• gledatelj
    695
    Inace kad se vec spominju produzenje rokovo za dostavu ponuda samo da spomenem da za cestu na dionici, mislim Krizisce - Selce produzivalo preko godinu dana.
  • db-izbjeglica
    16.4k
    Ljudi moji, izvođač nije jedini sudionik gradnje za kojeg je potrebno odraditi postupak javnog natječaja.

Bez odabranog stručnog nadzora nema gradnje!
  • Kaiser
    141
    Novi rok za dostavu i otvaranje ponuda je: 21. veljače 2025. u 11,00 sati.
  • rokikaciga
    419
    Sta pise kao razlog? Nemam nekoliko dana pristup portalu javne nabave
  • Jaro
    9.1k
    znaci nis od gradnje u prvom kvartalu, ma ni u polovici godine...
  • zg041
    207
    ne znam dal je bilo vec..do kada ovo može ici sa tim ponudama?jel ima neki rok,ili to sad moze trajat unedogled
  • Plavi-9
    804
    previše pitanja zbog projektom nedefiniranih stvari. Zbog toga izvođači još uvijek ne mogu kompletirati ponude.
  • barbax
    249
    S obzirom da Sirrah već ima iskustvo s Pampasom u Osijeku, zanimljivo da imaju toliko 'nedefiniranih stvari' u projektu.
  • Orc123
    10.5k
    Sve je to vise jako smijesno...rokovi se prolongiraju u nedogled, a ja si sve mislim da se bager nece vidjet u Kranjči do kraja godine ako i onda! To je samo u HRV moguce.....
  • Igor VG
    130
    Tko je upoznao Sirrah, niti pakao mu neće teško pasti!
  • rokikaciga
    419
    Evo mene ne čudi da ima toliko nedefiniranih stvari u projektu.
  • Ludovic IX
    8k
    da se radi "normalno", odnosno da je natjecaj namjesten za tu i tu firmu, nebi previše pitanje bilo i već bi se radilo. svi bi bili sretni a najviše ona dva tri pojedinca koja bi stavila par milja u džep
  • Facke
    5.1k
    Budu se na Maksimiru do 2040 nacekali za zamjenski stadion :lol:
  • rokikaciga
    419
    Da se radi normalno ne bi bilo ovoliko odgoda i pitanja zbog nedostatka dokumentacije, nedorečenih stavki itd
  • Derby
    380
    da se radi "normalno", odnosno da je natjecaj namjesten za tu i tu firmu, nebi previše pitanje bilo i već bi se radilo. svi bi bili sretni a najviše ona dva tri pojedinca koja bi stavila par milja u džepLudovic IX

Upravo to. Nije idealno i moralno naravno, ali je u ovom nasem sustavu to najbolje.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.