• Laugreano
    3k
    Sad je tu Talijan, koji ima ovaj jedan rezultat sa igracima koje mu je doveo Maric.i more je plavo

Majstore, sudis po jednoj utakmici , i to protiv Arsenala u gostima.
    Nakon 6-7 kola mozemo komentirat, dal ima pomaka ili ne.
  • Jos-Optimus
    4k
    To su činjenice, ako ti misliš da nije napravio podjele u svlačionici onda imaš ozbiljnu deluziju. Na stranu da se iživljivavao na strancima, da se inatio sa zamjenama na Poljudu. Tvoje mišljenje o Mariću ne može opravdati Dinamo koji smo gledali pod Bjelicom, taj Dinamo i dalje ima uvjerljivo najbolje igrače u državi, a bili smo tragikomični. I onda se nađeš pametovati nakon utakmice s protivnikom koji je deklasirao malo jače ekipe od nas, a mi smo i ličili na nešto, barem igrali s napadačem, izlazili ponekad u presing, imali neku ideju...ne, eto, trebali smo 2 komada sprašiti
  • i more je plavo
    1.2k
    Sve se slazem s tobom, ja imam previse godina da nebi bil realan.
  • i more je plavo
    1.2k
    I onda se nađeš pametovatiJos-Optimus

Ne pametujem nego iznosim svoje dojmove nakon jucerasnje utakmice.
    Oprosti ako se ne poklapaju s tvojim dojmovima, ali nikoga ne vrijeđam.

A mislim da ni jedan trener s ovim kadrom nece glatko dobijati utakmice, sto ne znaci da se nekako necemo dovuci do naslova prvaka, ali morali bi me jako iznenaditi pa da to bude s uvjerljivim nastupima.

Meni Franjic, Kanga pa ni Ivanisucec nisu garancija da cemo znatno bolje izgledati.

Ali vrijeme ce pokazati, ponavljam, ja im svima od srca zelim da im slijedeca stanica bude Arsenal, meni je bitnoji Dinamo od toga da budem u pravu.

Mišić i dalje nema zamjenu, i samo mozemo svijecu zapaliti da se ne ozlijedi ili ima problema sa ulaskom u formu.
  • mokoxax468
    1.1k
    Opet, iznosiš dojmove na razini jedne utakmice u gostima protiv jebenog Arsenala. Nitko ne kaže da bi se trebali predati u takvim utakmicama ili da nam je dugoročno cilj se samo plasirati u Ligu prvaka.
    Ali to je sve dio procesa. Želja je za početak se plasirati, eventualno ući u knock-out fazu. Pa da ti to postane standard sljedeće 2-3 godine. Pa povećati vrijednost momčadi i transfera. Pa biti konkurentniji i protiv jednog Arsenala u gostima.

Ali svatko bi to danas i ovdje, a po meni to ostavlja dojam nerazumnosti i nerealnih očekivanja.
  • Droljo
    11.5k

Točno to. Tek smo krenuli. Bumo se dizali polako. Naravno pod uvjetom da se plasiramo svake godine. Jbte neki govore kao da smo do sada derali u lp u gostima arsenale i slične ili da nam je došao šeik sa pola milijarde i napravite rezultat. A realno je sve skroz obrnuto. Polako ljudi
  • javolimtebejako
    1.7k
    malo prošvrljao po arsenalovim forumima da vidim komentare...impresionirani su navijanjem, al kažu "bunch of cunts" :sweat:
  • hardek
    3.8k
    Zanimljivo mi je da su nakon ovog poraza od Arsenala najglasniji oni koji su bili zadovoljni kad smo se na Maksimiru odlučili čuvati 0:0 protiv Celtica.

Nekolicina nas je rekla da je to sramotno i da smo taj dan izgubili šanse za prolaz dalje.
  • NKDZ86
    2.7k
    razumijem kolegu i more je plavo i njegovu zabrinutost. čovjek je rekao svoje mišljenje, a neki samo čekaju da kontriraju i rade rasprave.
    možemo mi filozofirati, ali jedino će vrijeme pokazat pravu sliku i gdje smo s našim SD i trenerom za 4 mjeseca....
  • Dinamosaur
    1.8k
    al kažu "bunch of cunts"javolimtebejako

U kojem kontekstu?
  • javolimtebejako
    1.7k
    vecinom zbog bacanja casa na igrace al i njihove navijace
  • Jurki
    14.6k
    Točno to. Tek smo krenuli. Bumo se dizali polako. Naravno pod uvjetom da se plasiramo svake godineDroljo

Bravo, ovo je jedino bitno. Mi se za pocetak moramo ustabiliti u Ligi prvaka, a ne da smo jo-jo klub koji svake godine igra neko drugo takmicenje.
    Naravno, uspjeh je igrati koje god takmicenje u Europi.. al ne nama.
    A kljuc toga je Hnl.
    Kad bumo svake godine igrali Ligu prvaka, vise nas nitko ne gledal podcjenjivacki, ni suci, ni ostali klubovi. O tome da bumo mogli za svoje igrace iskati vise love, primamljivi bumo boljim igracima bez obzira na farmersku ligu koju igramo.
    Ligo prvaka - hvala na skoro 40 milja eura koji nam znace jako puno. Skupili smo respektabilnih 8 bodova i ovo je za mene osobno napredak. Zbog tezine takmicenja nismo sjebali koeficijent kaj je isto tak jako bitno.
    Za Milan me lagano zaboli.

