• Odani Zgd
    49
    Dobro gospon svevišnji,neznam za 3 dres,a ti drugi put čitaj sa razumjevanjem.Ja sam napisao da je se Hajduk isposlovao za personalizirani dres kod Adidasa,a mi nismo,i tu sam pogrješio.Toliko glup nisam da ne znam 3 Dinamov dres.I to što kritiziram Castore,ne znači da sam za to da u budućnosti ponovo bude Adidas.Al mi je bolesno da komplet trenirke za mene košta 207 eura,a bilo je govora kako će kad dođe novi dobavljač biti i nova cijena....
  • Crle
    769
    Daj nek daju više one kratke i polo majice sa grbom.

Dres im nije personaliziran nego imaju tu šablonu pa su nju samo malo "personalizirali" da izgleda kao dalmatinac.
  • Nolifer
    9.4k
    nakeljenim Dinamo grbom....Paggini

A dobro, sad je isto nakeljeni grb, ali zeleni.... :lol:
  • Bosskovitz
    14.3k
    bilo je govora kako će Castore biti jeftiniji od AdidasaOdani Zgd

Nikada nitko nije rekao da će Castore biti išta jeftiniji od Adidasa, sve je to u par eura gore-dole.

po ovim cijenama smo mogli uzeti EA7 brend kao NapoliOdani Zgd

Nismo. Ne bira Dinamo dobavljača opreme tako da ode u dućan i odabere, oni se javljaju s ponudama i onda klub odabire onu koja je za njega najbolja. Iako je bilo opravdanih strahova zbog iskustava nekih drugih klubova, ni oprema ni dresovi ni po čemu ne zaostaju za Adidasom. Što se izgleda tiče, to je stvar ukusa i nije objektivno, ali domaći i treći dres su meni osobno među najljepšim Dinamovim dresovima i činjenica da nisu dresovi iz kataloga kao kod Adidasa im dodatno daje na ljepoti i vrijednosti. Ne znam zašto tebi izgledaju amaterski, meni izgledaju jako dobro. Onog trenutka kad će nam Adidas ili Nike biti spremni ponuditi neki ozbiljan deal u kojem im nećemo biti zadnja rupa na svirali, onda će se sigurno razmišljati o tome, ali dok su nam brojke kakve jesu - ovo je dobar deal, manjka mu očito supply chain ali nadam se da će se to popraviti.

nego imati tisuće nezadovoljnih navijačaOdani Zgd

Ti nisi "tisuće nezadovoljnih navijača".

zato i klubovi ala Leverkusen raskidaju s njima jer su topOdani Zgd

Leverkusen je raskinuo s njima jer je imao najbolju sezonu u povijesti koju nitko nije predvidio, a Castore nije mogao supplyati dovoljno opreme jer su prodavali iznad svih očekivanja pa su na tome de facto gubili novac.

ako je jedan Hajduk mogao isposlovati personalizirani dres s AdidasomOdani Zgd

Hajduk nije isposlovao nikakav personalizirani dres s Adidasom, za razliku od nas koji imamo Castore dresove dizajnirane i razvijene posebno za nas, oni imaju Adidas dresove iz kataloga. Kao što smo prije imali i mi.

Al mi je bolesno da komplet trenirke za mene košta 207 eura,a bilo je govora kako će kad dođe novi dobavljač biti i nova cijena....Odani Zgd

Opet, ne znam od kud ti da će biti niža cijena. Dapače, komentirali smo kako Castore ima i nešto skuplju opremu od Adidasa, ali na kraju je sve to opet u par eura razlike: naša trenirka je 207 eura, njihova je 180.

Da, oni imaju i one tužne "s placa" za 70-80, ali drago mi je da to nemamo. Za taj prodajni segment klub može itekako sam razvijati merch koji neće izgledati kao da je netko na Koridoru kupio 200 trenirki i na njih zalijepio grb.
  • Mali Zeus
    15.5k
    Tetak rastavljen na dijelove.
  • Tongo Doumbia
    5.4k
    Ne znam mehanizam označavanja svog prethodnog komentara o ovoj temi, pa ću pisati opet. Svarno mi je nejasno da se i nakon pola godine poteže ova jebena i iritantna tema kako je Dinamo trebao ostati na Adidasu, jer “eto brate Adidas je Adidas”.

