• FrodoJePurger
    226
    Jel ima neka nova informacija oko novog webshop-a?
  • maki
    55
    Hvala na pomoći mali M i Paggini, propustio sam da je već pisano o tome. Nisam iz ZG pa ne mogu ići po dućanima, nadao sam se da postoji mogućnost online jer mi to treba za poklon ali bit će prilike
  • immerwieder
    1.4k
    pohvaljujem ovaj ručni sat iz UCL kolekcije,
    brand je ozbiljan, a nije opet da ne može nitko kupiti

više komentar nego primjedba,
    personalizacija je napravljena s monokromatskim grbom kluba na mjestu gdje inače bude napisano champions league,
    za usporedbu, sturm graz,
    i dalje piše VL, ali je umjesto jedne male, desne, krono urice grb sturma i to ne monokromatski,
    ali to je vjerojatno i lakše izvedivo jer im je grb crn-bijel,
    ono kaj se meni više sviđa kod njihovog je stražnja strana, kod našeg je samo u sredini logo UCL,
    kod njih je na tom mjestu grb kluba, i piše točno koja je to ura od 500 komada, npr. 75/500,
    kod naše ure tog nema, niti znamo koliko ima komada,
    oni još nisu rasprodali svih 500
  • NVKOD
    2.2k
    Mislim da bi dodavanje povijesnih dresova na službene stranice kluba dodatno obogatilo prikaz klupske tradicije i povijesti. Takva sekcija mogla bi prikazivati domaće dresove kroz povijest kluba, počevši od sezone 1966./67., kada je osvojen Kup velesajamskih gradova (pitanje koliko ima materijala prije tog doba). Bilo bi idealno uključiti i razvoj klupskog grba, sponzora te vizualnih identiteta.

Ova ideja mogla bi se realizirati kao dodatak postojećoj stranici Povijest kluba ili kao zasebna sekcija. Primjer sličnog koncepta može se vidjeti na stranicama Bayerna, gdje su prikazani njihovi dresovi od 1965. godine.

Na internetu postoje djelomične kolekcije dresova, poput ove na stranici Football Kit Archive, ali kolekcija nije potpuna, a slike su mutne ili su slikane kao da idu na Njuškalo. Službena stranica kluba s visokokvalitetnim prikazom povijesnih dresova pružila bi dodatnu vrijednost i autentičnost.
  • Mali dioničar
    16.6k
    gdje su prikazani njihovi dresovi od 1965. godine.NVKOD

Da su face stavili bi od 30tih.
  • immerwieder
    1.4k
    prijedlog za shop, a neki klubovi već imaju,
    lani je bilo 50 godina rubikove kocke,
    jedna strana skroz plava, na jednoj grb u poljima
    na jednoj naše d, na jednoj nema predaje u svakom polju,
    maskota (lav ili cico), pehar kupa velesajamskih,
    dalo bi se interesantno postaviti

pohvaljujem kapetansku traku, nema je na webu, ali ima npr. u areni

ostali castore klubovi imaju i njihovu loptu u ponudi, možda bude i kod nas
  • Sajla
    6.7k
    Mislim da bi dodavanje povijesnih dresova na službene stranice kluba dodatno obogatilo prikaz klupske tradicije i povijesti.NVKOD

Jedan dio tog sadržaja već postoji i mogu mu pristupiti vlasnici phygital dresa. Tamo je prikazana povijest dresa od 1911. do danas.
  • dzg717
    1.1k
    Ja bi flis jakne kako u bbb shopu tako i u gnk
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.