• Sibirski plavac
    3.2k
    Ako treba drugi golman na gol, onda je to Filipovic.Jurki

Slažem se. Na zimskim pripremnim tekmama bio skroz ok. Ne vidim razloga da mu se ne da šansa. Ako je dobro odigrao protiv Šahtara, Jagielonie i Lecha, zašto se toliko sumnja da ne bi mogao dobro odigrat protiv nekakve Gorice ili Šibenika?

Na Dinamovoj temi na Sportnetu je netko napisao da Mauro ide na posudbu u Osijek. Nisam našao nigdje nikakav članak o tome tako da ne znam koliko je ovo pouzdano.
  • Maxova dijagonala
    3k
    Obožavam Maxa i Špiku ali volio bi da ih njihovi novi klubovi otkupe i da Dinamo zaradi 2,5 milijuna.
    Super momci ali europski Dinamo treba "bolje marke".
    Ima tu još igrača koji nisu za Dinamo kakvog želimo...Rili neće bit produžen ugovor(rečeno jučer na tribini),Hoxha će vjerojatno u Lecce a valjalo bi nać kupca i za Nevistića,pustit Moharamija za gajbu pive...
    Palac gore za odbijenu ponudu za Profu jr.
    Nek se vrate za 3 godine sa 15 milijuna
  • Nogo
    5k
    Kako doznajemo, Dinamo mu je ponudio novi ugovor, 30-ak posto financijski slabiji nego ovaj aktualni, ali samo na godinu dana! I na neki mu je način suptilno objašnjeno da više ne može računati da će biti standardan, da neće u startu biti prva opcija na desnom boku. U Maksimiru imaju Pierre-Gabriela, od ljeta se očekuje i 'guranje' Noe Mikića u prvu momčad, a tu je i Sadegh Moharrami, kojemu, također, istječe ugovor na ljeto. No, Iranac se, priča se, dopao Cannavaru i nije isključeno da on potpiše novi ugovor.

Ristovski
  • Jurki
    15k
    cekaj.. razmislja se produziti ce ugovor Mohi i Riletu na godinu dana?
  • E46
    1.1k
    znaci ti si najveci troll na ovom forumu ako smatras da bi mohu trebalo pustiti za gajbu piva, evo ne zna sta bi ti drugo rekao ako je tebi moha toliko los.
  • Praskaton
    3.3k
    Nemam nista protiv da se Ristovskom da smanjeni ugovor na godinu dana i objasni da nije prva opcija kako je i rečeno al onda ne može i Mohi.
    To je gomilanje igrača.Jedan od njih dva da
  • Zg123
    908
    Meni ovaj clanak izgleda kao teska nebuloza i novinarsko lupetanje tek toliko da se nesto napise. Znaci ocekuje se da ce RPG biti prvi desni bek, Riletu i Mohi se nudi novi ugovor, a i ocekuje se da ce se gurati i Mikic u prvu ekipu. U kojem paralelnom svemiru je to ostvarivo i zasto bi klub odlucio imati 4 desna beka?
  • Mihaljević
    11.4k
    Kakav novi ugovor Moharramiju, pa ne budite smiješni...
  • rokikaciga
    228
    Trebao bi jedan od Mohe/Rileta ostati...a ako bih već birao to bi onda bio Rile. Nitko ne priča, ali protiv Milana je to odigrao čisto korektno, iznad očekivanja po meni.
  • Jurki
    15k
    pa i ja citam kaj je napisano.. pa si mislim koji k??
    Imati 4 desna beka u rosteru je tempirana bomba i krajnje financijski neisplativo.
    I u takvoj situaciji ama bas nitko nebu sretan sa minutazom.

taman da i pristane na 30% manju placu.. imal bu oko 500 keka godisnje.
    Smatras da je Dinamo dovoljno bogat klub da placa rezervnog beka pol milje eura?
  • Mr Anderson
    10.1k
    Članak je tako napisan da se nalupeta 4-5 informacija, pa će 1-2 sigurno pogoditi. Jedino što vjerujem je da bude Gabriel prva opcija i da bude Mikić pomalo dobivao prilike. Mohi možda ponude ugovor ako Rile odbije.
  • rokikaciga
    228
    ↪rokikaciga taman da i pristane na 30% manju placu.. imal bu oko 500 keka godisnje.
    Smatras da je Dinamo dovoljno bogat klub da placa rezervnog beka pol milje eura?
    Jurki

Da ne budem licemjeran - ne. Ali Rile može pokriti sve pozicije u obrani, biti mentor Mikiću i drugima u klubu. Mislim da nije najgora opcija da ostane još jednu godinu u klubu pogotovo ako ne dolazi do zamora materijala kao prije pa kao Ademi može uskočiti tu i tamo. Previše love? Da, definitivno. Jesam li protiv da ostane? Nisam.

Po meni je veći grijeh Zagi i njegova plaća ali...otom potom.
  • Peškaman
    5.9k
    Ponuđen Ristovskom ugovor sa smanjenim financijama,ukoliko odbije potpisati, vjerojatno će se produžiti Moharramiu.
    Ne vidim ništa pogrešno tu,dapače.
    Imaš RPGa kao prvi pick na desnom beku,ukoliko zatreba možeš pokrpati LB, u tom slučaju imaš dvije opcije na lijevom beku, projekt kluba - Mikić i iskusnog igrača - Moha/Rile (uz smanjene ugovore).
  • Jurki
    15k
    kaj se obrane tice - tu smo puni do čepa.
    Zato je Max između ostalog poslan u Francusku, vjerojatno Perkovic ide nekam - spominje se posudba u Os.
    Pa tek nema smisla da Rile igra stopera.
    Upitno je dal bu potpisal ugovor, dal mu je uopce ponuđen novi ugovor.
    Rpg mora biti prvi bek, Mikica cemo morati gurati.. pa nema uopce smisla to kaj je sve nadrobil Nicota.

Za Zagija se u potpunosti slazem da je ludost svjetske klase da golman 38 god ima tolku placu.
  • Hrvatski Gradjanski
    42
    Kaj je s tim Maurom Perkovićem da se pod svakim novim trenerom njemu traži klub da negdje ode?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions