• Kujtim Shalla
    3.9k
    To je to , bože me sačuvaj. Pa mi sami sebi uzmemo naslov . Nemoj me jebat da iz 2 udarca primaš golove i tako iz kola u kolo. Dzaba 10 golmana ako ni jedan od njih nije za grah .
  • jedan u nizu
    11.3k
    Pokrenuti peticiju da se kupi jos kamera za sljedecu sezonu.
    Pa jebemu da jedan HNS nema novaca za jos 10 kamera.
    Ionako igramo kroz tri dana, dovoljna su dva seta od dodatnih 5 kamera, i onda ih selis drugi dan na drugi stadion.

Ako skrti HNS ne zeli dati pare koje ima, neka se prvoligasi skupe, pljunu neke pare i da rijesimo vise ove retardirane nedoumice zbog nedostatka kamera
  • Navijač Dinama
    9.2k
    Ovo je zločin što je bilo danas... da ti nemaš kamera u ravnini gola, nije to nesto znatna fantastika namontirat ih, pogotovo na stadionu kao sto je Opus(najmoderniji u drzavi jel).
  • FrodoJePurger
    242
    Vruće sam glave, ali nije ni čudo kaj nikome nije interesantno igrati HNL, a ljudima gledati. Koga želiš privući na poluprazne i uništene stadione, oranice koje ozljede igrače s jednim krivim korakom i sa sucima koji ne vjeruju svojim očima, a za provjeru zaleđa/pogotka ima samo jedna kamera na SVAKOM STADIONIMA. HNS ne financira ništa, uzima si lovu u džep i boli ih taki za igrače a kamoli Hrvatske klubove, njihove stadione i njihove sudce. Ništa se promijeniti neće, a HNS kao i svi klubovi iz Hrvatske će iz godine u godinu biti sve gori i gori. Da nema Dinama, Hrvatski nogomet ne bi postojao već neko vrijeme.
  • Blueshadow86
    2.4k
    Jel vi ljudi imate na umu kad ćemo mi opet dočekati da Rijeka i Hajduk izgube u istome kolu?
  • Chempers
    458
    20 utakmica, 32 boda i 27 primljenih golova. Sve je i dalje super i bolji smo od svih. Do idućeg vikenda.
  • FrodoJePurger
    242
    Želiš poboljšati infrastrukturu stadiona? Izgraditi novi? Ne možeš bez jebene politike. Kakva rupa od organizacije HNSa i državnog vrha, tko god na vlasti bio uvijek isto sranje.
  • Ali
    2.4k
    Ok, danas smo propustili veliku priliku protiv Osijeka, ali igra ohrabruje. Mi smo pucali 20+ puta po golu , pogodili tri vratnice... dakle nismo bez igre kao Hajduk i Rijeka jucer.

Sad kad nema vise sri-ned-sri ritma, ok bit ce kup, ali nije to ista razinankao Arsenal ili Milan... sada glave skupa, i prije svega probat dvije - tri odigrat bez primljenog gola, a za to moramo 120% koncentraciju u prekidima popraviti.
    Ja i dalje vidim nas jao prve favorite
  • NVKOD
    2.6k
    Gledajući od sezone 2019/20 utakmice u gostima u HNL-u primili smo sljedeći broj golova:

2019/20
    10W 3D 5L
    28:11

2020/21
    12W 5D 1L
    40:15

2021/22
    12W 3D 3L
    30:11

2022/23
    8W 9D 3L
    29:16

2023/24
    12W 4D 2L
    34:15

2024/25
    3W 3D 4L
    15:16

Još imamo 8 utakmica u gostima, a već smo na istom broju primljenih golova kao u sezoni 2022/23. Strašno loše igramo u gostima, što se vidi i po broju pobjeda.

U ovoj sezoni kod kuće imamo 6 pobjeda, 2 remija i 2 poraza s gol-razlikom 24:11, što je još okej, ali gostovanja su nam jednostavno krimen. S prosjekom bodova od 1,20 u gostima ne možemo se nikako pohvaliti. Da bismo dostigli barem 28 golova u gostima, morali bismo zabiti barem 1,63 gola po utakmici kako ne bismo bili najneefikasniji u posljednjih 5 sezona.

Stanje je više nego zabrinjavajuće.
  • Ali
    2.4k

da Rijeka i Hajduk izgube u istome kolu?

Mislim da je ključno da trener igrače odvoji od gledanja drugih utaica i rezultata. Nemozes u danasnje doba to lako, ali recimo da su ozasli na Opus Arenu a da nemas u glavi lok-haj, siguran sam da bi bili bolji.
    Samo sebe gledati, nista oni, iskljucivo nasa igra i max focus na prvu utakmicu ispred sebe i ne razmisljat ako pobijedimo gdje.smo na tablici, mi navijaci da ali 18 njih u zapisniku igrat bez toga u podsvijwsti
  • Nadmocniji
    415
    Stanje je više nego zabrinjavajućeNVKOD

Itekako.
    I molio bih ekipu ubuduce bez ruganja konkurenciji, jer u konacnici nismo nista bolji. Koliko god imamo najbolji roster i imamo bolju igru, na kraju se pise rezultat i tablica sve lijepo govori.
  • ZrnTSCHeZ
    720
    Evo i tovarske bakljade u 80. minuti pri lovljenju rezultata!Paggini

kao što je na istom mjestu u istoj situaciji lovljenja rezultata bilo i 14.12.2024., danas na Opusu (srećom bez prekida) ili 01.12. na školjki...čisto da ne budemo licemjerni
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.