• gaTeDZG
    200
    U 21. kolu Dinamo na Maksimiru dočekuje drugo lice Dalmacije, ekipu Šibenika koja je 9. na tablici sa 18 bodova, omjer 4-6-10 uz gol razliku 18:36.

Šibenčani su nakon povratka u prvi rang hrvatskog nogometa sjajno otvorili sezonu s tri pobjede u prva četiri kola, zatim u sljedećih 15 kola upisuju samo jednu pobjedu te su po mnogima prvi kandidat za ispadanje u 1. NL, što im nikako ne želimo!

U petak je na redu 55. međusobni susret ova dva kluba, u dosadašnja 54 upisali smo 40 pobjeda uz 8 neriješenih te 6 poraza uz gol razliku 119:33. Kao domaćin protiv Šibenika, Dinamo je u 27 susreta slavio čak 26 puta, jedini poraz doživjeli smo 30.01.2021. g. kada su gosti pobijedili rezultatom 1:2.
    Zanimljivo, Šibenčani ove sezone imaju identičan omjer u domaćim i gostujućim utakmicama (2-3-5) s tim da su u gostima duplo efikasniji (12 postignutih golova naspram 6 domaćih).

Što se tiče ovosezonskih međusobnih utakmica slavili smo uvjerljivo u obje, 3:0 na Maksimiru u 3. kolu te 4:0 na Šubićevcu u 12. kolu, ništa drugo ne očekujemo ni u petak!

Fabio Cannavaro neće moći računati na KTC-a koji je protiv Osijeka prošli vikend dobio treći žuti karton. Po dva žuta sada imaju Ademi, Mmaee, Moharrami i Torrente.
    Kod gostiju, Rajko Vidović također zbog kartona ne može povesti dva zasigurno ponajbolja igrača, dva Ivana - Santini (3 gola i asistencija) i Božić (2 gola i 2 asistencije ove sezone).

Ne trebamo duljiti, sve je jasno.
    Petak, 18:00h, a dušmani neka čuju... SVI NA MAKSIMIR!
    1. Idete li na utakmicu? (107 votes)
        Da
        70%
        Ne
        30%
  • Nemrem igra Dinamo
    2.6k
    A očekujete li pobjedu Dinama, vjerujete li u osvajanje naslova? :grin:
  • Blueshadow86
    2.4k
    Zadovoljan bi bio s bilo kakvom pobjedom, ali vrijeme je za jednu mirnu i suverenu pobjedu.
    Samo ne podcijeniti Šibenik. Pamet u glavu.
  • gaTeDZG
    200
    Da i da. Nisam stavio Q jer ne želim vidjeti niti jednu opciju odgovora koja nije jedno veliko DA!
  • Nolifer
    9.4k
    Samo pobjeda, sve drugo me ne zanima!
  • bongo
    1k
    U mislima je našim samo pobjeda!

Inače slijede dvije domaće utakmice protiv dva najizglednija kandidata za ispadanja iz lige. Nastaviti sa dominantnom igrom, uzeti šest bodova i dodatno se primaknuti konkurenciji na prva dva mjesta jer sam siguran da oni neće uzeti maksimalan broj bodova u svojim utakmicama.

A nakon toga konačno pobjede u derbijima i povratak na vrh!
  • gaTeDZG
    200
    Nadam se utakmici sličnoj ovosezonskim protiv ŠI, minutama Mikića i Pavića, prvijencu Kange, clean sheetu bez ozljeda i yebe me se za sve drugo! AJMO DINAMO!!!
  • Omake
    5.4k
    Daj mi dosadnih 2 0 gdje potpuno kontroliramo sve 90 minuta.
  • Paggini
    37k
    Daj mi zadnju liniju RPG, Galesic, Torrente (Mmaee?), Franjić i dosadnih 2 0 gdje potpuno kontroliramo sve 90 minuta.
  • Nolifer
    9.4k

Da i dosadnih 4231, volim ja i 352, al u ovom trenutku bih birao 4231 i deri
  • Mr Anderson
    10.3k
    Odmara se i čisti od kartona Theophile. Njima ne igraju Santini i Božić. Valjda je vrijeme za jedan clean sheet.
  • tigric
    534
    Kakva je situacija s Franjicem? Nigdje nisam ništa o ozljedi pročitao...
  • Olmic
    4k
    otpada za sibenik
  • sarenicvjetic
    3
    nećeš dočekati..bit će muka do zadnjih 5 kola minimalno
  • Nemrem igra Dinamo
    2.6k

Slažem se, daaaj mi samo pobjede... i clean sheet... Taktika može - obrana gust češalj, napad kiša golova
  • austrijanac
    5.4k
    Tekme petkom - najbolje.
    Pobjec ranije s posla, pivice poslije istoga, pivice nakon tekme, kebab iza ponoći na črnkasu te još imaš cijeli vikend ispred sebe.

Od tekme očekujem grčevito branjenje prvih 20min od Šibenila no onda se otvara.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.