Meni je nepojmljivo da ti dopuštaš da ti talenti ulaze u zadnjih 6 mjeseci ugovora, da ti obitelji i igraču nemožeš ili ne znaš napraviti plan razvoja i reći mu
"gle, svakih 6 mjeseci se radi evaluacija svih igrača, na ljeto planiramo da ostaneš sa prvom ekipom i očekivati xx utakmica tj xxxx minuta u kupu, protiv slabijih ekipa, ulasci s klupe"
Meni je to nepojmljivo. Pa to svaki normalan klub radi.
Nepojmljivo mi je da si možeš to dopustiti. — rokikaciga
oke možda je sada 7-8mj nakon toga drugačija slika ali tada su dobivali upite za ljetni transferni rok za neke klince i nisu mogli odmah odgovoriti gdje su oni i do kada im traju posudbe, jesu li u planu prvoj ekipi i tako neka fundamentalna pitanja... — rokikaciga
↪Mali Zeus Čitati s razumijevanjem. Nisam rekao ništa o Mikiću da znam, već da je Marić dobio pitanja o nekim klincima u svibnju i nije znao ništa konkretno reći...gdje se nalaze neki klinci, igraju li, kakva je sprema, jel bi bili spremni za rank kluba koji se raspitivao o njima. Za to znam da je istina. — rokikaciga
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.