• Orc123
    10.5k
    Ma ja sam znao da je on takav lik...kad mu ides niz dlaku super je, ratnik, obozava klub...cim mu nejdes niz dlaku kladim se da bi iz osvete otisao u neki drugi klub HNL-a i tada najnabrijaniji bio bas peotiv nas......Dinamo je iznad svakog igraca i egu nema mjesta u svlacionici....rpg zavrsio na tribini a nikad nije napravio nista slicno!
  • NitkoBitan
    22.8k
    Treba ga odstraniti iz momcadi jer ce svoju negativnu energiju prenosit na druge u svlacionici. Eto sada je pokazao kaj misli o tome da ga se "ranije" izvadi iz igre, mozete si samo zamislit kako ce mu bit sjedit na klupi citave utakmice.
  • Goran86
    170
    Ovo je za hladenje mjesec dana. Ako tada bude grizao, ubacivat ga po potrebi, ako se ljutio tribina do ljeta i onda se zahvaliti na gospodski nacin za sve sto je dao za klub.
  • Dzoni
    1k
    Ako je za ovo isto Mykha uklonjen iz ekipe nakon izmjene protiv Osijeka, isto treba vrijediti i za Rileta.
    Nitko nije veći od kluba
  • Paggini
    38.3k
    Na stranu i ovo nabijanje boce i ljutnja, ali on je na terenu kao ljuštura.

Ne mislim tu na motivaciju, niti zalaganje, nego mu je samopouzdanje potpuno uništeno, nema niti zrno vjere u sebe. Danas, a i zadnjih par utakmica, izgledao je kao prestrašeni junior, ne ulazi u nikakve rizike, lopta prema Mmaeeu, možda neki izlazak naprijed pa neki bezveze ubacaj koji se odbije od igrača. Ni sjena onog Rileta koji je letio po beku.

Šteta stvarno, bilo bi mi žao da na ovakav način i u ovom raspoloženju dođe do kraja njegove karijere u Dinamu, zaslužio je veliki pljesak, plaketu, uramljeni dres. A ovako, nabijanje boca, urlanie, svađanje, nemir, drame...

Šteta.
  • don
    10.8k
    Što se dogodilo s Ristovskim prilikom zamjene? Čini se kako vam nije dao ruku kad je izlazio s terena...

"Ne, ne dao mi je ruku, inače bi ga ubio, ha, ha. Ristovski je veliki profesionalac, sve je dobro među nama. Volim kad se igrači tako osjećaju prilikom izlaska iz igre."
  • Guinness
    2.5k
    nego mu je samopouzdanje potpuno uništenoPaggini

Osobni dojam je da je takav od prošle jeseni kad mu je bilo ono sa mamom i onda je u proljeće ušao u teškoj depresiji (Istra vani najbolji primjer).
    Mislim da se nije od toga oporavio, imao je povremene bljeskove, sa vremenom postao sve nervozniji uz ona svoja guranja u prvi plan...

Dres sa brojem nastupa, zahvala i ruka ruci.
  • skener
    1.7k
    Nemam problem s tim da odigraš loše, nemam problem s tim da si ljut zbog zamjene, nemam problem s tim da čak i nabiješ bočicu, jbg sve je to dio igre

Aliiii, nemaš kaj ti sjediti na onoj pomoćnoj klupi nego tamo gdje sjede svi ostali igrači, nisi ništa ti iznad njih.

I onda nakon 30min hlađenja na kraju tekme odeš u svlačionicu bez da pozdraviš navijače.
    Nisu ti navijači krivi što si ti ljut i tvoja frustraciha nije izgovor da ne pokažeš poštovanje prema tim ljudima.

Tko će biti kriv ako te idući put dočekaju zvižducima?
  • Doktor Kunić
    4.4k
    Mrš nezahvalniče, da ne koristim grublje riječi. Sramota.
  • jedan u nizu
    11.5k
    Ristovski je bio nezadovoljan zamjenom. Činilo se da Vam nakon izlaska iz igre nije pružio ruku?

Ne, ne, pružio mi je ruku. Da nije, ubio bih ga, ha, ha. Ali razbio je bočicu, koju će morati platiti. Ristovski je veliki profesionalac, sve je dobro među nama. Volim kad se igrači tako osjećaju prilikom izlaska iz igre.
  • Nolifer
    9.5k
    Malo me razočaral Rile, ne znam kaj mu je v glavi, nervoza kakva il ne, al takvo ponašanje ne priliči jednom profesionalcu. Ne seruckam, ali brate resetiraj se, tvoje je da igraš i bok. Ak si dosegao limit u igri, daj priliku nekom drugom i zahvalni smo ti na svemu onda...
  • Hnlovac
    1.5k
    Ne dao im Bog da mu produže ugovor na ljeto.
  • miro
    5.6k
    ma to nitko ne bi više mogao obraniti pred navijačima. Objasnit mu da je svoje dao, da smo zahvalni i lijepo se rastat
  • cibona
    4.5k
    Za vrijeme Bjelice bio je Bog i batina, podilazilo mu se maksimalno, drugi igrači su ispaštali i bili sankcionirani sve kako bi primadoni ostalo zacementirano mjesto u prvih 11.

Dolaskom novog trenera tom scenariju je došao kraj i konačno možemo vidjeti njegovo pravo lice. Ne trebaju nam razarači i rušitelji u svlačionici, takvo ponašanje treba pod hitno sankcionirati. Mikiću se zbog njega koči razvoj.

Vrijeme je da klub odluči; ili generacijski talent, ili rušitelj svlačionice.
  • dinamozivivjecno
    2.3k
    Valjda sam jedan od rijetkih koji Ristovskog nebi ni doveo u Dinamo nakon onoga sto je izgovarao dok je bio u Rijeci, ali cijenio sam njegovu igru na terenu do prije godinu dana dok nije pao i fizicki i u glavi, toliko jako da je zapravo tuzno za vidjeti da je to isti onaj igrac koji je do prije 2 godine bio zvijer i unistavao suparnike. Na kraju sezone lijepo pokloniti prigodni dres i buket i zahvaliti se jer tako je najbolje za obje strane.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.