• Jurki
    14.6k
    U ovakvoj situaciji, mijenjam 10 pobjeda protiv Arsenala za pobjede protiv Istre i Osijeka.

Vidim mnogi su se upecali na to kaj su rekli veliki strucnjaci Ivkovic i Vukojevic.
    Jebate, Man City kad torpedira celavu prevaru bu njih dvojicu zval za trenere kak su strucni, pametni i kakve su rezultate postigli.

Edit: Vukojevicu bi bilo pametnije da si pogleda tablicu EL pa da pogleda na kojem je mjestu Dinamo Kijev i koliko bodova je skupil. Jedan Ferencvaros im je utrpal 4 komada i on ima nekaj za srati.
  • Crle
    766
    Ekipe u premier ligi onakve ubačaje iza obrane zabijaju svako kolo i to protiv jačih obrana jer su uigrani i imaju kvalitetu. A ove naše zbunjole bi da mi imamo super obranu koja uzima sve lopte a taj jedan igrač koji ubacuje vrijedi kao pola naše momčadi.
  • i more je plavo
    1.2k
    Neda mi se svadjati, ja i dalje mislim da da je i Jakirovic mogao ostati i da bi rezultati s igracima koje Maric dovodi bili isti.

A sa razmisljanjem da je poanta ucestvovati a ne i pokusati barem zabiti gol, dajemo za pravo pobornicima superliga, jer velikim klubovima ovakve utakmice nisu potrebne jer samo im se moze neka zvijezda ozlijediti ili dobiti karton pa ju nemaju za njima bitne utakmice.

Ja ne vidim da Maric ima viziju.....ono....zelimo brze i fizicki mocne igrace pa cemo igrati na kontre ili zelimo tehnicki jaku ekipu koja ce drzati loptu i traziti rupe ?

Koja je njegova ideja ?
  • Laugreano
    3k
    Neda mi se svadjati, ja i dalje mislim da da je i Jakirovic mogao ostati i da bi rezultati s igracima koje Maric dovodi bili isti.i more je plavo

Koji rezultati? Vidis u buducnost?
  • Jaro
    8.8k
    Znaci sad su delija Ivkovic i napadac na zenu i punicu neki strucnjaci postali :rofl:
    Cuj - nek uvedu reda u svlacionicu (vidi se tko mu je mentalni Tatta), i ovo govno koje ce suditi neciju inteligenciju na temelju krivog postavljanja u jednom napadu na utakmici...
    A bome, i svi vi veliki "navijaci" dinama koji laganini za njima pa pljucni - svaka cast...
  • Droljo
    11.5k
    ja i dalje mislim da da je i Jakirovic mogao ostati i da bi rezultati s igracima koje Maric dovodi bili isti.i more je plavo

Ja ne vidim da Maric ima viziju.....ono....zelimo brze i fizicki mocne igrace pa cemo igrati na kontre ili zelimo tehnicki jaku ekipu koja ce drzati loptu i traziti rupe ?

Koja je njegova ideja ?
    i more je plavo

Pa jel nije baš taj jakir tražio rakete?
  • jedan u nizu
    10.9k
    Ja ne znam cemu negativa tolika.

Ako smo od nekoga očekivali da ce nas sprašiti, to su Bayern i Arsenal u gostima. I to sa nekoliko ozlijeđenih prvotimaca koji su nam glavni igrači i za koje nemamo dobre zamjene.
    3-0 nije strasan rezultat, jos pogotovo kada uznemo u obzir da smo zadnji primili u sudackoj nadoknadi.
  • Bosskovitz
    14.1k
    A sa razmisljanjem da je poanta ucestvovati a ne i pokusati barem zabiti goli more je plavo

Nitko tako ne razmišlja. Ozbiljna je razlika između “bogatiji smo za iskustvo Lige prvaka” i realiteta u kojem prihvaćaš da nije baš epska tragedija kaj bez pola prva momčadi nismo u gostima pogodili okvir gola drugoj najboljoj obrani na svijetu.

A to je realitet. Zamisli našu idealnu prvu jedanaestoricu: iz nje nam fale prvi i drugi napadac (Petko i Kanga), dva stozerna vezna igraca (Sucic i za vise od pola tekme Misic) te dva branica od kojih bi jedan (Galesic) sigurno bio u prvoj postavi, a drugi (KTC) možda. Samo da smo imali Petka, Misica i Sucica, ovo jucer bi vjerojatno bila puno drugacija utakmica.

Nitko nije sretan s porazom, ali ovo u ovakvoj situaciji naprosto nije utakmica zbog koje se treba zabrinjavati.
  • i more je plavo
    1.2k
    Koji rezultati? Vidis u buducnost?Laugreano

Ja ne znam kak ti citas i procesuiras procitano.
    Nakon Jakira je dosao Bjelica, koji je imao nekave rezultate sa igracima koje mu je doveo Maric.
    Sad je tu Talijan, koji ima ovaj jedan rezultat sa igracima koje mu je doveo Maric.

Mislim da ni Jakir nebi imao losije rezultate od Bjelice i zlatne lopte sa ovim igracima.

Ja se nisam nadao pozitivnom rezultatu u Londonu, oni su drugo svijet, ali kad Kule veli "pokazali smo da mozemo" ja to ne mogu bas shvatiti, kaj mogu ? Dobiti manje od 9 komada, pa to smo vec vidli u nekoliko utakmica nakon Bayerna.
  • Jos-Optimus
    4k
    Bjelica je bio itekakav problem
  • i more je plavo
    1.2k

I Jakir, Biscan ?
    Svi su plakali da je kadar tanak.
  • Jos-Optimus
    4k
    Bjelica se posvađao sa samim sobom, sa sportskim direktorom, igračima...oprosti, gledao si na što ličimo u HNL-u? Misliš da nismo mogli bolje? Aj ne laprdaj
  • i more je plavo
    1.2k
    Aj ne laprdajJos-Optimus

Sa Maricem bi se i ja posvadio, iako nisam konfliktna osoba, nego pokusavam shvatiti poantu nekih poteza.

Ja tebi nisam rekao da laprdas kad velis da se Bjelica posvadil sa svima, jer mozda si bil s njim dok se svadjal a mozda samo imas takvo misljenje na temelju tvojih saznanja, a na sve to imas pravo.
  • Crle
    766
    Pa kadar je tanak jer se godinama praktički nije radilo na njemu. Ne možeš u jednoj sezoni kupiti cijelu momčad, uigrati je i očekivati ne znam što protiv Arsenala u gostima.

Mi smo jednostavmo rang da se nekada posložimo i rušimo velike a nekada ne možemo ni prdnut protiv njih jer se ne možemo uspoređivati po mnogim stvarima. Liga nam je takva da je drugim klubovima uspjeh svakih par godina proći kvalifikacije za konferencijsku.
  • i more je plavo
    1.2k
    Nikad nebumo saznali kak bi bilo da je Jakir vodio ove iste igrace i dalje ili da su mu ispunili neke zelje, a ni kako bi izgledali da se pratila Bjelicina vizija ovog prelaznog roka.

Tak da ja zelim sve najbolje Cannavaru i Maricu, ali ne zbog njih nego zbog Dinama.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.