A sad... sad je vrijeme da neke racune izravnamo iz jesenskog dijela prvenstva.
  • rioda
    6.4k
    vecinom zbog bacanja casa na igrace al i njihove navijacejavolimtebejako

Kaže mi jedan kolega sa Zone da su oni naše gađali kovanicama
  • Dragon1Warrior123
    3.6k
    S obzirom da se jako pljuvalo po igračima idem baš dat ocjene svima kako sam ja vidio sa pojašnjenjem svake.

Nevistić - 6.5 Nedorečen. Nije imao neku vanserijsku obranu, kod golova nije mogao puno.
    MMA - 7.5 Stabilan, obranio većinu kornera s obzirom da je on čuvao Gabrijela, imao onaj klizeći na koji sam skočio iz fotelje koliko je bio dobar, ali imao je i par greškica pa stoga ta ocjena
    Bernauer - 7 Sa nije pao onaj drugi gol dao bi mu čak i osam. Mislim da bi on MORAO biti u rotaciji. Smiren na lopti, par dobrih dugih lopti i pasova, par presječenih, ali svi sa idejom.
    Torrente - 8 Ispektor. Dugo nisam vidio bolju partiju jednog obrambenog, makar i jesmo primili tri gola.
    RPG - 7.5 Spremljen Sterling u đep, napad dosta nedorečen.
    Ristovski - 6 Svi golovi preko njega pali, kasnio prilikom pokrivanja i baš mu fali brzine. Ali je imao i par dobrih poteza.
    Ademi - 7.5 Da je imao snage 90 min možda bi i okrenuli, makar bi dobio crveni vjerojatno haha. Sjekao većinu stvari, srčan, ali je kasnio prilikom prvog gola u blok. (makar tu dijele krivnju on i Rog po meni)
    Rog - 6.5 Stabilan obrambeni (osim tog prvog gola), rastrčan, progresivan, ali ipak falilo malo hrabrosti i konkretnosti.
    Baturina - 7.5 I dobrih i loših poteza. Ima stvari za popravit, ali kako je poslao čovjeka po čevape ja nemogu opisat...
    Stojković - 7.5 Da je bio malo koncentriraniji/hrabriji odnosno da je u ritmu utakmica, bio bi igrač utakmice jučer. Ide glavom gdje drugi ne bi nogom. Zamjena Ademiju (što se tiče srčanosti) kad ovaj ode.
    Kulenović - 6.5 Odradio brdo stvari, ali ipak si napadač... Makar da je pao gol iz njegove presječene lopte bila bi to drugačija priča.

Cannevaro - 7.5 Dobra priprema utakmice, vidi se da ima posla, ali su dečki pali hrabro. Žao mi je jedino zamjena koje meni nisu sve imale smisla, ali jbg. Da smo imali sve igrače zdrave, ovo bi bilo možda i remi nekakav.
  • GeneralNapoleon
    429
    Znaci poraz od 3:0 protiv Arsenala na njihovom stadionu. Za mene potpuno u okviru ocekivanog. Nit neki underperformans niti neki overperformans. Bas ono sto se moglo ocekivati. Tako da ne vidim apsolutno nikakav problem u tom porazu.

Sto se tice ovih kritika da smo igrali bunkercinu i da se vidjelo da smo dosli primit sto manje. Stvarno mi nije jasno po cemu se to vidjelo? Evo jedino sto sam vidio gdje se mogu slozit je da na 2:0 u 80. minuti nismo jurisali u napad. A kakvo cudo stvarno. Na 2:0 je utakmica bila realno gotova.

Isto vrijedi za igru gdje po nekima nismo apsolutno nista pokazali i gdje je po nekima ovakav kukavicki Dinamo jos nisu vidjeli. Ja ne znam jesam ja lud ili tko je tu gledao koju utakmicu. Ja sam itekako vidio barem nesto. Dva tri puta nam je presing urodio plodom i uzeli smo im loptu u njihovoj trecini. Par puta smo se dobro otvorili u kontre. I par puta smo fino zadrzali i loptu i cak uspijeli kruzit. Stvarno ne znam sto ljudi ocekuju protiv Arsenala u gostima ali meni je to ipak vise od nicega.

Nasi igraci su jednostavno limitirani i ne mogu se nosit protiv takvih ekipa u normalnim okolnostima. Uz to nam fale 3 prvotimca i jos jedan je tek usao u 60. minuti. Kao sto su neki napisali najvece rezultate smo ostvarili bas na taj nacin da nabijemo bunkercinu i nadamo se da ce jedna akcija proc i dovest do gola. Bilo je utakmica gdje smo i manje zapucali po golu kao protiv Citya naprimjer. Pa isto nikoga nije bilo briga.

A izjava da smo protiv Bayerna barem izasli hrabro je vrh vrhova. Pa protiv Bayerna smo imali 30% posjeda sada 37%. 4 suteva protiv Bayerna 5 protiv Arsenala. Dodira u 16m protiv Arsenala 9 protiv Bayerna velebnih 6. Akcija u zadnjoj trecini protiv Bayerna 25 protiv Arsenala 31. Dolazili smo do zadnje trecine djelomicno finim akcijama. Ali kao cesto ove sezone falio je zadnji pas il zadnja ispravna odluka. Meni sve u svemu ok i definitivno vise od skidanja gaca i primanja sto manje golova. Ali limiti su limiti i s time se moramo pomiriti.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.