• javolimtebejako
    1.7k
    Kaže mi jedan kolega sa Zone da su oni naše gađali kovanicamarioda

ima se, moze se..
  • Dinamosaur
    1.8k
    povratna naknada za ambalazu :grin: ko bi rekal da su tak posteni
  • Navijač Dinama
    9.1k
    Zanimljivo je kako su se neki digli na 4 noge radi par čaša, a recimo toga svugdje ima, naprimjer Baturina koji je u kupu dole bio ko na streljani kod sjeveroistoka. Pa onda Arsenal Milan, kad su navijači Milana, Mesuta Ozila pogodili komadom kruha ili čeg već, isto korner kao i sinoc, isto mjesto isto odstojanje. pa onda svinjskom glavom Luisa Figa, samo su od ovako nekih primjera iz glave toga svega, navijačkog folklora najbolje rečeno.

onaj ko nije u tome i ne razumije, neće nikad ni shvatit, ni znat ni razumijet, ali onda kad već netko nema ppjma o nečemu, nema potrebe palit i podgrijavat negativnu atmosferu.

Drugo. Gađalo se čini mi se samo Ricea, koji je sa west Hamom kad je bilo mučki provocirao iste te navijače sa sjeverne tribine. Ne znam šta je očekivao na bahatluk, cvijeće meze i crveni tepih???
    Ulica ne zaboravlja.

zanimljivo je i kako su i navijačke tuče svakodnevnica, pa ne znam da baš strani mediji i njihovi tamo boomeri pridaju tome pažnju, naši pogotovo, al jel se u nas desio neki navijački obračun, sukob, nešto, pa da mogu, imam osjećaj da bi pozatvarali ljude na goli otok od linča i netrepetljivostimm., što i govori kakav su mediji linč napravili/radili radi onog slučaja u Ateni.
  • Sibirski plavac
    2.9k
    zanimljivo je i kako su i navijačke tuče svakodnevnica, pa ne znam da baš strani mediji i njihovi tamo boomeri pridaju tome pažnju, naši pogotovo, al jel se u nas desio neki navijački obračun, sukob, nešto, pa da mogu, imam osjećaj da bi pozatvarali ljude na goli otok od linča i netrepetljivostimm., što i govori kakav su mediji linč napravili/radili radi onog slučaja u Ateni.Navijač Dinama

Uf,na ovo najviše popizdim kad naši "stručnjaci" u medijima krenu pisat o tome. Odmah drvlje i kamenje na sve naše navijačke skupine, najveći divljaci, svijet nam se ruga koliko smo zaostali i slično. I naravno neizostavni "u uređenim zemljama tog nema".

https://www.24sata.hr/sport/neredi-u-svicarskoj-ma-tko-bi-rekao-huligani-prekinuli-derbi-237190

https://www.24sata.hr/sport/video-kaos-u-becu-huligani-su-korner-zastavicom-mlatili-tipa-dok-nije-ostao-bez-svijesti-1005979

https://www.24sata.hr/sport/kaos-u-njemackoj-cak-79-osoba-ozlijedeno-u-sukobu-huligana-1018985

Evo par starijih članaka o huliganskim avanturama u "uređenim zemljama". Pogledaj naslov u prvom "ma tko bi rekao, u Švici neredi? Nemoguće" :vomit:
    ili ova druga dva linka o "gospodi" iz Austrije i Njemačke. Zajedno kad se zbroje komentari ispod ta 2 članka nema ih ni 10. S druge strane, svi članci o Boysima prošlog ljeta su imali mimimum 100 komentara.
  • Navijač Dinama
    9.1k
    ma da.

Pa u nas zapališ baklju, traže te idioti doživotni zatvor, ukidanje putovnice i 50 000 eura kaznu, a tamo skroz normalizirano.

Jedno od kontradiktornijih stvari mi je sam sustav uređenja države, odnosno, na stadionu je pirotehnika strogo zabranjena, pa moraš pronalazit razne načine i za unjet istu, kao i maskiranje i sl... kazne baš paprene, dok recimo kad su svadbe, dočeci reprezentacije, derneci, kirbaji, nove godine, i ostalo.. onda da iz kalašnjikova odereš rafal, i potrošiš cijeli mirnovec, nema nikakvih problema, čak ti i panduri pomognu.
  • Peškaman
    5.9k
    Ne znam što obraćate pažnju na te polunovinare,njima je jedini cilj popljuvat nešto i napisat naslov kako bi privukli nekog da uđe u njihov nepismeni članak.
    Eno im sinoć u Rimu tri probodena Španjolca pa nek' pišu.
    Zamisli tek kada saznaju neke stranice po internetu i vide da se u "zapadnim" zemljama kao što su Njemačka,Španjolska,Italija navijačke tuče događaju x puta više nego kod nas ali eto Balkan je ovakav/onakav.

