• veselko tenžera
    3.5k
    @Krizy majstore, daj temu za Istru, k'o Boga te molim.
  • don
    9.9k
    Kanga u prvih 11Probirštift

Kanga će imat 1 trening sa ostatkom ekipe do Istre. Teško da će bit u prvih 11, nadan se barem u drugom poluvremenu.
  • veselko tenžera
    3.5k
    Laku noć dragi moji Dinamovci. Za sutrašnji dan nam želim vijest da je trener Feyenoorda dobio novi ugovor.
  • keppi
    285
    Nisam pretjerao iznenađen pa niti razočaran jučerašnjom utakmicom, ali sada se nameće pitanje kako ćemo i koliko možemo protiv Istre.
    Trebali bi težiti da se mi nametnemo, nešto slično kao Arsenal protiv nas.
    Jesmo li sposobni za to veliko je pitanje na koje nam ova utakmica zbog naše podređenosti s obzirom na jačinu suparnika nije puno rekla o našem trenutnom stanju.
    Istina proširiti će nam se kadar za Istru, ali s druge strane neki će igrači sigurno osjetiti bar djelomične posljedice jučerašnje utakmice. Rekao bih da je velika stvar povratak Mišića kojem želim zdravlje u ostatku prvenstva.
    Protiv Istre treba ići jako, ali i s potrebnim respektom. Garcia voli tehnički otvoren nogomet i vjerujem da se u Maksimir neće doći samo braniti.
  • emilperska
    7.9k
    Dvije stvari..

1. U SNu su poceli trkeljat da Brune stvarno nece dugo bit. Posto ga vec nema 3 mj, nije mi jasno o čemu se tu tocno radi s medicinske strane. Zadnje info sto sam dobio od njegove obitelji je da je to upala aduktora.
    Bez njega osvojit HNL s -7 mi djeluje kao SF. Optimizam sam temeljio na tome da se on vraća spreman pokorit HNL zadnji put.

2. Zadnju utakmicu s Istrom doma smo ih natamburali 5:0 pod Jakirom. Tada se pisalo da cemo HNL osvojit s B ekipom. Istra loše igra na Maksimiru povijesno. Ne treba stvarat lažnu euforiju kada ih napunimo u sub.
    Prvenstvo ce se osvojit na gostovanjima gdje smo kriminal bili.

3. Pošto smo daleko od situacije da ovisimo sami o sebi, treba molit Boga za što brži kiks jogurta. Na -7 trenutno su u nekoj hladovini. Ako se to spusti na -4, -3 do derbija. Oni ce se usrat svoje sjene i pobjedit sami sebe..
  • Paggini
    35k
    SNu su poceli trkeljat da Brune stvarno nece dugo bit.emilperska

A upala pubične kosti, koliko sam skužio iz čitanja kojekakvih laičkih medicinskih izvora, je kronična, pogotovo ako se krivo liječi. Ako se sjećaš, spomenulo se na jednoj pressici da je Bruno išao na svoju ruku to liječiti, što je prolongiralo oporavak.

S obzirom na prirodu ozljede, ne zna nitko kad će biti potpuno spreman jer eto - jedan dan je super, drugi dan je opet ozlijeđen...
  • Sibirski plavac
    3k
    što brži kiks jogurtaemilperska

Možda sam nepopravljivi optimist, ali nekako mi miriši da bi oni mogli u prve dvije tekme u nastavku (Belupo doma, Lokosi u gostima) kiksat bar jednom, ako ne i oba puta. Mislim da je nemoguće da izgube obje tekme, ali je po meni moguće da iz te dvije tekme uzmu samo 2 boda. Ako im je Istra mogla u Splitu uzet bod, nije nemoguće da nabrijani Slaven pod Kovačevićem kreira slično. Lokosi u Zagrebu su im tradicionalno gadno gostovanje, i tu može bit svašta.
    Nadajmo se najboljem, ali prije svega gledajmo sebe. :pray:
  • marcio amoroso
    39.1k

Tako sigurno i oni razmišljaju o nama. Još je naš raspored čak zeznutiji. Nakon Istre doma idemo u Osijek u kojem nikada nije bilo lako.
  • Zagi
    9k
    Zanima me kontinuitet pobjeda. Dakle pobjeda, pa pobjeda, pa pobjeda.

A uvlači li se bek unutra, nazad, lijevo, desno, jel introvertiran, jel odrađuje “overlap”, time nek se bave Topići, Korde i slični moroni. Pobjede, pobjede, titule….
    Tongo Doumbia

Da samo taj kontinuitet pobjeda obično dolazi iz urednog sustava igre.
    Bez toga, debelo se oslanjaš na dozu sreće koja je prevrtljiva.
    Prošle sezone je bila na našoj strani, ove će teško.

Individualne kvalitete nema na potrebnoj razini. Ako neće biti ni sustava igre, neće biti niti titule.
  • brile86
    132
    Ne mogu shvatit prosječno razmišljanje fejsbuk komentatora na Dinamovoj objavi o raskidu ugovora s Menalom.
    Zabrinjavajuć je manjak poznavanja nogometne materije među dijelom našeg puka a zabrinjavajuć je i mentalitet da se nešto sere samo da bi se o nečem sralo.
    Na kraju ispada kao da zli Marić i Sanjin raskidaju ugovor s messijem.

P.S. Menalo želim ti sve najbolje u nastavku karijere i hvala za sve.
  • Zagi
    9k
    Ne vjerujem da je velika večina tih komentatora do jučer znala da nam je još uvijek na platnom spisku, a kamoli gdje je i kako igrao proteklih 12 mjeseci.
  • Crni86
    7.4k
    Dajte taj hnl, dajte tu istru.

Optimistican sam nakon jucer i ne mogu docekat da se vratimo hnl-u.
  • Keyser Soze
    11.9k
    Olimpijakos dobio u Portu što je dosta velik problem za nas jer nas jedino oni mogu stići za direktan upad u LP
  • Jima
    8
    Koliko bodova još moraju skupiti da nas stignu? Da li u Grčkoj ide playoff sustav u posljednjoj fazi prvenstva?
  • Keyser Soze
    11.9k
    Imali su 45 prije ove utakmice, ne znam koliko su dobili sad.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.