Ne. Do sada smo s njima igrali tri službena susreta:Kaj nismo Omiš izbacili u kupu? — Navijač Dinama
Za jučerašnju utakmicu je bilo ključno da Herceg održi razinu forme kao do sada. Gledao sam ga na zagrijavanju i već tad je bio poprilično uživljen. Poprilično bi poživčanio na svaku loptu koja ga je prošla, a imao je osjećaj da ju je mogao uloviti... samo sam se nadao da se to ne prelije u neku nervozu tijekom utakmice. Doduše, kad je nespretnim faulom skrivio penal mislio sam kako neće na dobro... ali pokazao je karakter i vrhunski obranio ostatak utakmice. Statistika na kraju sezone neće otkriti koliko je Mario ključan za naš rezultat i ekipu.Herceg lovi žive lopte ko da igra graničara. — Mali dioničar
Uspinjača, po imenima ima jako dobru ekipu. Usudio bih se reći puno jaču nego što 6. mjesto na tablici sugerira. Toth, Mataja, Postružin, Koturović, Gudasić, Uremović, Obšivač, Matković... odlična futsal ekipa od kojih su mnogi godinama na okupu. Golmani Vuković i Piplica su jako dobri također. No, slažem se da su naši individualno jači, ali samo ako su maksimalno koncentrirani na tekmi. Korab je dobar trener, ali da su nama ušle one dvije-tri izrađene prilike ranije ne bi ga ni spomenuli bili.Totalni sam lajbek za futsal, ali čini mi se da Korab radi razliku. Nema šanse da su ovi individualno bolji. — Mali dioničar
Može, ali imam osjećaj da Novo Vrijeme u zadnjih mjesec dana kvalitetom ponovno odskače od ostalih. Ali lako za to sad, bitno da protiv Olmissuma možemo! Jedva čekam tu utakmicu, mislim da ćemo sve nokte pojest..Sa svakim se može igrat. — hmoody
Uspinjača, po imenima ima jako dobru ekipu. Usudio bih se reći puno jaču nego što 6. mjesto na tablici sugerira. Toth, Mataja, Postružin, Koturović, Gudasić, Uremović, Obšivač, Matković... odlična futsal ekipa od kojih su mnogi godinama na okupu. Golmani Vuković i Piplica su jako dobri također. No, slažem se da su naši individualno jači, ali samo ako su maksimalno koncentrirani na tekmi. Korab je dobar trener, ali da su nama ušle one dvije-tri izrađene prilike ranije ne bi ga ni spomenuli bili. — Mr Blue
Može, ali imam osjećaj da Novo Vrijeme u zadnjih mjesec dana kvalitetom ponovno odskače od ostalih. Ali lako za to sad, bitno da protiv Olmissuma možemo! Jedva čekam tu utakmicu, mislim da ćemo sve nokte pojest.. — Mr Blue
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.