• Jaro
    8.8k
    prica je navodno da su se slucajno sreli u lobiju westina dok je pero placao parking. Pero je u westin dosao u posjetu svom manageru.Crni86

placanje parkinga je u zadnje vrijeme jebena izlika za "nepozeljne susrete"
  • Izet Hajrović
    3.5k
    baš to, kao da je ta "osoba bliska igraču" pitala možemovce kako opravdati tu sliku. Nekako mi je to objašnjenje smiješno i ne drži mi vodu. Nisam baš duboko upoznat s menadžerskim krugovima, a ovdje ima kolega koji su dobro upoznati s time pa me zanima imaju li Džidić i Mamić kakvu zajedničku povijest suradnje?
  • SjevernaStrana
    2.1k
    Nisam baš duboko upoznat s menadžerskim krugovima, a ovdje ima kolega koji su dobro upoznati s time pa me zanima imaju li Džidić i Mamić kakvu zajedničku povijest suradnje?Izet Hajrović

Recimo Deni Jurić iz Šibenika u Dinamo...
  • Jaro
    8.8k
    imaju li Džidić i Mamić kakvu zajedničku povijest suradnje?Izet Hajrović

https://www.nacional.hr/ekskluzivno-zdravko-mamic-i-dalje-pljacka-dinamo-po-istom-modelu-zbog-kojeg-je-pravomocno-osuden/

par puta su slučajno skupa plaćali parkinge...
  • znajdatevolimja
    192
    Plaćanje parkinga ispred hotela???
  • badjibadara
    4.4k
    To je sve do ovih novih senfovih pravila i zona. I mile je morao nikici, kao savjestan gradjanin, pomoci oko placanja parkinga.
  • Krizy
    50.6k
    Dinamo je u posljednju sezonu i pol ubilježio 17 poraza.
    U utakmicama u kojima je Sučić odigrao veći dio utakmice, Dinamo je izgubio samo tri puta.
    U utakmicama u kojima nije igrao ili je igrao manje od poluvremena, Dinamo je izgubio 14 puta.
  • Dinaminjo
    1.2k

S obzirom da Dinamo ne igra za ostanak pa mu nije glavni cilj ne izgubiti, kalva je statistika za sva 3 boda..
  • Izet Hajrović
    3.5k
    Kako se u nogometu stvari brzo mijenjaju. Evo primjer Luke i Petra Sučića. Kako je došao Petar u Dinamo, mislim si, ništa posebno. Njih dva su bratići, Luka u mojim očima bio puno veći talent, prošao školu Salzburga, igrao odlično u Salzburgu, bio vođa ekipe. Petar došao iz tamo nekog Zrinjskog, pokušava se izboriti za minutažu. Ono, na njih dva sam gledao kao da je Luka Sučić Luka Modrić, a Petar Feta Fetai. Došao Petar u repku, velika je to stvar, ali i dalje to nisam doživio ozbiljno, i dalje je Luka nekako bio uzvišen u mojim očima, ono, kao da su nebo i zemlja. Tu uopće ne mislim na nogometne kvalitete, nego neku općenitu percepciju stvorenu podsvjesno, vjerojatno zbog utjecaja medija. I eto, Luka Sučić igra u Real Sociedadu, a naš Petar će igrati u Inter Milanu. Petar bi dosegnuo ovim transferom.
  • Špicpapak
    100
    A nema tu nekog pravila, Brozović je iz Dinama direkt otisao u Inter i uspio, Modriću je međustepenica između Dinama i Reala bio Tottenham. Nadam se da će oba Sučića doseći najvišu razinu, na Brozov ili Lukin način, svejedno
  • Nousername
    744
    Odlazi u najbolji Inter jos od onog Mourinhovog iz 2010.Mislim da bi mu trebao odgovarati i stil igre koji trazi dosta trke od veznih igraca i ubacivanje iz drugog plana.Vidi se da ga je Inter dobro upratio.
  • Jaro
    8.8k
    Brozović je iz Dinama direkt otisao u Inter i uspio, Modriću je međustepenica između Dinama i Reala bio Tottenham.Špicpapak

Inter u koji je Broz otisao je bio ispod Tottenhama u koji je Modric otisao u tom trenutku realno...
  • NitkoBitan
    22.1k
    Ovo spominjanje izlazenja u susret Dinamu sa Suciceve strane je apsolutna glupost (ostankom do ljeta). Kao sad bi ga prodali da ostane do ljeta i? Do travnja je na rehabilitaciji, a dok se uigra gotovo je prvenstvo i neki drugi igrac ce vec bit "zagrijan". Prodaja na ljeto i posudba do kraja kalendarske godine.

Suma sumarum, super stvar za Dinamo bi trebala bit da igrac ostane ovdje na rehabilitaciji, barem se tako da iscitat u medijima. Iskreno ne vjerujem da ce Sucic bit od neke pomoci klubu u drugom dijelu sezone.

Nadam se da su ljudi u klubu dovoljno pametni da ne nasjednu na ovu TOP SHOP ponudu.
  • Droljo
    11.4k
    Inter u koji je Broz otisao je bio ispod Tottenhama u koji je Modric otisao u tom trenutku realno...Jaro

Glupost.
    U biti teško je to uspoređivati ali inter koji se svake godine bori za naslov (slično kao hajduk doduše u nekim sezonama) i totić bez ambicija (ili sa slaven belupo ambicijama) su neusporedivi i inter je uvijek bio veći klub te će uvijek i biti. Inter ulazi u prvi ešalon sa realom, bayernom, liverpoolom i sl. A znamo da je inter osvojio sve šta postoji samo jednu sezonu nakon modrićeve prodaje u Tottenham...
  • Jaro
    8.8k
    u trenucima dolazaka jednog i drugog je Tottenham bio financijski jaci, u javoj ligi, doduse slicnih neambicijoznih rezultata u Premier ligi kao i Inter u posrnuloj Serie A u sezonama prije nego je dosao Broz....
    Povijesno, naravno, Inter je veci i uspjesniji klub...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.