• MaliPizdek
    80
    očekujem da upišu 3 boda. Kak? BMK...
  • Infinity
    17.3k
    Da i da. Nisam stavio Q jer ne želim vidjeti niti jednu opciju odgovora koja nije jedno veliko DA!gaTeDZG

Postoje jasna pravila koja su se komuinicirala svima koji zele otvarati teme, pa su s vremenom zato i otvarali samo moderatori.

Kako je jasno kako treba izgledati naslov, tako je potrebno ubaciti pitanje da li se ide na utakmicu, ocekuje li se pobjeda, te dodatna pitanja, ovisno o prilici.

Nemoj ovu kritiku shvatiti osobno, ovo pisem da sutra ne bi imali divlji zapad s otvorenim temama.
  • Blue Label
    26
    Protiv Šibenika kući jedino možeš očekivat pobjedu, još dolaze bez Santinija i Božića.
  • gaTeDZG
    200
    Jasno, isprike zbog tog nedostatka...
  • Borovljanin
    204
    Moramo izdominirati i ono najvažnije, pobijediti. 4 3 3 mislim da se treba ustaliti.

Pjaca Kanga Mbuku
    Baturina Mišić Rog
    Perković Torrente Galešić RPG
    Čavlina/Filipović

Očekujem ovu postavu. Ulazak Cordobe, Stojkovića, Pavića, Kulenovića i Mikića. Možda Kačavendu isto.
  • danguba
    2
    Očekujem no stress tekmu i početak pobjedničkog niza Mister Fabija, prva HNL tekma otkad je došao bez L.prvaka par dana ranije je game changer.
  • Marktwain
    73
    Ako nije 5:0 na poluvremenu, režem člansku.
  • NVKOD
    2.7k

Ako Kanga ne zabije hat-trick u prvih 15 minuta, odmah ga treba izvaditi. Ako Galešić ne napravi barem dva slaloma kroz cijelu momčad Šibenika i ne zabije dva komada, možemo ga odmah vratiti Rijeci. To je samo prvo poluvrijeme.

U drugom poluvremenu očekujem gol Mišića iz slobodnjaka s 45 metara, zatim ulazak Oliverasa, koji izvoza cijelu lijevu stranu i ubacuje na glavu Čavlini, koji natrčava iz drugog plana. Za potvrdu pobjede Baturina zabija iz kornera s obje strane, čisto da pokaže što sve može.
  • Marktwain
    73
    Za početak bi bilo super da se kuži zafrkancija i pretjerivanje.

Očekujem pobjedu, ništa više, ništa manje.
  • Mr Anderson
    10.3k
    Ako vratimo samo jednom golmanu povratnu, momentalno očekujem skidanje svih bogova igračima i treneru od strane lika koji sjedi iza mene.
  • GeneralNapoleon
    577
    Ocekujem posijed od najmanje 100% za nas i barem 10 komada u mrezi Sibenika.
  • NitkoBitan
    22.5k
    Ocekujem da mi valjda nece trebat 2 sata od posla na zapadu grada do stadiona.
  • Paggini
    37k

E da je moja stigla, skupljali bi ju po Maksimiru u subotu!!
  • Marktwain
    73
    Bar nešto dobro od čekanja. :grin:
  • mlinchica
    2.5k
    Tko će bit na golu? Ili još bolje - tko bi trebao biti na golu?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.