Sad sam sebi zvučim kao “upravobran” i sve ono protiv čega se borim i što me iritira na forumu, samo mi još fali “u klubu su sada stručni ljudi”. Ali mi je teška misterija kako pojedinci nisu mogli iščitati formulare i dijelove ugovora koje je klub komunicirao na temu tehničkog sponzora/dobavljača opreme. Ljudi su ukrcali godišnje dva milijuna eura, dali opremu koju je imalo ili ima par ozbiljnih europskih klubova (komentari o mitskom odljepljivanju zaobiđite me jer imam par Castore artikala i ni blizu se nije dogodilo kad perem na preporučenih i jasno označenih 30 na etiketi), ugovor je pri tomu na par godina i onda se nađu padobranci s uvijek istim argumentima i tzv. “Adidas” pitanjima.

A ako vam je i dalje nešto nejasno, otvorite Hervisov web shop s Adidas artiklima iz 2010/2011 kolekc….pardon, Hajdukov fan shop otvorite.
  • Navijač Dinama
    9.2k
    kao da je netko na KoridoruBosskovitz

Molit ću kao netko tko zna dosta stvari uzet i opremit,obuć se sa Koridora/Arizone da ne baca ljagu na dotične, hvala. :grin:

Inače mali off topic, al npr. Napapriji, Stone Island, i slične casual marke tamo po se nađu po ne znam 20-25 eura, a nema naočite razlike ni ništa naspram onog iz tipa Vandala što koštaju kao da ih je sveti Petar osobno šivao i pleo.
  • NVKOD
    2.5k
    Velika greška bila je što se najavljivao novi webshop, jer je to ljudima podiglo nadu i stvorilo očekivanja. Dodatno, konstantno ponavljanje da je "pri kraju", da se "mora još samo slikati asortiman i onda je to to", samo je povećalo frustraciju jer je jasno da je ljudima dosta čekanja.

Prvo, nitko ne slika asortiman dva do tri tjedna, kao da imamo tisuću različitih proizvoda. Drugo, novi webshop sigurno nije rađen od nule, već se modificira postojeća stranica, što ne bi trebalo trajati tako dugo. Ili se je rad na stranici zaustavio ili je vrlo nisko na listi prioriteta. Moglo se jednostavno šutjeti o novom webshopu jer bi ljudi tada mislili da se uopće ne radi na njemu i nitko se tada ne bi bunio.
  • Papastrumf
    13.8k

Skroz si u pravu. Zato cete ubuduce i imati informacije kad ih klub objavi. Vise se nece nitko tako zeznuti.
  • Mali Zeus
    15.5k
    Prvo, nitko ne slika asortiman dva do tri tjedna, kao da imamo tisuću različitih proizvoda. Drugo, novi webshop sigurno nije rađen od nule, već se modificira postojeća stranica, što ne bi trebalo trajati tako dugo. Ili se je rad na stranici zaustavio ili je vrlo nisko na listi prioriteta. Moglo se jednostavno šutjeti o novom webshopu jer bi ljudi tada mislili da se uopće ne radi na njemu i nitko se tada ne bi bunio.NVKOD

Bravo, jesi sad ponosan?
  • scooniepenn
    3.8k

Osobno sam uvijek za konstruktivnu raspravu pa bih volio da razgovaramo u smjeru pronalaženja razloga zbog kojih se proces izrade novog web shopa toliko odužio. Sa svojim vanjskim dobavljačem sam radio dosta kompleksnije web stranice za različite klijente pa iz iskustva govorim.
  • Bosskovitz
    14.3k

Ne vidim razlog zašto bi nešto te razine uopće bilo predmet rasprave. Dobro je papastrumf rekao, da se nije ovdje najavljivalo nego da se šutilo i odjednom objavilo da je webshop gotov, ne bi uopće bilo problema. Komuniciranje vijesti tog tipa definitivno nije dio nikakve transparentnosti poslovanja jer se radi o čistoj operativi, ne znam postoji li igdje u svijetu klub koji takve informacije plasira u javnost da bi se o njima raspravljalo i to je tako s očitim razlogom.
  • deda
    34.7k
    Ima jedna zlatna rečenica koja glasi: "Bit ćete pravodobno informirani".
  • Draž
    1.5k
    Najavljivalo se u tom trenutku jer se htjelo najbolje. Jbga, uvijek ispadnu posrani oni koji žele najbolje, a u biti nemaju nekog utjecaja na to.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.