• Nolifer
    9.4k
    https://www.index.hr/mobile/sport/clanak/docek-rukometasa-je-u-ponedjeljak-evo-kad-stizu-i-tko-ce-pjevati/2637927.aspx?index_ref=naslovnica_sport_ostalo_m

Mislim da su rukometaši zaslužili da im dodje i Thompson. Upravo radi atmosfere i pjesme koja je obilježila ovo prvenstvo i nikog to nebi trebalo smetati ili žuljati...
  • Mali Zeus
    15.6k
    ↪Mali Zeus I to, pazi, bez Duvnjaka i Mandića x2...čudo, čudo...Mada je ova igra s dva desna vanjska totalni kaos protivniku, dok su se oni pribrali ih je naša vanjska linija istorpedirala...ali kako je čovjek Srnu smirio, frajer nas nosi u napadu i obraniJos-Optimus

Da, da i bez Cindrića. Martinović dosta na srednjem, al da, kaj je Šola pričao jučer Šipić blokira protivničku obranu i otvori prolaz i onda imaš 2 ljevaka koji ti mogu pucati.

Btw doček će biti sjajan, već vidim. :rofl:

Rukometaši pjevaju Mišu i Thompsona nakon tekmi, ovi im dovedu Daleku obalu, Prljavce i Zaprešić boyse. Ovi zadnji su bili sinoć i vidjelo se da to nije to, da se igrači nisu nešto uživjeli.
  • Keyser Soze
    12k
    Danci su nepobjedivi, velika šteta jer su naši zaslužili zlato.
  • Sibirski plavac
    3.2k
    Ne bih rekao da su nepobjedivi. Pa mi smo 2023. sa Hrvojem Horvatom na klupi protiv Danske (koja je tad imala skoro iste igrače kao i danas) odigrali s njima remi, a realno skoro smo ih i dobili. Vjerujem da će Dagur spremiti naše dečke na pravi način. Ako si s prosječnim trenerom držao Dance u neizvjesnosti, tko zna što tek možeš sa vrhunskim trenerom.

Na kraju krajeva, ova ista Francuska koju smo jučer dobili je Danskoj uzela zlato lani na europskom. Slovenci su ih držali u egalu do zadnjih trenutaka u polufinalu Olimpijskih, te je Dancima morao uskočiti sudac da ne ispadnu.

Može se s njima itekako. Mislim da će im već danas Portugal praviti probleme.
  • rokikaciga
    222
    Rukometaši pjevaju Mišu i Thompsona nakon tekmi, ovi im dovedu Daleku obalu, Prljavce i Zaprešić boyse. Ovi zadnji su bili sinoć i vidjelo se da to nije to, da se igrači nisu nešto uživjeli.Mali Zeus

Mislio sam da se šališ za Obalu, Prljavce i Boyse...ali izgleda da je tako.

Senf bi se prije ubil nego da dovede Thompsona na Trg...a vjerojatno mu ništa niti ne bi morao platiti.
  • Mali Zeus
    15.6k
    Zaprešić Boysi još kak tak, Prljavci će otpjevati Mojoj majci i Moj dom je Hrvatska, prva još kak tak, druga se nikad kod nikog nije primila, a Daleka Obala ima lijepu pjesmu Mojoj Lijepoj, al sad postoje 2, 3 Daleke Obale i koji je jebeni smisao zvati ih.

Rukometaši sigurno žele Thompsona..
  • rokikaciga
    222
    Ma slažem se u potpunosti s tobom. Mislim da skoro cijeli ZG i Hrvatska žele da im Thompson dođe na Trg. Navodno je i htio doći u Arenu ali više sile su to spriječile.
  • Blueshadow86
    2.4k
    Nema ekipe koja je nepobjediva.
    A uostalom, kako znate da ćemo igrati s Danskom u finalu? Oni tek danas trebaju pobijediti vrlo dobar Portugal da bi se plasirali u finale, a u finalu je sve moguće. Šteta samo što se neće igrati u Zagrebu.
  • DrawTube
    5.9k
    Jbt baš gledam i ne mogu se sjetiti kad su danci na ruk. prvenstvima zadnji put igrali negdje da im je duže od 6-7 sati autom

Zato ih uvijek ima ko govana a jedna su od govnarskijih publika, baš me zanima koliko bi jaki bili da se igra finale u npr Češkoj
  • Marley
    2.8k
    Rukometaši sigurno žele ThompsonaMali Zeus

Upravo to. Pa kad im vidis snimke iz svlacionice uz Thompsona, uf :heart:

I on ih svo ovo vrijeme podrzava na svojoj stranici, non stop objavljuje. Tako da sam uvjerena da bi rado dosao.

I ako sad nisu zasluzili da se NJIMA ispuni zelja, onda nek ide sve u 3 p.m.
  • Mr Anderson
    10k
    Može se s njima itekako. Mislim da će im već danas Portugal praviti probleme.Sibirski plavac

Danci će pregaziti Portugal, budimo realni, drugi svijet su. U jednoj utakmici se može s njima, ako nam se sve poklopi. Dobro su jučer rekli Vori i Džomba, morat ćemo biti još bolji nego protiv Francuske da ih dobijemo. Šteta za sve te ozljede, prvenstveno Mandića i Duvnjaka. Uzdam se u Sigurdssona da ih iznenadi nekom taktikom.
  • Dani Olmić
    851
    jedna od zescih gluposti koji sam procitao … svatko ko ozbiljno prati sport bi trebao znat da na ovom svijetu nitko nije nepobijediv … 90% ljudi s kojima sam se jucer cuo nisu vjerovali u nasu pobijedu jucer … a ja pak vjerujem da ce portugal danas biti ozbiljan protivnik danskoj…
    Da je danska ogromni favorit, naravno da je - ali da su nepobijedivi, totalna glupost
  • jedan u nizu
    11.2k
    Osvojili smo SP u Portugalu 2003.

Sad je vrijeme da osvojimo SP protiv Portugala!!
  • Doktor Kunić
    4.4k
    jedna od zescih gluposti koji sam procitaoDani Olmić
    pricamo za par dana :) a ti gledaj slobodno i daljeDani Olmić
    Ovo je realna slika hrvatskog rukometaDani Olmić

Ček ti nakon Egipta i dalje pratiš repku?
  • Twisted1
    610
    Osvojili smo SP u Portugalu 2003.jedan u nizu

a finale je tada igrano 02.02. Da, pogađate, i ove godine se finale igra 02.02.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.