• Navijač Dinama
    9.1k
    Chiefsi u Super Bowlu, peti put u šest godina. I opet SB sa Eaglesima kao i 2023.
  • Mathiasovi Chageri
    3.7k
    Chiefsi u Super Bowlu, peti put u šest godina. I opet SB sa Eaglesima kao i 2023.Navijač Dinama

Meni kao navijaču Giantsa još jedno finale u kojem moram birati između kuge i kolere, ali ajde, za Eaglese ne bi ni da su zadnji na svijetu, a Saquanu želim sve najgore, pa ću morati za Chiefse.
  • Keyser Soze
    11.9k
    Idu Chiefsi po 3-peat, Mahomes bi ušao u ozbiljnu priču za goata s tom titulom.
  • Mathiasovi Chageri
    3.7k
    u ozbiljnu priču za goata s tom titulom.Keyser Soze

Ako govorimo samo o QB-ima, mislim da bi svakako prošao Bradshawa i ušao u razinu tu negdje s Montanom. Brady je ipak u svojoj galaksiji.
  • Keyser Soze
    11.9k
    Da, i ja bi ga sad svrstao uz bok Montani, ali Mahomes je mlad i nije nemoguće da prestigne 7 SB Bradya. Doduše, ne ide mu u prilog za legacy što je izgubio već od njega, al bio je baš mlad tad.
  • Mali Zeus
    15.4k
    Koje nam je drugo lijevo krilo osim Mandića?
  • Jos-Optimus
    4.2k
    Prvi put je bio jako mlad, drugi put baš i ne
  • Mali Zeus
    15.4k
    Btw RTL-u pod hitno treba uzeti prijenose rukometa na koji god način. Od one ženske sa sprach felerom koja uzima izjave igrača i ima pitanja od 15 minuta, preko Vargeka koji se ponaša kao malo dijete kad je u društvu Mirze i Vorija i non stop priča o jebenom Voyu, jebo te Vojo da te jebo i onda na kraju uzimaju izjavu jebenog Plenkovića. Jebemti mater likovi nemaju sport osim kaj ima prilog nakon Dnevnika i onda uzmu prijenose rukometne repke, a sve skupa im je razina škarta.
  • Mali Zeus
    15.4k
    On je ozlijeđen ili?

Vidi se koliko pratim. :D
  • reziser
    7k
    Zato i kažem suđenje katastrofa.austrijanac

molim te, ne komentiraj vise.
    Nisam jucer odgovarao jer sam bio vruce glave, ali suci su nam u pravom trenutku pomogli, Svi kaj znaju rukomet su to i vidjeli.
  • Ludovic IX
    7.7k
    Ja sam bio na Hrvatska - Egipat i izgubili. žena nije pustila malog na tekme protiv islanda i slovenaca pa nsam niti ja išao, ali ni na tv-u nisam Island gledao. samo pratio na netu i upalio 5 min prije kraja i gledao kak se prednost topi od +10 do +6. .da sam uplaio 5 min ranije, još bi i izgubili.

Slovence sam hrabro počeo gledat do 0:5 i prebacio na dr.House-a do 2 i pol minute prije kraja tekme.. sad me opet zove da odem u Zg gledat 1/4 finale ali ne želim bit razlog poraza
  • Mali Zeus
    15.4k
    Karte otišle za tren.
  • reziser
    7k
    Karte otišle za tren.Mali Zeus

sve veliki navijaci.....
  • Ludovic IX
    7.7k
    jedan primjer - bilo je 0:2 ili 0:3, i slovenac povuče srnu na pod ali ovaj prije odigra Šipića samog na crti i ovaj zabija ali sudac prekida i svira 9 metara koje ne iskoristimo. jedna lopta koja u možda nije mogla preokrenut susret jer je bila treća minuta ali tko zna dal bi mi došli uopće u situaciju od 0:5 tj 5 golova minusa da smo ranije zabili taj prvi gol.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.