• Dumit Rumitu
    38
    Nazalost zakasnio kupit karte za millwall, rasprodane sve. probat cu nesto prek neta ulovit. javite u inbox mjesta okupljanja za danas/sutra!
  • gaTeDZG
    116
    Želim zaspat, probudit se sutra u 19:30h, trznut rakiju kao aperitiv prije xy piva i vidjeti ove lavove u prvih 11:
    Nevistić,
    Ristovski, Mmaee, Torrente, RPG,
    Kača, Ademi, Baturina, Stojke, Pjaca i Cordoba.
    Srce na teren i vjerujem u bod(ove).

Sretno svima u Londonu, učinite nas ponosnima!
    I NAPRIJED PLAVI!!! :strong:

Edit: Siebert nam sudi, neka rezultat bude kao i prošli put.
  • Mikato01
    40

Čekajte nas... Den samo kaj nije...
  • Oluja
    4.9k
    Za one koje zanima prijenos Millwall-Cardiff je na Arena 6 srpski
  • Kia pride
    84
    mislim da je Canavaro preslab za ovakve utakmice. Nisam bio za dolazak Bjelice, ali kad je već došao to je on trebao voditi. To su utakmice za Bjelicu. Puno bi mirniji bio da nas on vodi u London.
  • Dani Olmić
    765
    Jel mi moze netko objasnit ovo sa Millwall-om? O cemu je rijec?
  • Laugreano
    3k
    Ide dosta ekipe pogledat utakmicu Millwalla danas
  • PlavacZRima
    359
    Vidim da kavu pije Dudu, mene zanima jesu vratili Vlatku Peras da mu skuva kafu ili netko novi to dela u klubu :joke:
  • Maki17
    244
    Da trebalo ga je ostaviti samo za ovu utakmicu, onda protiv Istre nek' vodi Canavaro a protiv Milana nek vode zajedno. O Bože
  • NitkoBitan
    22.1k
    Ide dosta ekipe pogledat utakmicu Millwalla danasLaugreano

Nije bilo ekipe u avionu koja je rekla da ne ide na tu tekmu :cool:
  • dapintar
    70
    Na koje sektore se ide na millwall? BTW, njihovi najžešći su negdje oko sektora 19,20, 47,48

Edit, može se još kupiti karata online. Sam se treba regati
  • Eduardo
    22.2k
    Ono što mene najviše brine je to što će Cannavarova prva utakmica na klupi dinama ujedno biti i najveća u njegovoj dosadašnjoj trenerskoj karijeri, a njegova trenerska karijera uopće nije kratka... teško mi je u njegovom CV-u pronaći situaciju koja bi se mogla usporediti sa sutrašnjom tekmom.

Jedini klub u dosadašnjoj karijeri protiv kojeg je igrao i koji se može približno usporediti s Arsenalom, barem po kvaliteti, bio je Napoli... što se tiče natjecateljske razine, Liga prvaka je neusporediva s bilo čime što je dosad iskusio. U glavi mi zvoni pitanje koliko je Cannavaro, s obzirom na svoje dosadašnje iskustvo, spreman pripremiti momčad za ovakvu razinu. Kad dodamo tome činjenicu da dinamova situacija nije idealna i zahtijeva ozbiljan rad i prilagodbu ovako važna utakmica na samom početku mandata može biti prilično za*ebana.

Jedino što mi budi nadu je to da bi mogao iskoristiti svoje iskustvo s najvišeg igračkog nivoa kako bi pronašao način da pripremi momčad i izvuče maksimum iz nje. No, realnost je da bi ovo mogao biti brutalno težak test, a bojim se da bi dinamo još jednom mogao osjetiti ozbiljne posljedice.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.