• Droljo
    11.9k
    Kulena prodat danas za 7 mil makar sa deset igrača igrali do kraja sezone. Vremena za dovesti nekoga ima. Tek sad ekipa koja nije uspjela u lige petice otići hoće sa nama uopće pregovarati. Ove fore sa poslovanjem sa rusima su smiješne. Pa uzmi im 7 mil nije da si im dao lovu i ojačao im ekonomiju jebemu. Ima slobodnih špica, posudbi itd. Da se to odigrati da budemo jači...
  • Nogo
    5.1k

Pa neće zauvijek biti na klupi. Sigurno će im dati šansu.
    Mora i Galešić početi protiv Šibenika.
  • Jos-Optimus
    4.3k
    mierez ove sezone vise ne moze igrati za nas
  • Jos-Optimus
    4.3k
    ma jasno, ali možda bismo mogli kupiti Miereza
  • Droljo
    11.9k
    ali možda bismo mogli kupiti MierezaJos-Optimus

Pa što je naj luđe kupit ga možemo! :lol:
    Al nemre igrat za nas ovu sezonu...
  • vlatkomarkovic
    272
    Mislim da je i 4 milje za Kuleta opcija koja se ne odbija, ako ga ne prodaju, znači da nisu spremni dovesti zamjenu. Mislim da nakon što je SD gledao milijun opcija za napad, kako je sam rekao, bi trebao imati nekoga koga može dovesti u zadnji čas, a da još love ostane u blagajni i dalje nisam siguran da li je i to dovoljno za naslov, s Ivanušecom bi vjerojatno bilo. No i dalje ostaje problem lijevog beka (zbog Franjićeve ozlijede) i prevelikog broja igrača. Ponavljam, gotov je transferni rok u velikim ligama, sada nam je šansa ili kupiti ili posuditi igrača kojem je iz XY razloga propao transfer, tako bi sada i Ivanusec trebao biti puno bliži. U ovom trenutku nije dovoljno da imamo ekipu za naslov, jer moramo nadoknaditi -7 u 16 kola. Tako da nam treba puno bolja ekipa od ostatka lige jer nemamo puno prostora za greške.
  • Zagi
    9.1k
    A jel se kod njega trenutno ista vidi sto bi vodilo prema zakljucku da je bas on taj 2.strijelac lige?Dani Olmić

Da, ono kaj je relevantno za tu titulu.
    Tablica strijelaca.
  • dinon7
    1.5k
    Ako može Rijeka biti opcija za Grgića, može i Dinamo.
    Nadam se da se radi na tom transferu u slučaju prodaje Kuleta u Rusiju.
    Btw iznenadio sam se sinoć kada sam vidio da je Zenit imao 6i najveći transfer ove zime. Doveli frajera iz Botafoga ako se ne varam za 35 miliona eura. U Rusiji očito imaju love za igrače i pojačanja
  • Dani Olmić
    909
    moze on bit i prvi sa 5 gola prednosti na drugog … ako nisi za dinamo, onda nisi… a ponavljam, veci broj pogodaka je postigao kad je petko bio na terenu s njim…on je u zadnjih 15 utakmica zabio 1(!!!) gol, da dobro si procitao, jedan gol je zabio, a nije da se nije naigrao…
  • Mihaljević
    11.5k
    Mi više riskiramo ako Kulenovića ostavimo kao ozbiljnu opciju nego da uzmemo 5-6M€ za njega i dovedeno u njegovu zamjenu Grgića, Vonića itd. 5--7M€ za Kulenovića, pa to treba prihvatiti pa taman da nemamo 11 zdravih igrača.
  • Droljo
    11.9k
    I ja sam za za tog grgića. Ne zato što se sad spominje ili sam ga ja pratio nego već dugo ekipa ovod spominje dečka i hvalili su ga gotovo svi zona skaut stručnjaci. Kad tome dodam da ima 19 godina i dinamovac je, meni je to dosta.
  • don
    10.5k
    ako uprava misli da će Kulenović ikad više u Dinamu dostić veću vrijednost od ove i zbog toga ga ne prodaju, moje povjerenje više nemaju makar Mbappea doveli.

drugi par čarapa je ako misle da nisu sposobni nać napadača u ova 2 tjedna.
  • purger39
    12
    Gospodo....

Prvo, pozdrav svima posebno začetnicima ovog foruma ...

Drugo, idemo razjasniti neke stvari koje naši novinari vidim ne razumiju ili ne čitaju sa razumijevanjem... Ničota je u svom članku napisao da kupnja Kulenovića ovisi o prodaji jednog igrača tj njihovog napadača...No, ako bi Moskovljani prodali svojeg napadača Aleksandra Silvanova, za kojega postoji zanimanje u Rusiji
    Silvanov je branič, samo za informaciju dotičnom novinaru, 23-year-old Silyanov has played 24 matches for Lokomotiv in all tournaments. The defender's contract with the Railwaymen runs until June 30, 2026. I ponude su od Dinamo Moskva 5milja i Zenit 6milja a oni traže minimalno 10...

Treće, za Kulenovića su spremni platiti 4 milje, maksimalno 5, tako da priče o višim iznosima ne piju vodu ...

Četvrto, po ruskim medijima pišu pozitivno o njemu i naglašavaju činjenicu da CRO mediji o njemu govore kao o novom Mandžukiću... Ne znam tko je napisao takvo kaj, ali dobro ...

Peto, također po njima, Kule nema ništa protiv odlaska u Rusiju i njegovi zastupnici su također pozitivni prema tom prijelazu...

Šesto, ne znam odakle sad Podnar odjednom prodaje igrače kad Vam lijepo piše sve ovdje https://legalbet.ru/news/agent-kulenovicha-podtverdil-peregovori-s-lokomotivom-o/

Sedmo, portal koji je iznio eksluzivno tu vijest je povezan sa kladionicama i u ovom trenu nisam još uspio pronaći tog novinara na njihovim stranicama koji je stupio u vezu sa Podnarom i Hucikom....
  • Dani Olmić
    909
    ja bi realno stavio cak bockaja u napad ali majke mi nebi propustio tih 7 milja za Sandreka.
  • Orc123
    10.3k
    5 milja ili malo vise za Kuleta je ko dobitak na lotu i ludi smo ako to propustimo jer vise nikad necemo dobiti takvu ponudu za njega. Ovo je zadnji voz da uzmemo ozbiljniji novac za njega. Za 5milja eura dovedes nekog mladog talenta i kod jednog provjerenog napadaca. Ako smo kangu dobili za 1,7milmi odmah se vidi da je ozbiljniji igrac od Kuleta, onda za 4milje se moze dovesti jos ozbiljniji napadac! Ako postoji obostrana zelja, i od Sandra i od Rusa to se ne smije odbiti....to je ozbiljan novac....
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions