• Praskaton
    3.3k
    Nisam njegov fan al covjek je odigrao doktorski.Strasna utakmica
  • Jurki
    14.9k
    Nakon ovakve utakmice kaj reci... doktorska utakmica.. bravo Raul.
  • hardek
    3.9k
    Torrente u Ligi prvaka je jebeni Sergio Ramos u primeu
  • Orc123
    10.1k
    Opet cunse ponoviti...svi se nesto cude, od njega ocekuju da je na lopti ko Max, a realno ja sam rekao kad je dolazio da je to kopija Lauritsena, a da moze biti i bolji od Lauritsena u primeu! Decko je jako dobar igrac ali ne smije se od njega ocekivati da ima forte u necemu gdje je prosjecan....
  • Sibirski plavac
    3.2k
    Hvala prije svega Bjelku koji mu je prvi dao ozbiljniju priliku,a sad i Fabiu koji je uvidio da u ovom dečku ima nešto. Torrente u Europskim tekmama je cheat code. Nešto kao Guilhermo Ochoa kad igra na Svjetskim prvenstvima.

Iskoristit ću citat velikog Mourinha kako bi opisao Torrentea kad igra europska natjecanja za Dinamo: "That is heritage, football heritage"
  • Laugreano
    3.1k
    Za europske utakmice odlican. Ali mi imamo takav roster da bi hnl trebali osvojit i da torrente pijan igra svaku tekmu.
  • Mali Zeus
    15.5k
    Čovjek stijena.
  • NVKOD
    2.5k
    Za europske utakmice, Torrente je kao Bogom dan, pogotovo kada igramo u niskom bloku, što je često slučaj. Visok, jak i odličan u duelima. Sigurno će još puno pokazati u nadolazećim utakmicama.

Nažalost, njegova slabost je što nije toliko tehnički potkovan, tj. nije baš "na ti" s loptom, što negativno utječe na njegovu igru kada naši stoperi izlaze visoko na teren, a to je, nažalost, 99% vremena u HNL-u. Ako bi igrao u HNL-u, morao bi biti u paru s nekim izuzetno dobrim tehničarom, inače će nam otvaranje igre patiti. Zbog toga Torrente i KTC u HNL-u nikako ne smiju igrati skupa.
  • austrijanac
    5.3k
    Jako mi je čudno za tu njegovu igru s nogom kad je u La Ligi bio stoper u vrhu po broju progresivnih dodavanja.
  • Zg123
    893
    Jucer je igrao dobro nogom. podijelio je par lopti u prostor i kroz sredinu jako dobro. Nadam se da ce ga Cannavaro osloboditi po tom pitanju
  • Dragon1Warrior123
    3.8k
    Jako mi je čudno za tu njegovu igru s nogom kad je u La Ligi bio stoper u vrhu po broju progresivnih dodavanja.austrijanac

HVALA NA OVOM! Ja sam mislio da sam lud jer se stalno spominje zašto smo doveli igrača koji ne igra dobro nogom, a on je u stvari u La Ligi bio vrlo dobar u tome... I to je netko spominjo pri dolasku da je glavna vrlina njegova.

Moguće da je nekakav mentalni blok.
  • don
    10.3k
    nije toliki problem igra nogom koliko njegova brzina.

u hnlu je to veliki problem jer nam stoperi stoje visoko i u tranziciji se moraju brzo vraćat, a u europi stoje u liniji i tu je dobar.
  • austrijanac
    5.3k
    Mislim da to Fabio pokušava zatvorit sa izgradnjom igre trojicom u liniji gdje će Galešić vjerojatno bit taj srednji.

Protiv ekipa sa sporijom linijom naprijed nebi trebao bit problem.

No slažem se u potpunosti Done
  • Laugreano
    3.1k
    Zanima me samo da li je Torrente jos uvijek Mariceva prevara?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.