• mali M
    6.6k
    Naravno kad su oni PodravciZrnTSCHeZ

Au i ti bi izginuo, Prigorci brate, da ih ispraviš iz zagorca na podravce vjerojatno bi pali u nesvjest od užasa :rofl:
  • rioda
    6.5k
    Au i ti bi izginuo, Prigorci brate, da ih ispraviš iz zagorca na podravce vjerojatno bi pali u nesvjest od užasa :rofl:mali M

Editiraj post dok nije kasno, vjerujem da te Ludbrežani već traže po IP adresi...

Da ne objašnjavam na neki drugi način, najjednostavniji je onaj nogometni - nogometni klub iz Ludbrega zove se NK Podravina.
  • ZrnTSCHeZ
    709
    Au i ti bi izginuo, Prigorci brate, da ih ispraviš iz zagorca na podravce vjerojatno bi pali u nesvjest od užasa :rofl:mali M

Da ne idemo dalje u offtopic, pročitaj si na službenim stranicama Grada Ludbrega što piše gdje se nalaze.

A s obzirom da sam zadnje desetljeće i pol svakodnevno u Ludbregu i Podravini, očito nema straha da izginem :wink:
  • Dinamo-SB
    38
    Kao navijaču iz Slavonskog Broda prekrasno mi je vidjeti da se Brodsko-posavska županija nalazi odmah iza Zagreba i Zagrebačke županije. Iznimno ponosan. Nema ljepšeg osjećaja nego kad je utakmica i na autocesti susrećeš hrpu automobila sa SB tablicama s navijačkim šalovima i obilježjima. Naravno ŽU,PŽ,VK,VU,NA,OS su također uvijek snažno prisutne i jedan vrhunski dozivljaj i osjecaj kad mi Slavonci idemo prema glavnom gradu svih Hrvata bodrit simbol Hrvatske,naš voljeni Dinamo.
  • mali M
    6.6k
    a dobro onda.. ja sam išao u školu sa dva Ludbrežanina i ono su stalno vrištali da su prigorci, a ne zagorci... Ak su oni brijali i ja sam zabrijao, a onda sorkač svi podravskim Ludbrežanima, nije bilo namjerno
  • NitkoBitan
    22.3k
    Svaka cast na trudu. Trebalo bi ovakve i slicne tablice/grafikone/mape objavljivat po "fan page" stranicama da se ekipa iz raznih krajeva dodatno cimne oko oclanjivanja.
  • jedan u nizu
    11.2k
    a onda sorkač svi podravskim Ludbrežanima, nije bilo namjernomali M

Mozda postoji podjela za koju mi 'vanjski' ne znamo. Mozda ih Bednja dijeli na podravce i prigorce.
    Istocni i zapadni Ludbreg.

Mozda si se samo sa zapadnjacima druzio :chin:
  • prefontaine
    826
    Dobro, čita li itko iz kluba ovo prije nego što pošalju? 20250201-211422.avif
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.