lijevo umjesto da zamjenis strane.
    To i zna već golub na grani.
    Bolje da imaš raspoloženog RPG-a,jer ti je ionak Ristovski neraspoložen.
    Znaci da nije ni trener očito previše bistar.
    Vidjet ćemo protiv Gorice,ali sumnjam da će se ista promjenit,jer i sama izjava da opravdava reakciju Ristovskog mi nema smisla.
    Previše je upitnika nad ovom ekipom i odabirom igrača. Kažem nije se struktura nešto značajno promjenila,vise su natjerani zbog kartona i ozljeda mjenjati.
    Vidjet ćemo kroz sljedeće 3 tekme,jeli top il flop potez kluba dolazak cannavara
  • Zagi
    9.3k
    Možemo mi pricat o bajkama o Mikiću,ali isti taj već godinu i nešto čeka priliku. Ne vjerujem ni da će on imat strpljenja doživotno pogotovosarenicvjetic

A dobro sada, predstavio si to kao da je jadničak trebao sa 16 godina biti prvotimac.
    Igrati će iduće godine, nebu mu niš bilo.
  • sarenicvjetic
    16
    Kolega zaključak vam je kriv i ne vidim po čemu se da iščitati da netko treba biti prvotimac po ovim riječima.
  • Kaiser
    149
    Stavljanje Ristovskog desno, a RPGa lijevo je ili posljednja šansa Ristovskom da se trgne i krene igrati ili dokazivanje (točka na i) trenera sebi i ostalima da je to to što se tiče Ristovskog u prvoj na desnom bočnom, neko bliže buduće vrijeme.
    Nadam se da je ovo drugo u pitanju.
  • Omake
    6k
    Kakva je točena asu? Hahaha
  • Murtidzg
    102

Jel to stvarno istina?
    Treba ga u krasan k... poslat...
  • Omake
    6k
    Ja Mili iz Krajine vjerujem.
  • diebalo77
    255
    Ladno pivica na poluvremenu
  • Efes Pilsen
    9.8k
    Ono je caj bio, ima i slika na forumu. To ne mijenja cinjenicu da je bio ocajan, od zaleda do primanja lopti koje su zavrsavale u autu. Produzenje ugovora s njim je produzenje agonije. Zahvalit se na kraju sezone dresom, cvijecem i to je to.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.