• Dino
    3.2k
    Kog bojkotira? :lol:
  • ZGV
    3.5k
    Ekipa bok
    Imam dvije karte za koncert u Lisinskom, na koji na zalost ne mogu ici.
    Cijene su nabavne, 50 eura komad.
    Treci red sredina.
  • Sportskifanatik
    571
    U Crikvi sam na terenu ali u srijedu se vracam u Zg oko 4,5 na tekmu i odmah poslije nazad,ako ima tko da ide od tamo mogu ga povesti
  • Mali Zeus
    15.4k
    Frend prodaje kartu za Milan za SD, 40 eura što je nabavna cijena za nečlanove.
  • Ludovic IX
    7.7k
    i nije ti neki frend kad zeli zaradit na ulaznici.. da je moj frend, poslo bi ga u tri pm i nek proda po normalnoj cijeni..

nikad nisam zaradi niti na jednoj ulaznici i neću. a poklonio sam ih isto.
  • Mali Zeus
    15.4k
    i nije ti neki frend kad zeli zaradit na ulaznici.. da je moj frend, poslo bi ga u tri pm i nek proda po normalnoj cijeni..Ludovic IX

Karta je kupljena za nečlana i molim te da se suzdržiš od komentara tko za koju cijenu prodaje karte i tko je kome frend na temelju toga. Ti bi prodao za jednu, on za drugu, treći za treću.
  • Ludovic IX
    7.7k
    ima cjenik i po toj cijeni se trebaju prodat karte ako se ne moze na tekmu. tko zarađuje, lihvar je i pička od čovjeka
  • Mali Zeus
    15.4k
    Ok, ajd vozaj dalje.
  • Droljo
    11.7k
    Pa jel nismo rekli da nebumo reklamirali preprodavače koji žele zaraditi?
    Nevezano za ovaj konkretan slučaj, općenito me zanima.
  • Mali Zeus
    15.4k
    Evo ispravio sam da ne ispadne da "reklamiram preprodavače i pičke od ljudi koji žele zaraditi."
  • Droljo
    11.7k
    preprodavače i pičke od ljudi koji žele zaraditiMali Zeus

Šta pizdiš? Samo sam pitao.
  • Mali Zeus
    15.4k
    Šta pizdiš? Samo sam pitao.Droljo

Pa kaj pizdim. Insinuirao si da reklamiram preprodavače.
  • Droljo
    11.7k
    pa jesi pročitao moju zadnju rečenicu? Točno sam to htio izbjeći.
  • Mali Zeus
    15.4k
    Dobro ajd, nema veze, sve ok. Uglavnom gore je cijena, tko je zainteresiran nek se javi.
  • NKDZ86
    2.8k
    južina u zraku i na ovoj temi. inače se slažem se s @Mali Zeus, i ja sam kao član prodao nečlanu za cijenu nečlana i zaradio 10e i kaj sad? ja bi njemu sniženu, a nije član i nez ni ko je.
    glupost. svako ko je htio na tekmu mogao si je uzet na vrijeme koje je bilo i previše. ak ne mozes prodas i bok.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.