• Captain America
    19.3k
    Očekivao sam katastrofu kad sam vidio da nema Thea, ali muški se palo.

Ipak smo bili bez stoperskog para, Pere, Petka i Mišića pola utakmice. Bernauer je pokazao da nema što raditi na terenu u utakmicama s ekipama kvalitetnijim od Gorice. Veseli me vidjeti da su Cannavaru Marko i Arber prve opcije za krilne pozicije. Još ako Špika bude super sub, usrat ću se od sreće.

Sad kreće ono pravo i očekujem sve pobjede do derbija s nižom vrstom uključujući i tu utakmicu. Bez takvog niza će biti jako teško obraniti naslov.
  • Slavonac86
    482
    O kakvoj sreci/nesreci vi pisete, pa ovo je najrealniji moguci rezultat ruku na srce
  • TV Serviser
    75
    Ovaj Spikic kad ude u tudih 16 dozivi mozdani. Kao ja kad njega vidim da ulazi u igru.. kakav antitalent
  • veselko tenžera
    3.5k
    Ovaj Viki je rijetko iritantna budaletina.
  • Facke
    4.8k
    93 minuta nogometa, ni jedan udarac s nase strane u okvir gola. Ja stim nisam zadovoljen. I ne trebaju se prodavati floskule da je to Arsenal.

Stoperi korektni. Rile jake los.
  • dd29
    632
    Za klasu su jači što je i logično s obzirom na budžete
    Naše igralište je hnl, ovi najjači europski klubovi nas ipak rutinski dobiju, s pola snage praktički
  • vjeko1701
    11.6k
    Jedna od onih utakmica nakon kojih je samo praznina. Sve realno, daleko od toga ali jednostavno praznina. Ništa. Ne možeš se ljutiti ali nema ni nikakvog zadovoljstva.
  • Praskaton
    3.2k
    Bernauer je pokazao da nema što raditi na terenu u utakmicama s ekipama kvalitetnijim od Gorice.Captain America

Po čemu? Jedini od stopera koji je težio igri.

Realan poraz al očekivao sam hrabriji pristup.Nista idemo dalje
  • ShanKu
    1.3k
    Ti se nemaš sramit kaj!
  • rokikaciga
    82
    nisam nezadovoljan..tako bih okarakterizirao ovo
  • don
    9.9k
    Rile jake losFacke

fascinantno da i za ovaj gol krivite Ristovskog.
  • Captain America
    19.3k
    Po čemu? Jedini od stopera koji je težio igri.Praskaton

Opet krivo čitanje leta lopte kod drugog gola. Kod trećeg gola je isto zazujao.
  • Davieboy86
    342
    Mislim da nismo katastrofalno odigrali, dapace, bez obzira na 3 komada vesele cak i nase pogreske ako cemo ih njih nauciti za nastavak borbe. Ajmo plavi! Nema predaje!
  • Carrasco
    4.7k
    Imam osjećaj da se od prve do zadnje minute igralo samo da se ne ponovi scenarij iz Munchena
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.