• Dinaminjo
    1.3k
    Mozda da vratimo Brodica?
  • rakurs
    734
    Na četvrti red tribina i tjtMihaljević

A čekaj, zašto? Pa valjda svi znamo kakvo je stanje zadnje tri godine i da igračima nije prenapeto ići u zemlju koja vodi rat. Čak i da mu nije to motiv za odbijanje nego nešto drugo, zašto bi ga se slalo na tribinu? Čovjek je prije pola godine produljio ugovor i ako ne želi ići u Rusiju ne želi, ima potpuno pravo na to. A da ga Dinamo onda šalje na tribinu, pod kojim objašnjenjem?
  • Žan
    373
    ozbiljno mislim da je sposoban dovest napadaca u 2 tjedna i da ce na ljeto dovest lijevog beka dostojnog prve ekipe, Franjic kao igrac koji poznaje poziciju i ligu je po mom sudu cisto dovoljan za osvajanje hnla i gasenja pozara u ovoj stiuaciji.
  • Paggini
    37k
    uQLvp82.jpeg

Zonin sportski direktor se primio posla, ne znojite se dečki
  • GOAT
    2k
    Sad si na adminskoj placi pa ti ne trebaju naknade :lol:
  • Markelo
    3k
    dovoljno je da ti samo odgovori pa pozitivno ili negativno kako god, da mi budeš ispred Marića za poziciju sportskog direktora
  • Paggini
    37k

Adminska plaća, kavice sa Cannavarovom kćeri, malo menadžerskih poslića, fali mi još samo gostovanje na Podcast Inkubatoru gdje serem po svima u upravi
  • gaTeDZG
    200
    Stjelja ili Brkić? There's only one correct answer...
  • Izet Hajrović
    3.6k
    rekao bih da ne bi bio ništa lošiji od RPGa da je došao.Sajla

Ne znaš kako izgleda na lijevom beku, RPG je top desno.
  • din
    607
    a znači to si ti bio u Caffe bar Macchiatu s malom od trenera, fino fino
  • Paggini
    37k
    195
    Stjelja ili Brkić
    gaTeDZG

Stjelja naravno, da se zajedno ispričavamo za sve Dinamove titule i napomenemo da smo dinamovci, ali kakva bi fešta bila da Hajduk osvoji
  • FrenchMontana
    855
    Stjelja naravno, da se zajedno ispričavamo za sve Dinamove titule i napomenemo da smo dinamovci, ali kakva bi fešta bila da Hajduk osvojiPaggini

Najgori navijaci Dinama u svemiru.
  • ElDorado
    1.7k
    I da Stjelja može po 368 puta reći da je i on igrao nogomet
  • Zagi
    9.1k
    Al dobro mi je kad ekipa završi post sa - štogod netko rekao. — Mali Zeus

Ili počne sa "nije to pljuvanje, to je realan pogleda na situaciju" .
    Onda ok.
    Zagi

Nisam posrao drugog igraca vec objektivno govorimDinamo-SB

Možemo dodati i da prije svake rečenice koja tvrdi da je nešto objektivno, stoji potpuno subjektivno mišljenje.
  • Sajla
    6.9k
    Ne znaš kako izgleda na lijevom bekuIzet Hajrović

ne znam, ali vidim na TM da je i to igrao 5 puta, čak ima i asistenciju :)
    kako god okrenuli, vidim da otkad je pao na liječničkom čovjek nema ozljede i prošlu polusezonu je prvi bek treće momčadi 2. francuske lige. vjerujem da je to dovoljno za HNL, za više od toga - nemam pojma, ne pratim Metz. ali mi se čini da je ta pozicija bila prije godinu dana dobro skautirana i da smo imali dvije opcije za desnog beka od kojih je jedna prošla i pokazala se jako dobrom. mogu se uhvatiti za to malo pozitive ili se deprimirati s onim negativnim. pustite me još tih 10ak dana da se nadam ;)
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions