• rioda
    6.5k
    Po meni je Dallas dobio trenutno, Lakersima ovo više donosi za budućnost
  • NORTE
    13.4k

Super za Dallas, ali jasno je tko je zvijezda ovog tradea i koliko to mijenja budućnost Lakersa (pa i same lige).

Malo je šokantno da su pustili Dončića, a vidjet ćemo i ulogu Klay Thompsona sada.
  • ZrnTSCHeZ
    711
    Možda ovo postane trend u "obrani" od supermax ugovora (35% salary capa) kojima se po novim pravilima momčadi žešće zakopaju.
  • Eduardo
    22.2k
    Dagure, povedi nas!

• Mathiasovi Chageri
    3.8k
    Po čemu je Dallas dobio? Lakersi su uspjeli pretvoriti situaciju u kojoj su bili vezani za LeBrona, Davisa od 32 godine koji iduće godine ima 57, a one iza 63 milijuna i hrpetine role igrača, u doslovno cornerstonea franšize za idućih 10 godina, top 5 igrača lige u primeu bez da moraju tankirati godinu dana i moliti Boga da im pick padne visoko na nekom draftu koji nije kao onaj prošle sezone, nego eventualno kvalitetom kao ovaj koji slijedi ili eventualno da moraju dati hrpetinu pickova za nekog superstara u tradeu.

Ljudi su dali Davisa i Christijeja i jedan pick za Dončića. Ponavljam, jedan pick i Anthony Davis za Luku Dončića.

Knicksi su dali SEDAM pickova prve runde za Mikala Bridgesa Netsima prije par mjeseci.

Dallas je stavio sva jaja u košaru da će im Kyrie, Anthony Davis, Gafford, truplo Klaya Thompsona i PJ Washington donijeti naslov, a Lakersi su razmišljali dugoročno. Dallas također nema niti jedan pick od 2026. do 2030.

Uopće me ne bi iznenadilo da Lakersi trejdaju LeBrona uskoro.
  • PlavacZRima
    364
    Uopće me ne bi iznenadilo da Lakersi trejdaju LeBrona uskoroMathiasovi Chageri

Ne mogu, samo dva igrača u NBA imaju no-trade klauzulu

LeBron i Breadly Beal

Tako da ako LeBron sam ne poželi i odobri trade ostaje sa Dončićem u LA
  • Omake
    5.4k
    Dallas samo izbio Doncicu 120 milijuna dolara preko pet narednih godina. Ako se zainati, napravili su najgoru grešku u povijesti franchise, a već su prokockali i Kidda i Nasha. Da je JJJ iz Memphisa plus Wells, LaRavia i još tri picka prve runde i nekako, ali ovo je stvarno jako malo. Davis ima istih problema kao i Doncic što se tiče forme i zdravlja, a stariji je 5, 6 godina.
  • GOAT
    2k
    10 puta sam provjeravao kad sam ovo vidio jutros. Pelinka me uzasno razveselio jer koliko mi Davis bio drag taj čovjek je previše mekan i konstantno ozljeđen iako je ove sezone malo manje da budem iskren, ali mi je Doncic daleko najdraži igrač plus je jebeno efikasan

Iako se GM Dallasa poziva na to da obrana osvaja prvenstva, mislim da oni sa ovom postavom nemaju dovoljno ni za izaci sa Zapada. Oslanjaju se na Irvinga i Davisa jer Klaya ne racunam ozbiljno vec par sezona.

Gledat Lakerse ce bit jos veci gust :fire:
  • Dr Hofmann
    2.1k
    Ja sam mislio da je ovo sprdačina, NBA je stvarno ko meksičke sapunice nekad. Ne znam što konzumiraju u Dallasu, ali dati Dončića za Anthonyja Davisa je nenormalno. Čak OK ako su se odlučili tradeati Dončiča, tko zna što se događalo, ali ovo je presmiješno. Pošalji ga onda na Istok negdje, pickovi itd. Ovo je premalo
  • Dani Olmić
    889
    Danas nam opet sude smrdljivi spanjolci … jedan od njih je cak sudio protiv madjara…

Nevjerovatno koja nepravda … gleda se na sve strane da hrvatska ne bude prvak
  • Ludovic IX
    7.8k
    nemoj tovarski mentalitet polazivat prije reda. Ovi su trostruki svjetski prvaci ali ovi šalju već suce na zadatak da bi sjebali nas. Nemamo se mi žaliti što na suce. Zakinuti nismo već dugo što se tiče rukometa. Sami smo sebe sjebali u zadnjih 7-8 godina
  • Dani Olmić
    889
    nema to veze s tim … ako bi danas i bilo 50:50 neki poguranac ce dobit danci
  • Captain America
    19.4k
    Hvala klaunima u Dallasu. Nadao sam se trejdu Davisa još prije 2 godine, a jutros nisam mogao vjerovati da je neko toliko glup da pusti Luku za 1 pick i igrača koji ima takve kronične probleme s ozljedama.

Sad još nekog centra i idemo po prsten.
  • KtcGoat
    137
    a nisam siguran kolko i IHF-u odgovara da im neko 4 puta za redom uzme prvenstvo, tako da nadamo se pravednom i postenom
  • Petar86
    1.1k
    Nemoguce je pobjediti trade u kojem dajes Doncica. Dajes ponajboljeg igraca svijeta za Davisa koji sam ne moze povezati 10 utakmica na terenu. Doncic je debel i opusten ali ionako se vecina superzvijezda slepa do play offa u kojem bi s Doncicem bili medu prvim favoritima

Nejasno mi je zasto jos nisu ispipavali trziste jer za Doncica mozes traziti bilo kojeg igraca lige od Tatuma do Giannisa, Embiida i slicnih
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.