↪Mali Zeus i kod drugog mu Havertz ko duh pobjego iza leđa. Treći ajde, može se možda stavit pod kategoriju"nezgodna lopta" međutim i on kao stoper treba agresivnije uć. — Navijač Dinama
Nije li se kod drugog nezgodno odbila lopta od Riletove noge? A Havertz je trebao od nekog drugog pokriven. — Mali Zeus
Ne,griješiš. Drugi gol je kad Martinelli ubacio, a Havertz glavom postigao gol, Bernauer unazad trk i skok/odraz jedva nekako. — Navijač Dinama
Stoper je pobogu, visinu hvala Bogu ima, ako ništa mora imat skok odnosno odraz, kakav god, al ono jučer je meni u jednu ruku smješno, u drugu ruku žalosno. — Navijač Dinama
trovači jer ljudi daju svoje mišljenje o svim igračima pa tako i o Maxu sinoć? :lol: :lol: :lol: — don
trovači jer ne daju mišljenje nego ismijavaju igrača i ponižavaju ga — mali M
Ja sam uvjeren da on igra krivu poziciju, više bi mu odgovaralo da igra sredinu, neki box to box veznjak. Dobar pregled igre, jako dobre duge lopte, probijanje protivnika sa pasevima. Za poziciju koju igra, nije stvoren, bar ne na većem levelu od HNL-a. Možda probati od njega neku 6-u napraviti, zamjenu za Šučića/Ademija/Mišića, neku drugačiju taktičku zamisao, ali samo da ne igra stopera. — Toni90d
Svima nam je drag, ali realno - najlošiji dio igre mu je ono što on igra, a to je obrana, rotacija da, nešto više ne — Jos-Optimus
i kod drugog mu Havertz ko duh pobjego iza leđa. Treći ajde, može se možda stavit pod kategoriju"nezgodna lopta" međutim i on kao stoper treba agresivnije uć — Navijač Dinama
Ne,griješiš. Drugi gol je kad Martinelli ubacio, a Havertz glavom postigao gol, Bernauer unazad trk i skok/odraz jedva nekako.
Stoper je pobogu, visinu hvala Bogu ima, ako ništa mora imat skok odnosno odraz, kakav god, al ono jučer je meni u jednu ruku smješno, u drugu ruku žalosno.
Ovo od Riletovu nogu je treći gol, Odegaarda, kad je također mogao malo jace u Ricea unić, možda i očistit čak loptu, al kazem, može se u nekom parauniverzumu stavit pod kategoriju "nezgodna lopta za stopera". — Navijač Dinama
Mišljenje je kad netko kaže da mu fali snage il tak nekaj da bi bio pravi stoper i da je odličan za rotaciju, al za više teško. — mali M
al ono jučer je meni u jednu ruku smješno, u drugu ruku žalosno. — Navijač Dinama
ovaj dio si preskočio — mali M
i zgodno si uzeo od jučer komentare, malo prelistaj temu pa vidi kako pojedinci pričaju o njemu.. — mali M
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.