• Hnlovac
    1.5k
    Kako ste opet uspjeli politiku uvest aaaa

Reko sam da ćemo pobijediti čim sam stavio 10e na francuze, sve je to obrnuta psihologija
  • Tongo Doumbia
    5.4k
    Imao sam traumu kao klinjo od onog finala 2009. Tada je Duvnjak imao 20 godina. Strašan osjećaj ga je vidjeti 16 godina iza, kako smo skupa s njim vratili za onaj turobni doček na Trgu iza finala, generaciji koja je baš zaslužila otići do kraja pred “svojima”. Kasnije je DD propustio i turnir doma 2018. kad su nas Francuzi ponovno maznuli, tako da je ovo klasična “poetska pravda”.

U finalu što god bude, bude. Barem više nećemo slušati gluposti kako nemamo kvalitetu, kako su nam klubovi očajni te da zbog tog nemamo rezultat, kako samo Zagrebaši igraju….

Ovo je Hrvatska i na valu ovoga se moramo vratiti gdje pripadamo! Bravo svi.
  • Miro Vugrinec
    7.1k
    Kakav tjedan hrvatskog sporta. Dinamo dobije Milan, Zrinka Ljutić pobjedi u slalomu, rukometna repka u finalu svjetskog prvenstva, Hajduk stari pobijedili Hajduk mlade na treningu.
  • Sibirski plavac
    3.2k
    Jel se meni čini ili Francuzi nijednom danas nisu vodili? :gasp:
    Kakav nastup naših dečkiju, svaka im čast. :fire:
  • Marley
    2.8k
    ne cini ti se :grin: :strong:
    Ma ja nemam rijeci, decki su jaaako ugodno iznenadjenje. Srcem i dusom igraju, divota.
  • Sibirski plavac
    3.2k
    Aleš Pajovič novi trener Flensburga.
    Hvala Bogu da su one priče o Dagurovom napuštanju Hrvatske i preuzimanju Flensburga očito bile fejk.
    Daj Bože da nas gospodin Sigurdsson vodio do olimpijade 2028., ako je ikako moguće. U nedjelju zlato sa svjetskog, dogodine europska kruna, 2027. možda nekakva bronca jer smo se kao zasitili nakon 2 zlata i onda 2028. kulminacija Dagurovog mandata, zlato u LA-u.
    Pustite me da sanjam :starstruck:
  • gaTeDZG
    178
    Dagur Finalsson, vratio mi neku emociju za ovaj... sport.
  • Sibirski plavac
    3.2k
    Je li vrijeme za strano rješenje i na klupi košarkaša? Mislim da bismo i tu došli na veću razinu u odnosu na ono di smo sad. U rukometu skandinavac, a u košarci nekakav Španjolac, Grk ili Amer. Ne bi bilo loše po meni. U vaterpolu i nogometu, koliko vidim smo zasad i sa domaćom strukom na "solidnoj" razini. :cool:
  • dinamozivivjecno
    2.3k
    samo cu reci da je neki nas trener dosao do finala dizalo bi ga se u nebesa i proglasavali bi ga bozanstvom, a strani trener kad to napravi kao da je najmanje zasluzan za ovo. Kapa dolje svim igracima, ali i Daguru Sigurdssonu !
  • Zagreb1992
    2k

Raditi na klupskim razinama i imat ćemo i sa domaćim rezultate u repki ..Liga počinje jačati lagano i to je samo plus u svemu
  • Markelo
    3k
    kakva će bit sudbina aba lige? Vujošević kaže da Vučić nudi pare srpskim klubovima ako napuste ligu
  • Zagreb1992
    2k

Ma ne nudi Vučić pare nikakve..Priča gluposti ..Vodstva klubova su protiv toga , ali njih se ne pita nego moraju raditi kako Vučić kaže ...Kod nas bi se uskoro trebalo izaći u javnost da se omogući ulaganje u klubove kroz porezne olakšice ..Bio je prije nekih mjesec dana sastanak oko toga
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.