• NB86
    16k
    Zasto se ovdje nije gledalo ??????? Oruzana pljacka sibenika na opusu
  • Efes Pilsen
    9.9k
    Drugi zuti, da je dao izravan crveni gledao bi.
  • GOAT
    2.2k
    Jeziv crveni karton
  • NB86
    16k

Kakvo glupo pravilo, strasna pljacka
  • Peškaman
    6.1k
    Koliko sam vidio zakačio ga je po nozi,čist žuti karton.
  • Marcinko
    645
    A niti jedan karton sili igrača Osijeka s 2, odnosno 5 žutih kartona, ne bi li slučajno preskočili Dinamo. Ante iz Podstrana odlično obavlja svoj zadatak.
  • DrawTube
    6.2k
    Ak mi ove jazavce ne dobijemo iduce kolo nek se roknu svi
  • sport
    4.1k
    Ovaj sudac ili je totalna neznalica ili sudi po nečijim naputcima.Igračima Šibenika dijeli kartone a Osiječanima za iste startove ništa.Možda je problem što 8 igrača Osijeka ima 2 žuta kartona a sudac iz Splita zna protiv koga Osijek igra slijedeće kolo.Od početka prvenstva dolaze informacije iz sudačkih redova tko će se favorizirati i u ovom prvenstvu a Kustić i ekipa glume poštenje.
  • NB86
    16k
    Svaka odluka koja se mogla donjet krivo isla je na stetu sibenika, bas sramotna partija sudaca
  • Guest1986
    41
    Ici ce i na stetu Belupa , Lokomotive i Dinama..vec u nedjelju Livaja ce moc prebit suca ali karton nece dobit
  • Jay
    623

Ali apsolutno svaka, gledam i ne vjerujem.
    Odvratno suđenje, Šibenik bi ih maznuo da je bilo poštenije, ali budemo ih mi osvetili idući vikend
  • Paggini
    39.2k
    j4h2x9E.jpeg

Neke stvari su sad jasnije
  • Olmic
    4.1k
    Jel je taj Dantas cemu? Nisam gledao tekmu danas
  • Praskaton
    3.7k
    Upalio sam utakmicu nakon crvenog kartona Šibenika.Totalni antinogomet.
    Pitam se šta ti ljudi rade,kako oni žive od ovog sporta.
  • NORTE
    13.7k
    Šibenik vrlo ugodno iznenađenje!
    Ako mogu tako odigrat u Osijeku i izborit bod s pljačkom igrača manje onda mogu i ostat u ligi.
    Sad im u goste dolazi Slaven.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.