• GOAT
    1.8k
    Daje sve od sebe, trči, gine u obrani, trudi se u napaduPaggini

Stvoren za beka i to onako neki wingback uz upute da kad prede centar da prvome do sebe i sto dalje od gola jer taj da ima bar malo pribranosti u zavrsnici bio bi igracina.
  • Captain America
    19.3k
    4 trenera koje smatram znalcima (Čačić, Bišćan, Jakir i Bjelica) su cijenili Darija. Čini se da Cannavaro ima visoko mišljenje o Špiki također.

3 godine se zaziva novo pojačanje na desnom krilu, dovodilo se sve i svašta, a Dario opet ulazi na Emiratesu :lol: Velik si, Dario, a mnogi će shvatiti što su izgubili tek kad se umiroviš.
  • mlinchica
    2.4k
    Ja ovog čovjeka obožavam i to nisam ironičan. Ne toliko njegove igračke kvalitete, ali ima nešto ikonski u sebi, pamtit ću ga do kraja života i razveselit se svaki put kad ga netko spomene.

Daje sve od sebe, trči, gine u obrani, trudi se u napadu ali čovjeka jednostavno ne ide, što zbog nesretnih okolnosti, što zbog njega samog.
    Paggini

Zapravo te podsjeća na Kikija P. :cool:
  • austrijanac
    5.3k
    mnogi će shvatiti što su izgubiliCaptain America

Punih 20 golova u 7.600 minuta!
    Od kojih dobar dio u 2022!

Plakat ćemo gdje stignemo!
  • Sibirski plavac
    2.9k
    Imam osjećaj da na ljeto dofuraš Salaha na desno krilo kao free agenta, opet bi naš dragi Špika našao svoje mjesto u ekipi i skupio solidan broj nastupa. :rofl: Stvarno je čovjek u stanju preživjeti sve, od mijenjanja trenera do dolaska novih igrača na desno krilo. Da u nekom paralelnom svemiru malog Yamala dovedeš u Dinamo, opet imam osjećaj da bismo u dobrom dijelu tekmi tokom sezone gledali igrača sa brojem 77 na desnoj strani...
  • Captain America
    19.3k
    Plakat ćemo gdje stignemo!austrijanac

3 igrača su dovedena za pozicije desnog krila u zadnjih godinu i pol, a Dario je i dalje ispred njih.
  • Orc123
    10.1k
    eto ispred njih samo na pripremama nije igrao ni minute na krilu a nece igrati ni protiv Istre!
  • Captain America
    19.3k
    nece igrati ni protiv Istre!Orc123

Ovakav optimizam temeljiš na čemu točno? 3 krilna igrača su uvedena večeras prije ljetnih prinova, a valjda ćeš na Arsenal ići s glavnim vedetama.
  • Orc123
    10.1k
    oces u trajni ban?
  • Mali Zeus
    15.2k
    Lik je kao gadan osip, nemreš ga se riješiti.
  • CastAway1986
    2.5k
    Ne razumijem dosta komentara kao da je on krivac za poraz od Arsenala ,znam da dosta ljudi nije drag ali ne mora se konstantno pljuvati po Špikiću ...Uostalom ulaskom sinoc Cannavaro je pokazao da računa najozbiljnije na njega ..
  • Orc123
    10.1k
    Canavaro njega uopce ne vidi na krilu a stavio ga je tek tolko jer zna da nece igrat protiv Istre....bez brige...nije kriv za poraz jucer ali za njega vise nema mjesta u Dinamu.
  • CastAway1986
    2.5k
    majstore moj kako možeš biti siguran da neće igrati protiv Istre? Zar nije logičnije ako se ne računa na njega u HNL-u da se jučer dala šansa Cordobi u Ligi prvaka? Zašto bi Cannavaro nagradio Špiku jučer ako ne računa ozbiljno na njega ?
  • Orc123
    10.1k
    siguran sam da nece igrat...
  • Zambatine škude
    3.3k
    Šikić je sasvim korektna rotacijska opcija. Dobre fizikalije, solidne radne navike, okomit, ima tu neku drskost.

Meni je problem kad je prva opcija na krilu pa se od njega očekuje da radi razliku, a jednostavno nije taj ni blizu.

Recimo ne bih ga volio vidjeti u Rijeci jer mislim da bi tamo imao top sezonu (Menalo je duplo slabiji igrač pa je imao vrlo dobru), a i Hajduku bi bio starter i jako dobro bi im došao. Dok god je u nekom razumnom platnom razredu i dok god ne prigovara na minutažu, neka njega tu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.