• plavi72
    1.2k
    Inter isto mi tri-četiri vratnice,ali uguraše u 95' za 1-1.
  • Bosskovitz
    14.7k
    Neki klubovi drže do "tradicije" i ne mijenjaju grb unatoč trendovima.NORTE

Malo je takvih i Brighton definitivno nije među njima:

ys1c0lleaeid1.png

Pritom ne mislim da trebaju mijenjati grb, ali malo osvježenje mu ne bi bilo na odmet jer ovo zaista danas izgleda kao da ga je netko nacrtao u paintu.
  • Sajla
    7.3k
    Albanija i Srbija zajedno će organizirati EP za U21 2027. godine.
    čekamo da Iran i Saudijska Arabija naprave nešto slično u Aziji.
  • Droljo
    12.4k

Bolje izrael i iran...
  • Sajla
    7.3k
    to mi je bila prva misao, a onda sam se sjetio da je Izrael član UEFA ;)
  • Droljo
    12.4k

A baš zbog toga...
  • Ivdzo11
    5.7k
    Albanija i Srbija bit će zajedno domaćini Europskog nogometnog prvenstva za igrače do 21 godine 2027., objavilo je u utorak europsko nogometno krovno tijelo UEFA, nakon što su dvije balkanske zemlje ostavile svoje nesuglasice po strani i podnijele zajedničku kandidaturu.
  • Hectorharatti
    300
    Albanija ima terene za U21 turnir. Zanimljivo.
  • Omake
    5.9k
    Top 25 ex yu klubova po ELO

K5rBUKh.png
  • DrawTube
    6.1k
    Zvezdi igranje u namještenoj ping pong ligi daje bar 100 ELO bodova
  • Infinity
    17.4k

Ne znam na koliko godina se bazira ELO, ali Zvezda ove godine pisa po ping pong ligi. Namjestali ranije vjerojatno i jesu, ali ove sezone su svijet za sebe.

Ali i dalje ne mogu provariti ovo Crvena Zvijezda :lol:
  • Omake
    5.9k
    ovaj rating se bazirao na cijelu bazu, znači od 1950 pa nadalje.
  • Infinity
    17.4k
    U tom slucaju mi ima smisla da su ispred, bili su prvaci Europe, te su cesto bili prvaci i bivse drzave, ali mi onda nije jasno u kojem paralelnom svemiru je od 1950. do danas Rijeka ispred Hajduka.
  • Sajla
    7.3k
    u kojem paralelnom svemiru je od 1950. do danas Rijeka ispred Hajduka.Infinity

isti su sa 1456.
    a meni nije jasno kak je Bačka Topola tak visoko ili Slaven, pa Varaždin ispred grobara, dok mnogih ex-Yu prvoligaša ni nema na listi, a gleda se unatrag 75 godina. da Željezničar ne može u top 25 ispred Drite i Mure?
  • Omake
    5.9k
    mi smo bili na oko 1700 nakon Tottenhama, ali smo do Jakirovog proljeća bili u slobodnom padu kada je Elo u pitanju. Inače nam je rekord oko 1750 iz 98 godine.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.