Momcima svaka čast,3:0 u Londonu protiv Arsenala - nikakva sramota!
    Što se tiče LP,stisnut glave i napast Milan pa ko-koga.
  • chago13
    87
    Jučer puno naših dignuto sa domaće tribine
  • über alles
    1.7k
    Mene zanima na kojim ste vi drogama da ocekujete da trebamo parirat ovom Arsenalu.

Kad vidite izbliza kak se krecu,pa likovi su next level.
  • ShanKu
    1.3k
    Moja prognoza je bila 15 baniranih osoba na Zoni tijekom i nakon tekme, za 10 promašil... tako da, dobro je sve nakon Arsenala :up:
  • Hnlovac
    1.5k
    Screenshot-20250123-134447-Instagram.jpg

dInAmE nAm ŽeLiJu pReTvOrItI v kLuB cRnCoF!1!1!

Po meni je Mmae nakon jučerašnjeg performansa kupio si još koju tekmu. Nadam se da nije to samo da se izloži englezima nego bude i nastavio u HNLu
  • Boycie
    2.1k
    Čast je kaj možeš biti navijač kluba koji uopće ima mogućnost gostovati u ovakvim gradovima, na najboljim svjetskim pozornicama i kod najvećih klubova. Kad ti nisu Torshavn i Ružomberok gostovanja highlight sezone.
    Pa onda kad to još imaš u kontinuitetu...
    Pa onda kad još svako malo doživiš i da tvoj klub skine skalp tim velikanima...
    Jučer nije išlo, al opet će se dogoditi neki Tottenham, Chelsea, West Ham, Arsenal.
    Jer mi smo uvijek tu. I mi nismo no name.
    U Londonu svako ko prati sport zna ko je Dinamo. Niko ne ostaje zbunjen kad čuje od kud smo.
    Nama ne treba vlastita propaganda gostovanja i navijanja u Londonu. Jer to rade drugi za nas. Čak i kada ljubomorni retardi nešto osporavaju po komentarima na razno raznim mrežama i portalima oni to potvrđuju.
    Jer to je dokazano, toliko puta ponovljeno. Boysi u Londonu su svjetski klasik. Blockbuster. Cijeli nogometni i navijački svijet čeka taj susret jer znaju da je to navijački creme de la creme.
    Btw brojka je jučer bila najbolja do sada, a navijanje možda zeru ispod ljestvice, međutim ta ljestvica je jebeni Big Ben, pa je dinamov navijač previše samokritičan, a nije objektivan.
    Zato nakon tekme u pubu, među Arsenalovim navijačima, odmah dobiješ instant feedback koliko nas drugi cijene i gledaju velikim očima ... 'proper crew', great fans, slikanje, snimanje...i tako je uvijek i svugdje.
    Ugl naše tekme za analizu, za živciranje ili za razbijanje, dominaciju, za pobjede i pokazivanje mišića, moraju biti one u HNL-u, svi se slažemo s tim.
    Za analizu i kritiku trebaju biti tekme sa klubovima u Europi sličnog statusa, vrijednosti i snage.
    Ali većim kritikama klubu za gostovanje kod Arsenala ne treba biti mjesta. Budite ponosni za kog navijate i dok imamo ovakve mogućnosti putovanja, to je sve samo šlag na tortu. Putovanja na kojima se dinamovi navijači uvijek vraćaju sa 3 boda.
  • pjetlić
    24
    Danas na obilasku stadiona isto cvile kak ih se na tribini gadalo praznim casama pive, pricaju ko da su iz rova dosli. A ona stoka iza gole gore polijevala pivu, pljuvala i bacala ko zna kaj dole, prednjacila jedna plava domaca dama.
  • Sibirski plavac
    2.9k
    Čak i kada ljubomorni retardi nešto osporavaju po komentarima na razno raznim mrežama i portalimaBoycie

Moj "favorit" od jučer je neki biser koji je na komentar drugog lika kako su boysi nadglasali cijeli stadion, rekao da to nije istina, da se boyse čulo jedino kad bi ovi šutili, al kad bi domaći krenuli sa svojim "Arsenal Arsenal" od Boysa se nije čulo ništa. Još je naglasio da on to realno komentira kao navijač Arsenala. Ironija je ta što se kasnije u komentarima ispostavilo da je taj "Arsenalovac" također i Hajdukovac. Naravno, krenuo se izvlačit da on navija za Hajduk ali da je i Arsenal "njegov" te da je gledao jučer tekmu "svog" kluba. Urnebesna situacija. :rofl:
  • chago13
    87
    Moj favorit od jučer je naš dečko koji je prilikom izvođenja sa domaće tribine direktom sastavio Engleza. Jel ima ko saznanja kako je završio?
  • NitkoBitan
    22.1k
    Sto prije odem iz ove Engleske to bolje za mene :rofl: :rofl:

Dramatiziranje na stranu, top zajebancija i sa domacim navijacima i sa zastitarima prije/poslije tekme.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.