• marcio amoroso
    39k
    Mi moramo u veznom redu i na krilima držati razinu trke na za nas visokoj razini. Očekujem da tu iskoristimo sve zamjene i tako pokušamo parirati trkom i agresijom.

Arsenal sa ovim ozljedama i sa ritmom kojeg imaju sigurno neće juriti i ići na neko nabijanje gol razlike. Očekujem mirnu utakmicu za njihove standarde i 2, 3 razlike. To je za nas u ovom momentu također prihvatljivo.
  • Mikato01
    40
    Avion za London iz Beča je na gate-u d.... ima i tu simbolike
  • Marley
    2.7k
    U glavi mi zvoni pitanje koliko je Cannavaro, s obzirom na svoje dosadašnje iskustvo, spreman pripremiti momčad za ovakvu razinu.Eduardo

Kad se sjetim kako je Jakir psiholoski "pripremao" momcad uoci odlaska na izlet u Munchen i sto im je navodno govorio....prenio im stav skinutih gaca valjda jos na nasem aerodromu... iskreno, mislim da gora priprema od toga ne moze biti, to me tjesi :rofl:

Ma samo da nas ne izbuse onako zestoko kao tad. Svaki normalan poraz je sad prihvatljiv, ali onakvu agoniju stvarno ne mogu opet gledati.

Ne znam, mislim da Fabio nema puno straha, a onda nemam ni ja :grin:
  • sarenicvjetic
    3
    Bolje da igra protiv tottenhama u23 sutra nego da ide na izlet kao baković i čutuk.
    Ionako je špikić ulazio prije njega na beka..pričamo o Mikiću. Vrijeme će pokazati kakav mu je status
  • Niko1986
    691
    U kojoj minuti se danas na Milwallu krećemo derati Dinamo?
  • rebelsy
    1
    Nije me dozivio nitko pa ponavljam: Jel svi imate ulaznicu tj vaucher na svoje ime? Jel mislite da ce raditi probleme oko toga?
  • nemapredaje
    4.1k

U Muenchenu se oko toga nije radio problem, tak da vjerujem da neće ni gore. To rade ljudi iz kluba tak da vjerujem da neće biti problema.
  • rebelsy
    1
    Da, ali u Munchenu si trebao prilikom preuzimanja ulaznice i vouchera pokazati osobni dokument.
  • NitkoBitan
    22.1k
    Nocas bit ce nereda nocas bit ce ludnica
  • Jay
    331
    Dinamo, nedostajao si.
    Nemam očekivanja, ali kao i svi imam nadanja iako je jasno da su šanse premale. Još uvijek mislim kako nekoga od velikih moramo srušit, potpuno je svejedno hoće to biti Arsenal ili Milan.

Sretan put i ugodnu zabavu svima koji idu, jedino sigurno na ovoj utakmici je grmljavina
  • Danko
    1.3k
    Zanimljivo, rekao je miho na tribini da ima info da se arsenal smatra zadnjom pripremnom utakmicom za prvenstvo te da će se igrat formacija kakva će bit protiv istre.
  • Sajla
    6.7k
    ima smisla, ipak je to tu negdje. Arsenal u gostima, Istra doma, skoro ista utakmica.
  • Maxova dijagonala
    2.9k
    Da,taj debil je bio u svlačionici i uz Fabia na ploči crtao taktičke zamisli.
  • Yery
    106
    Nece :smile:
  • nemapredaje
    4.1k

Ja nisam morao.

Digao sam ulaznice za petero ljudi koji su se zvali skroz drugačije nego što je pisalo na vaučerima.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.