• criticus
    3k
    Dobivam info da se ekipa Grudama još zabavlja :lol:. Preko 250 učlanjenih na današnjem druženju.

Organizatori poručuju:
    Hvala svima i neka živi Dinamo i majka Hrvatska!
  • Dinamo iznad svih
    71
    Također, akcija učlanjivanja u Pleternici.
    24.1.2025, Caffe bar Park od 19h
    Tko može nek dođe!
  • Papastrumf
    13.7k
    Svi koji planirate neke vece akcije uclanjenja slobodno se javite u odjel clanstva. Klub ce pomoci koliko moze, ako nista onda objavama na drustvenim mrezama.
  • blue heart 72
    2.1k
    fantastično, svaka im čast
  • criticus
    3k
    515 jel moguće?Sesvećanin

Koliko ja znam sinoć je oko 250, a 515 je brojka ukupna od nove godine samo u Grudama. Ako sam ja krivo razumio onda sam dao krivu info... :sad:
  • rioda
    6.3k
    u Šenkovec bi trebal kak gost iznenađenja doći Marablue heart 72

Mara i Vlaović, koliko čujem cca 150 novih članova
  • ZrnTSCHeZ
    690
    Mara i Vlaovićrioda

Ispunili smo momcima želju pa smo se pofotkali par puta s njima...nama trenutak, njima uspomena za čitav život :wink:

+ Mari smo za iznenađenje dopelali i školskog kolegu s kojim je cijelu osnovnu u razred išel

Stotinjak novih članova u malom mjestu kak je Šenkovec
  • blue heart 72
    2.1k
    da poslali su mi dečki fotku Mare i Gogija, i u vrijeme slanja rekli 130 članova. Po meni odlično
  • Neron53
    1.2k
    Nadam se da bi ove godine Grude mogle ugostiti Placu noc. Pa i Široki, Posušje..... :)
  • Draž
    1.5k
    PLAVI PETEK NA GORICE održan je u petak 17.01.2025. u Ledana baru u Velikoj Gorici. Radilo se o akciji učlanjivanja u GNK Dinamo i Futsal Dinamo u organizaciji Goričana, Dinamovaca iz našeg grada i ekipe koja je zadužena i za popularnu Humanitarku.
    Posjetile su nas i nogometne legende kluba Silvio Marić, Jerko Leko, Domagoj Abramović, Štef Deverić, Mario Jozić te aktualni igrači Luka Stojković i Dario Špikić koji su strpljivo i spremno ispunili želju svakom navijaču koji se poželio s njima fotografirati i kratko popričati, a posebno zadovoljstvo nam je bilo ugostiti potpredsjednika kluba Dubravka Skendera i našu legendu predsjednika Dinama Velimira Zajeca Zeku koji su se zadržali i više od predviđenog. Hvala im na tome.
    Cijeli događaj je naravno imao humanitarni karakter.
    Za ovu priliku izradili smo prigodne majice koje smo prodavali po cijeni od 15 eura, a organizirana je i humanitarna tombola s odličnim nagradama, potpisanim dresovima igrača, ruksacima, privjescima i ostalim suvenirima klubova.
    Sav prihod od prodaje majica i tombole ide za potrebite preko Zaklade Nema predaje.

I da... ono najvažnije učlanjeno je i obnovljena članarina za 170 članova, a kroz cijelu večer je prošlo nekoliko puta više navijača...

Hvala svima koji su došli, posebno onima koji su pomogli u organizaciji, a za iduću godinu spremamo još veći spektakl.

JEdina moJA LJUBAV
  • R13S61
    253
    Nisam vidio da je netko javio ali počele su članske i poštom stizati... Mene danas dočekala u sandučiću...
    Produžio članstvo online oko 1.1.
  • petrinjskikokošinjac
    102

Pa zasto bi netko ovdje pohvalio klub sa nekim vrhunskim stvarima koje se naprave, bolje pričekat malo neku novu dramu pa lupat po tipkovnici...
  • Brusa
    2.1k
    Jel zna netko možda, ako se netko "papirnato" učlanjivao, da li postoji mogućnost saznati da li si unesen u članstvo i ako jesi kod sa članske, prije nego ti članska dođe poštom doma?
  • striko
    1.9k
    Prijavi se online i vidi. Meni piše da je produžena a člansku još nisam dobio.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.