• Joza
    645
    16.1. produžio, 30.1. je došla obavijest da ju mogu pokupiti kod stadiona.
  • NitkoBitan
    30k
    Znači najbolja opcija preuzimanje? Jel tko odavde stavio opciju da dođe tamo podić i kolko čeka?Mihael2305

Ljudima iz Zagreba da. Obicno se moze podic poslije 3-4 tjedna.

Svakako je najbolje ispunit sve online da se clanska prava uzivaju vec isti dan, a kartica i poklon kad budu budu...
  • Mihael2305
    240
    ma laganini, učlanio sam kolegu, stavio sam adresu pa kad stigne stigne

Bitno je da se broj članova raste!
  • javolimtebejako
    2.7k
    Jel tko odavde stavio opciju da dođe tamo podić i kolko čeka?Mihael2305

ja 14.1. produljio, a clansku preuzeo na dan tekme s milanom
  • Crusades
    17.5k
    Izgleda da se više isplatilo produljit sredinom prvog mjeseca nego odmah kad se otvorila opcija.

Mi budale koji smo se odmah učlanili.
  • Mladi Starac
    366
    da. ja produljio odmah tamo negdje u prosincu, još mi nije došao info da je gotova. a nisam stavio da mi dođe poštom jer ''pošta u zg''...

nego pitanjce - jel se dobije ove godine nova zastavica?
  • MateG
    64
    klasična mala plava, piše “Ponosni član” na njoj
  • Probirštift
    975
    Produžio 16.12 i otišao prije tekme s Milanom pitat ak je gotova kojim slučajem i nije bila al mi ju je mladi gospon na mjestu napravio pričekao kojih 5 min i sve dobil
  • Olmic
    5.1k
    Uclanio sebe pocetkom prvog nisam dobio clansku. Uclanio svoje dvoje djece 4,5 dana nakon toga i dobio jednu clansku od malog, a svoju i od curice nisam. Naravno svi smo na istoj adresi.
  • Praskaton
    4.4k
    Izgleda da se više isplatilo produljit sredinom prvog mjeseca nego odmah kad se otvorila opcija.

Crusades

Ne znam bas. Produzio članstvo 12.1 još cekam...
  • Borovljanin
    258
    16.1. obnovio članstvo. Stavio preuzimanje u shopu i još mi mail nije stigao. Nije mi bitno kad će mi stići, ali ne znam koliko se čeka na preuzimanje.
  • T90d
    2.1k
    Produžio članstvo 15./16.12, čim je bilo moguće online, i od tada strpljivo čekam :cool:
  • nkdz
    1k

Potpuno isto i ja
  • Sljeme
    3.1k

Crusades

Istina, nema logike. Učlanio sam cijelu obitelj u prosincu, ali još uvijek ništa.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.