• Guinness
    3.5k
    Bljuvotina od dresova, ne znam koji je gori. Da niti jedan nemože bit iole normalan barem...
  • xavier
    12.1k

Baš krenuo komentirati, nema jednog da bih rekao "ovaj nije loš"...grozno :yikes:
  • Dino
    5.8k
    Meni ovaj od west hama ima prolaz, ostalo je, kak bi ljudi s umjetnicke akademije rekli, “zanimljivo”
  • nkdz
    1.4k
    bas to, west ham mi je ok, i na atleticovom mi je fora kragna ali ostalo nula, znaci i nas izgleda ceka opet neki genericki adidas na istu šprancu ko i ovi neki gore
  • Dino
    5.8k
    Jako bi volio da se potpise ugovor s new balanceom. Ne srljaju u neke moderne, apstraktne il kaj ja znam vec modele, neg furaju klasicni stil. I pored tog ne izbace jedan model za sve klubove jednako pa onda sam mijenjaju boje.
  • xavier
    12.1k
    Ugovor ide dalje s Adidasom i koliko sam mogao pročitati, dobit ćemo za iduću sezonu 3 nova dresa. Moram priznati da me pomalo strah toga kad vidim kakve nove dresove radi Adidas, a i svi ostali. Malo sam proletio kroz nove dresove i jedini adidasov koji mi nije loš, a da se može primijeniti na Dinamo, je ovaj novi od Lyona:

lyon-20-21-home-away-kits-5.jpg

U plavoj boji ne izgleda loše, ali bojim se da ćemo dobiti neki drugi template.
  • Cosey
    584
    Kak meni ide na živce to mijenjanje dresova svake godine, da barem ostane 2 ako već ne može 3 sezone.

Pretpostavljam da je to samo radi para?
  • Guinness
    3.5k
    Pa dobro ovosezonski prvi nije bio na template? Po meni je jedan od ljepših u povijesti kluba.
  • xavier
    12.1k

Mislim da sam vidio još nekog u istom dresu, samo druge boje, ali ne sjećam se koga.
  • Crusades
    26.1k
    Ovosezonski prvi je odličan. Žuti/flourescentni katastrofa, a problem s trećim je što Dinamo godinama forsira prvi dres za domaće utakmice u HNLu i kupu, a treća garnitura je za europske utakmice. Debilana teška.
  • Navijač Dinama
    13k
    dj44mgm6p2jti7aa.png
    Dresovi za Euro :meh:

u9lr1t9fkhsg0x8r.jpg
    jn4rqjy6zcvm9hnq.jpg
    Feyenoord

85z9wgcunb05osfs.jpg
    sx7453o1yos5m3d6.jpg
    Spurs

j35oc36htwc7upa6.jpg
    mbuh76l3akqwwm7j.jpg
    Arsenal druga i treca garinatura

8q0mrwttsmtxdim9.jpg
    MUFC prva garinatura

fw0b19th10pp88f7.jpg
    wxoeo1w4rf3nvdw1.jpg
    Borrusia M.

yhvz8j5erlizc8et.jpg
    PSG

mknn7br5jpf6e7b3.png
    Ajax
  • Dino
    5.8k

Imal je jos neko isti model sam drukci colorway. Al bez obzira na to bio je jako lijepi model.
  • Infinity
    21.7k
    Pretpostavljam da je to samo radi para? — Cosey

Logicno. Pa nogomet se igra zbog para.

Mislim da sam vidio još nekog u istom dresu, samo druge boje, ali ne sjećam se koga. — xavier

Maribor
  • marcio amoroso
    54.4k
    Meni ovaj zeleni od Tottenhama prelijep.
  • xavier
    12.1k
    Meni ovaj zeleni od Tottenhama prelijep. — marcio amoroso

Taj jedini nema neki grozan uzorak po sebi, jedino mi se ta boja nikako ne sviđa.

Od sličnih dresova mi je broj jedan interov:

Inter-Away-600x600.jpg
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.