• CastAway1986
    2.6k
    Ono što mi je danas zapelo za oko je da je Julio Romao , zadnji vezni Qarabaga koji je ostavio odličan dojam u dvomeču s Dinamom do te mjere da su se iz kluba raspitivali za njega ali je navodno bio preskup , isti taj Romao je potpisao besplatno za Ferencvaros..Nama bio preskup a onda besplatno odlazi u Mađarsku, stvarno cudno ..Inače Ferencvaros je blizu potpisa i odličnog krila Qarabaga Leandra Andradea koji se isto spominjao ovdje na Zoni što samo pokazuje odličnu skautsku službu kojom raspolažu..
  • Yovitssa
    872

To me fakat već ljuti, kapa dolje @Omake i ostatku ekipe koja skautira, to je "next level" skaouting, ali ovu dvojicu iz Qarabaga je i moja mater (koja ne prati nogomet) skontala da su dobri igrači. Ne treba ti skautska služba za to. A naš sportske sektor ili spava ili im se ne da... Ne znam više...

EDIT: Nekad smo se sprdali kaj šparamo na skautingi i dovodimo igrače isključivo iz ekipa protiv kojih smo igrali (Emreli, Ljubičić....), sad više ni tu praksu nemamo, i taj dio skautinga nam šteka. :-)
  • Nogo
    5.5k

A prije njih doveli Saldanhu za 3m iz Partizana (po transfermarketu vrijedi 6).
    Nemam riječi.
    https://www.transfermarkt.com/matheus-saldanha/profil/spieler/740059
  • Keyser Soze
    12.6k
    Doveli su i onog Traorea koji je bio odličan protiv nas kad je igrao za Sheriff.
  • CastAway1986
    2.6k
    da Traore im je i dalje jedan od najvažnijih igraca , brazilca Marquinhosa koji je nekad davno ponuđen Dinamu na posudbu s opcijom otkupa doveli su iz Boteva i prodali za velik novac u Rusiju ,pravi primjer kluba s odličnom skautskom službom koji za svaku prodaju imaju pametno isplaniranu zamjenu ,kamo sreće da se i mi pokrenemo s nule u skautingu zato držim palceve da je lijevi bek rjesen za ljeto kao i Ivanušec
  • Zagi
    9.3k
    Dobar lakmus papir za to koliko bi mi bili uspješni s takvom sportskom politikom.

Al tog Traorea nikada neću prežaliti.
  • BBB Sibenik
    5.3k
    Naše potencijalno pojačanje ima jako veliku vrijednost po Transfermarktu.čovjekjogurt

650M pesosa
  • BBBaranja
    3.1k

Poznanik mi je navijač Ferencvaroša,i nisu baš zadovoljni sa svojom ekipom.
    Nagomilali su se strancima upitne kvalitete,u Europi su jos nešto i odigrali dok su u prvenstvu egal ss ekipama koje puno manje vrijede i ulažu.
    Taj Romao je protiv nas stvarno izgledao moćno,vidjet ćemo ga dalje..
  • CastAway1986
    2.6k
    pratim ih i ja , nisu dominantni toliko ove sezone u prvenstvu ali ni trener Keane se nije iskazao..Ali Adama Traore , Saladanha , Romao , Ben Romadhane bi sigurno imali mjesta u Dinamu pa i u prvih 11..
  • Tongo Doumbia
    5.7k
    Ne znam što će biti s Ferencvarošom i jel Romao flop, mene je oduševio i prije nas, odnosno protiv Ludogoreca u obe tekme. Znam da ga je Jakir jako htio.

Također znam da dok je htio Galešića, cijena je bila podosta prihvatljivija i mogla se praktički uvjetovati Rijeka kojoj se žurilo zbog love. Mi smo ga izabrali dovesti na teži način.

Kao da radimo protiv sebe jbt.
  • E46
    1.2k
    Ferencvaros samo radi zapravo ono sto treba da bi nas prešišao kao najjači klub u ovom dijelu Europe, a mi kao mrtvi konji od 20 godina starosti to promatramo, sjajno Maricu.
  • Jos-Optimus
    4.5k
    Da, ubija Ferencvaroš, cijela Europa se trese od njih
  • Laugreano
    3.4k
    Maricu plati neko igraca 5mil. Bilo kojeg samo ga plati da drzimo korak sa Ferencvarosom.
  • BBB Sibenik
    5.3k
    Ferencvaros samo radi zapravo ono sto treba da bi nas prešišao kao najjači klub u ovom dijelu Europe, a mi kao mrtvi konji od 20 godina starosti to promatramo, sjajno Maricu.E46

Stari moj nikad Ferencvaros neće imat renome kakav Dinamo ima o čemu pricas ti?! Kad su oni proizveli nekog igrača u odnosu na nas i prodali di mi prodajemo igrače. Nit po europskom koeficijentu ka klub nisu nam ni blizu, školi nogometa, igranja LP Itd. Jedino šta imaju to je stadion u odnosu na nas, na kraju krajeva to je klub iz Mađarske kao nogometna nacija su truba po uspjesima u odnosu na nas u svakom pogledu. Koje sve gluposti se neće ode napisat, jel pratite vi Dinamo od jučer il kad? Doveli su Romaa nekog kojeg nitko nije zna do ovog lita i utakmice protiv nas i Andradea. Sad su oni neki klub moćni, ma daj
  • Tongo Doumbia
    5.7k
    Uopće nije poanta u tome tko šta može stvoriti i pretvoriti i da sad tu nesposobnost naših par prijelaznih rokova i odluka na sportskom planu maskiramo sa sprdnjom da “jebo te Ferencvaroš je poznati velikan ” i sličnim forama.

Ljudi tu navode da su napravili za džabe transfer igrača za kojeg smo se mi raspitivali i bio nam je preskup. I to govori dovoljno za sebe. Kako to da onda naš SD nije uspio uvjeriti igrača na račun našeg renomea. Nekad nije stvar u tom jebemom renomeu nego u onome što možeš ponuditi.

Uostalom, kad smo kod stvaranja, kad odu Sučić i Baturina a ti dani su tu odnosno dolaze, koja je naša sljedeća prodaja i naš “next big thing”? S obzirom da su nam ispred navodno najpotentnijeg desnog beka redom Makedonac, Francuz i Iranac, da su ispred dva potentna stopera nekakvi upitni Marokanci, Francuzi i Španjolci a Perkovića sa solidnim prodajnim potencijalom se očito želimo riješiti…
    Famozna nam špica Ćutuk puni 18 bez sekunde seniorskog nogometa a ispred Vrbe u Lokomotivi je izraubani Mudražija s 28 godina.

Već se nadam da će netko iznjedriti jer imamo veliki bazen i majstori smo improvizacije, ali da se nekakav sistem i plan naziru, hmm. Nismo baš u poziciji da se mi nekome rugamo i gledamo s visoka.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.