• Droljo
    12.1k
    Ma nije on takav... :chin:
  • NitkoBitan
    22.8k
    Nije ga se bezveze povezivalo sa Miletickom... mislim ak mu to valja onda ce se gore preporodit.
  • Rakovica1986
    912
    Ma kakva Rusija. Niti ja osobno želim da Sandro ide, a siguran sam da njemu ne pada na pamet ići u Rusiju.
    Neka tebe doma Kule, nekad te volimo, nekad te psujemo, ali tebe to ne jebe previše, ti si tu radi Dinama.
  • ShanKu
    1.4k
    Odbit taj transfer, nije u šoldima sve.
    A još najmanje ga mogu zamislit da igra u Rusiji. To je isto ko kad rusi nekog pošalju na Sibir. Njega više vidim onako u nekom slabijem Talijanskom klubu, Seria A ili Seria B, taj stil frizure ima nekako. :sweat:
  • prefontaine
    957
    Ma kakva Rusija, pa ruke bi mu utrnule nakon 7min igre. Stavlja rukavice na +10, a u Rusiji bi igrao na - 20. Neće da može.
  • Marley
    3k
    Jos ce on isporucivati, vidjet cete.
    Sad kad je tu i Kanga, bit ce sve bolje. Rasteretit ce ga pritiska da je sve na njemu, odmoriti fizicki po potrebi, a i kao dobrodosla konkurencija.

Pa neka sam i medju rijetkim "budalama" koje vjeruju u to, bas me briga. Ajde Sandro :strong:
  • Nolifer
    9.5k
    Ako zbilja se to događa, nadam se da se neće ponovit ko sa slučajem Brodić, da se proda igrač i da se ne dovede adekvatna zamjena. Kule mi je ok igrač, domaći, iskren Dinamovac, nekad ide na terenu, nekad nejde, al baš sad da je silom prilika prodaja u Rusiju, to mi nejde u glavu baš. Tako da se nadam da su to još tračevi i da je daleko od zgotovljenog posla...
  • DiddyGuela
    2.8k
    E moj Sandro...da si druge boje koze i prezivas se N'Kwulu, Maksimirski skorojevici bi te nosili na ramenima. Ovako si samo drvo Kule.
  • Patak
    3k
    Trebao bi se znati red i hijerarhija u momčadi. Ne izbacuješ iz prve postave igrača koji ti je u tekućoj sezoni zabio 15 golova sa prinovom koji se tek pojavio. Ima drugo poluvrijeme, zadnjih 20 minuta za dokazivanje.
  • Brusa
    2.3k
    hijerarhiju je na neki način već poremetila uprava i sd (dakle oni koji su mu ponudili i dali/odobrili ugovor) ako je istina da mu je dano 800k godišnje
  • Orc123
    10.5k
    Kule malo ljut, mozda shvati da nije sveta krava i da mora gristi svaku temu jer jedino tako moze biti koristan Dinamu!dobeo ce mu doc hlađenje....
  • Patak
    3k
    A kad Kule nije grizao svaku tekmu? Pa bez Petka je igrao svaku tekmu jer nije imao zamjenu. Istrošio se, a jedan je od igrača koji uvijek daje sve za Dinamo. Ne kužim po čemu je zaslužio "hlađenje". Odmor zbog zasluga, to da .
  • Orc123
    10.5k
    pogledaj si proslu tekmu protiv Osijeka kad je valjda bio uvrijeđen što nije startao....pogledaj njegovo zalaganje tih 20minuta.....kad ide maksimalno ima mjesta u Finamu definitivno ali se umislio da je Ronaldo....
  • Patak
    3k
    Odigrao je preko 2000 minuta za Dinamo ove sezone, davao sve od sebe, zabio neke ključne golove ali problem je 20 minuta kad je ušao kao zamjena prinovi? I zato je zaslužio hlađenje koje je dobio i prije tih 20 minuta, već u Osijeku, što ničim nije zaslužio.

I zašto nepotrebno stvarati nezadovoljnog igrača? Čemu to?
  • Orc123
    10.5k
    Zato jer nem kvalitetu ni kontinuitet da bude 1. Napadac Dinama. To je svima jasno ...... Onolko kolko ce igrati kora davati sve od sebe kao i svaki drugi igrac
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.