• deda
    35.4k
    Da zabilježimo radi paralela za neka buduća razdoblja. Stanje 4. veljače u 16,10h: 28.130
  • DrawTube
    6.2k
    Neka zapažanja za županije danas-

- Zagrebačka županija prešla 3000 članova te je 2. po redu gdje je više od 1% stanovništva član Dinama

- Osječko - baranjska županija prešla 1000 članova

- Požeško - slavonska županija danas porasla za gotovo 20% i postala 2. "najplavija" slavonska županija nakon Brodsko - posavske te 2. gdje udio članova prebacuje 0,5%

Danas baš brzo raste broj članova pa će biti još promjena, zasad imamo par dobrih podloga za natjecanje

Krapinsko zagorska 809 čl - Varaždinska 805 čl
    Vuk. - srijemska 644 čl - Sis. moslavačka 641 čl
    Bjel. - bilogorska 387 čl - Kop. križevačka 393 čl
  • Boycie
    2.3k
    Neće se same podić!

20250203-173734.jpg
  • InatiseSlavonijo
    528

Iz zapadnog djela Požeško - slavonske stiglo gotovo 100 novih članova, novi povjerenik je tamo pa bude još i više.
  • PlavacZRima
    372
    Pitanje, produžio sam članstvo par dana prije 1.1.2025. kada je išao onaj mail. Pri produživanju sam stavio da želim dostavu na adresu. Još mi nije stigla kartica. Jel vrijedi stara kartica možda i dalje? ili su tolke gužve da se ne stigne dostaviti? (U pitanju je ZG)
  • Cosey
    565
    Kaos je. Ja sam stavio osobno preuzimanje na preporuku ovdje i radila mi je ponovno jer ju nije mogla naći.
  • bskvorc7
    16
    Pitanje za povjerenike, dali moze povjerenik uclanit na novo ili produljit clanstvo online, pod time mislim da osoba koja produzi clanstvo ili se uclani dobije odma clansku ne fizicki nego digitalnu, kak se desi ak se sam uclanis prek stranice.
  • deda
    35.4k
    Svatko tko produži online praktički odmah ima digitalnu novu iskaznicu.
  • masacusec
    4.6k
    Po toj logici, članska iskaznica u fizičkom formatu ti zapravo i ne treba, izuzev vrijednosti iskaznice kao suvenira?
  • nemapredaje
    4.3k
    Ali općenito mi nije jasno pižđenje oko toga kada će ti doći doma članska iskaznica. Kaj, moraš ju pokazat starcima ili curi ili frendovima. Ak ne dođe na vrijeme eksplodirat ćeš ili kaj?

Fizička članska ti je potrebna samo da ju ukoviriš i staviš na zid ili spremiš u novčanik.

Jebalo vas pižđenje da vas jebalo.
  • rioda
    7k
    Prije šest dana produljio online, upravo stigao mail da mogu podići člansku :up:
  • Mali Zeus
    16.2k
    Došla članska, sve pohvale za etui, zastavicu, pismo, sve. :blush:
  • bskvorc7
    16

To znam, al ti kao povjerenik dal gubis tog clana koji produzi online ? To me zanima. jer meni je povjerenik produzio a na stranici mi je neaktivna samo stara i piše mi da produzivanje nije moguce..

Edit: evo upravo se pojavila nova... al me zanima kao sto sam naveo dal ostajem u evidenciji povjerenika ak sam produzim
  • Cosey
    565
    Pohvale za ovaj etui koji se dobije uz člansku. Lijep je to dodatak.
  • Papastrumf
    14.3k
    Pisao sam već da smo imali problema s dobavljačima. Nažalost, umjesto 15.12. prve isporuke smo dobili 15.1. i to nedovoljne količine. Problem je što u trenutku kad smo saznali da će dobavljač kasniti nismo više imali vremena mijenjati istoga jer bi isporuke onda čekali još dulje.

Prioritet su bili članovi koji su se učlanili u shopovima i preko povjerenika, a kako bi što prije dobili svoje iskaznice. Web smo ostavili za kraj jer oni imaju digitalnu člansku s kojom mogu koristiti sve pogodnosti, dok ovi prvi nemaju ništa.
    Čak i sad imamo problema s dostavom, ali veliku većinu smo uspjeli riješiti i poslati prošli i ovaj tjedan. Ostalo je još 2-3.000 iskaznica koje ćemo riješiti do kraja tjedna.

Znate da mi nije problem napisati kada klub nešto pogriješi, ali ovdje stvarno nije do kluba. Svaki dan na ispisivanju i slanju članskih radi 20-25 što zaposlenika, što studenata i to skoro u 2 smjene.

al me zanima kao sto sam naveo dal ostajem u evidenciji povjerenika ak sam produzimbskvorc7

Upravo se to rješava s Dekodom. Moći će se kod novog učlanjenja preko weba upisati i šifra povjerenika, a isto tako i kod produljenja.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.