• Hnlovac
    1.6k
    Recite vi kaj hoćete al sad mi je sve jasno za Šarliju i ja bih bio jednako odvratan da primam 900 000 eura godišnje

Alo to je 75 000 eura mjesečno za osrednjeg igrača Hajduka

Sve mi je jasno kod njegovog ponašanja i ne zamjeram mu nimalo
  • Ivdzo11
    5.7k
    Mislim da Lovre Kalinić ima 750k
  • NKDZ86
    3k
    lik izgleda ko da je na predstavljanje došao direkt iz birtije, propo ko žeton
  • Ivan0302
    787
    Što se tiče Pašalića istina je da je sve dogovoreno, samo detalji su još ostali i on ide.
  • Izet Hajrović
    4.1k
    Josip Radošević je nakon više od desetljeća odlučio da se konačno vrati u domovinu.Ivdzo11

Pa i nije baš više od desetljeća, bio je kod tovara 2017., ostala mi u sjećanju ona bomba koja je probila Pickforda. 30 godina, trebao bi biti ozbiljno pojačanje za Istru.
  • Mali Zeus
    16.2k
    Ma to je Nacional, oni ti izmišljajumiro

Točno to. :up:
  • rokikaciga
    519
    Hitil malo pogled na tovarsport kaj sekta pise.. navodno Šarlija imal 900 keka ugovorJurki

A meni je Mmaee preplaćen ugovor. Obećajem da neću više riječ reći o Sammyjevom ugovoru.
  • rakurs
    813

Nadam se da im odlazi odmah, a ne tek na ljeto.
  • rokikaciga
    519
    Bore se za prvenstvo a imaju rasprodaju. Ako ovako nastave dobra je šansa da ih čak Varaždin/Osijek prestignu. Pogotovo ako se bog baluna ozljedi opet
  • JMastermind
    431
    moraju, nisu ništa prodali a minus se samo nakuplja...
  • rokikaciga
    519
    Ma znam...oni su sada ušli u začarani krug gdje i to malo igrača koji nešto vrijede daju u bescjenje (po njima), zamjenu ne mogu platiti, ne mogu imati dobre rezultate da uzmu lovu od europe, nemaju love, dođu neki novi klinci, prodaju te klince za sitne pare, ne mogu imati dobre rezultate....itd itd
  • JMastermind
    431
    tako nekako, da.

Lukšin all-in ih je zakopao, imali su priliku uzet titulu-dvije i tu bi se digli i stabilizirali dovoljno da budu kakav takav realan konkurent. Međutoa, nisu mogli sami protiv sebe...

Hajduk koji bi ubio za titulu rasprodaje, Rijeka koja na +7 i dalje nema baš nikakvu ambiciju uzet taj naslov... Nemamo baš izlike.
  • Omake
    6k
    Švabe po twiteru pišu da je Prpicu danas liječnički u dva
  • rakurs
    813
    Naši mediji zasad šute, ali Nijemci su uvjereni da je to to. Ne znam, ali ovo bi im bilo epsko pucanje u nogu, neki dan im je otišao Šarlija, sada se spominje ovo, oni bi od normalnih, pouzdanih stopera ostali na Uremoviću. Mislim da ni oni nisu toliko samodestruktivni, vjerojatno je riječ o ostanku u Splitu na posudbi do ljeta.
  • Paggini
    39.3k
    Šta će im Prpić koji pokušava igrati po podu, a dovode ovog nekog Baraća kojem je forte duga lopta pa će savršeno sjesti u taj sustav "nabi na livaju pa on će nešto to napravit"
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.