• mlinchica
    2.4k
    Pogledala A Complete Unknown, Bob Dylan film.
    Tko voli njegovu glazbu, svakako pogledati.
    Pošto je u filmu obrađen njegov početak i folk faza, puna hitova koji se i danas vrte, evo jedna od dražih iz tog razdoblja. :wink:

• DrawTube
    6k

Mnogi ne znaju kolika je važnost ove pjesme bila za razvoj rocka i glazbe općenito

Dosta dobro su to prikazali u filmu, trebalo je imati muda pred publikom koja je htjela samo akusticnu pjesme izac s električnom gitarom i svirati dok ti pola publike jebe sve

Ova mi je doduše najdraža njegova
  • mlinchica
    2.4k
    Mnogi ne znaju kolika je važnost ove pjesme bila za razvoj rocka i glazbe općenitoDrawTube

Apsolutno meni najdraža njegova :starstruck: ali me film podsjetio na ove starije koje su stvarno bile i ostale ogromni hitovi.

Ova mi je doduše najdraža njegovaDrawTube

I dobro odigran njegov lik u filmu. No s obzirom na redatelja, bilo je i za očekivati nekakav homage to Mr Cash.
  • miro
    5.4k
    akustični original s Freewheelin' albuma mi je vjerojatno najdraža Dylanova stvar
  • Paggini
    36.2k
    Da se malo maknemo sa klasika, treba naglasiti i briljantnost gospodina Zimmermana i u njegovoj kasnijoj fazi, pogotovo ova nestvarna epopeja od 17 minuta.

Sjećam se kako sam umirao od smijeha kad sam procitao headline "Bob Dylan snimio pjesmu o ubojstvu JFKa u trajanju 17 minuta".

Na kraju pjesme sam bio samljeven od čudesnosti njegovog genijalnog uma. Nitko, ali nitko na planeti, u povijesti umjetnosti ne bi imao kapacitet ovo snimiti, otpjevati, napisati.

Preporučam slušanje uz analizu stihova. Poživio ti nama Bobe!

Zapruder's film, I've seen that before
    Seen it thirty-three times, maybe more
    It's vile and deceitful, it's cruel and it's mean
    Ugliest thing that you ever have seen
    They killed him once and they killed him twice
    Killed him like a human sacrifice
    The day that they killed him, someone said to me, "Son
    The age of the Antichrist has just only begun"
    Air Force One comin' in through the gate
    Johnson sworn in at 2:38
    Let me know when you decide to throw in the towel
    It is what it is, and it's murder most foul
    What's new, pussycat? What'd I say?
    I said the soul of a nation been torn away
    And it's beginning to go into a slow decay
    And that it's thirty-six hours past Judgment Day

bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.