• rokikaciga
    220
    Max hvala ti! Borio si se za plavi dres kao da ga od malena nosiš.

Sretno dalje :heart:
  • Mr Anderson
    10k

Dobro i za nas i za Maxa. Preko nas došao do 1. francuske lige.
  • rakurs
    683
    A realno, negdje se moralo presjeći. KTC, Galešić, Torrente, Mmaee i Perković. Za HNL i više nego dosta, pogotovo sada kada s Galešićem i Mmaeeom imamo stopere koji znaju igrat s loptom, ono što je Bernauera najviše izdvajalo od drugih.

Al svejedno, nisam očekivao, malo mi je žao s obzirom na to da se čini kao pozitivan lik koji se povezao i s gradom i klubom.

Max, sretno dalje. Jebiga.
  • Zg123
    906
    Cannavaro otipisao Spikica i Bernauera, Rileta stavio na klupu. Covjek je vec pola posla napravio i brzo je pohvatao konce
  • Marley
    2.8k
    :yikes:
    Auuu, Fabio... morao si negdje zasrat jel.
  • rokikaciga
    220
    Nisam fan...ali možda je neki k i do Marića? Fabio je očito bio želja još i kada je Jakir dobio nogu. Možda sada napokon ima odriješene ruke i vidi se da možda ipak nekaj i zna
  • Sibirski plavac
    3.2k
    Sretno Max,
    nadam se da ćeš sa zelenima izboriti ostanak u Ligue 1. Od druge francuske lige do Dinama i lige prvaka i sad u ligu petice. Dost solidan put za "trubu od igrača".
    Dugo nismo imali stranca koji se toliko povezao sa gradom, klubom i navijačima.
    Iskreno, koliko god sam očekivao da bi netko mogao otići jer imamo dosta stopera, opet mi je krivo da je to Max. Kao i kod ostalih igrača, njegove zasluge u osvajanju titule neće ostati nezapažene.
    Možda neće biti upamćen kao jedan od kvalitetnijih stranaca (igrački gledano), ali kao lik i osoba meni će ostati u pamćenju kao jedan od najdražih stranaca. Kakav stoperski duo su činili on i Theo krajem prošle sezone. :starstruck:
  • Mihaljević
    11.4k
    Hvala gospodine Fabio!
  • Keyser Soze
    12k
    Meni jedan od dražih igrača, sretno dalje.
  • Mr Anderson
    10k
    Sretno Max u klubu slavne povijesti,
    priznajem da od prvog dana nisam bio baš zagovornik igranja u prvih 11, ali isto tako treba se priznati maksimalno pošten i profesionalni odnos prema klubu bez ijedne krive riječi. Uvijek je davao sve od sebe, bilo je grešaka, ali bilo je i odličnih utakmica i velikih zasluga za duplu krunu prošle godine.
  • Dudu 9
    446
    Ima previše igračkih mana za Dinamovu razinu, ali isto tako ima karakter kakav želim od svakog igrača koji dolazi izvana.

Želim mu sve najbolje u karijeri.
  • Peškaman
    5.9k
    Često kritiziran i popljuvan do krajnjih granica od novinarskog šrota, legendo sretno u nastavku karijere i u novom klubu.
  • Praskaton
    3.3k
    Takoder jedan od dražih igrača i brutalno podcjenjen.
    Ali ako moram birat između ostanka njega i Perkovica biram mlađeg igrača uz to i hrv.reprezentativca.

Bio si primjer ponašanja i odnosa prema Dinamovom dresu,čak i dok su te dnovinari i internet bojna pljuvali na sva usta.
    Sretno dalje.

Još Perića,Bočkaja,Filipovica i Hoxhu utopit za neke novce i temu odlazaka zatvorit za ovaj rok.
  • don
    10.3k
    Auuu, Fabio... morao si negdje zasrat jel.Marley

šta je točno zasrao?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.