• blue heart 72
    2.1k
    Rijeka i dalje dosta čvrsta u obrani. Opet čista mreža i to protiv Sturma. Pašalić i Fruk zabili za Rijeku
  • Izet Hajrović
    3.4k
    korporacija, namjerno oslabili kadar pred utakmicu s Dinamom.
  • Crni86
    7.3k
    Svi zive u hajpu livaje zadnjih par mjeseci. Di je taj livaja bio od veljace do lipnja prosle godine? A tko je tada dominirao i vukao sam svoju ekipu do naslova?

Opet se djelomicno omalozava petka jer je ozlijeden zadnja 2 mjeseca, a istina je da je u prvoj polovici godine sam dovukao titulu u zagreb i trebao bi biti barem u egalu livaji, ali dobro.
  • Hectorharatti
    264
    Petko je vukao sam svoju ekipu do naslova? Petku naklon ogromni, al nemoj pretjerivat sad.
  • hardek
    3.8k
    Pa kod ovih ocjenjivanja uvijek postoji recency bias a Livaja je doslovno zaslužan za 70% golove svoje ekipe. Bilo bi nerealno da je igdje osim na prvom mjestu trenutno, treba biti realan.
  • Brusa
    2.1k
    Pa bira se igrač cijele godine, a ne polusezone. Livaja je prošle sezone, ne znam koliko u godini 2024. zabio 10 golova mislim, a mi smo osvojili prvenstvo i kup. Glasati za bilo koga tko nije iz dinama je smiješno.
  • Crni86
    7.3k
    ovo sta je kolega spomenuo, bira se igeac godine. Toliko koliko livaja sada znaci tovarima koji su prvi je nama znacio u drugom dijelu prosle sezone kada smo uzeli titulu, a upravo u tom dijelu sezone livaje nije bilo cini mi se 2 mjeseca kao sto sada nema ni petka.

Nek je Livaja najbolji, ali se malo zaboravlja na proslu sezonu koja isto tako ulazi u 2024. godinu i kada se cijela uzme u obzir nije bas livaja toliko bolji od petka.
  • Krizy
    50.5k
    Pošto skoro pola lige sudjeluje na Arena kupu u Medulinu, jedinom turniru pripremnih utakmica u Hrvatskoj, evo i rezultata:

Grupa Ceja
    Lokomotiva - Gorica 2:0
    (Smakaj, Vuković)

Primorje - Gorica 1:1
    (Babin / Erceg)

Lokomotiva - Primorje 0:0

1. Lokomotiva 1-1-0 2:0 4
    2. Primorje 0-2-0 1:1 2
    3. Gorica 0-1-1 1:3 1

Grupa Finera
    Varaždin - Slaven Belupo 1:0
    (Poldrugač)

Dugopolje - Slaven Belupo 0:1
    (Boras)

Varaždin - Dugopolje 2:0
    (Mamić, Škaričić)

1. Varaždin 2-0-0 3:0 6
    2. Slaven B. 1-0-1 1:1 3
    3. Dugopolje 0-0-2 0:3 0

Završnica
    Za 5. mjesto: Gorica - Dugopolje 1:0
    (Erceg)

Za 3. mjesto: Slaven B. - Primorje 4:0
    (3x Nestorovski, Božić)

Finale:
    Lokomotiva - Varaždin 3:2
    (Mudražija, Kolinger, Goričan / Mitrovski, Dabro)

Arena kup Medulin - konačni plasman
    1. Lokomotiva
    2. Varaždin
    3. Slaven Belupo
    4. Primorje
    5. Gorica
    6. Dugopolje

Najbolji strijelci:
    3 - Nestorovski
    2 - Erceg
    1 - Božić, Mamić, Škaričić, Boras, Poldrugač, Babin, Smakaj, Vuković, Mudražija, Kolinger, Goričan, Mitrovski, Dabro
  • Mr Anderson
    9.8k
    Istra dobila Kopera 6:0.
  • Ivdzo11
    5.3k
    Izbor Tomislava Božića (Slaven Belupo)

1. Martin Baturina (Dinamo) 10 bodova
    2. Marko Livaja (Hajduk) 8
    3. Filip Uremović (Hajduk) 6
    4. Bruno Petković (Dinamo) 4
    5. Niko Galešić (Rijeka/Dinamo) 2
  • Crni86
    7.3k
    3. Filip Uremović (Hajduk) 6
    4. Bruno Petković (Dinamo) 4
    Ivdzo11

:rofl: :rofl: :rofl:

Ugasite nagradu, umirovite bozica jer ocito ima ozbiljnih mentalnih problema.
  • Ivdzo11
    5.3k
    Za početak, tema ‘odlasci’. Komnen Andrić, zajedno s Rijekom, traži novi klub. Riječani bi bili najsretniji kad bi to bila Lokomotiva, a na Kvarner došao Duje Čop, ali takva ‘trampa’ nije u zagrebačkim kombinacijama no Čop jest jedan od igrača kojeg bi Rijeka rado vidjela u svom dresu.

Za Marca Pašalića stižu ozbiljne ponude. Ona medijski razvlačena, iz Verone, nije u toj kategoriji ozbiljnih, ali lako je moguće da Pašalić ove zime napusti Rijeku. Cijena je 5 milijuna eura, a za ‘javnu upotrebu’ još nisu ni ime najozbiljnijeg potencijalnog kupca, ni ime igrača koji bi došao kao zamjena (a riječki ga navijači pamte, ne baš po dobrome).

poprilično su daleko odmakli pregovori s 23-godišnjim makedonskim reprezentativcem Jovanom Manevim iz turskog Adana Demirspora. Taj je transfer vrlo blizu ‘prolaska kroz ciljnu ravninu’.

Navijačima možda i najzanimljivija je tema – produžetak ugovora s Lindonom Selahijem i… Vijesti su dobre. Svakim danom dvije su strane sve bliže dogovoru o novom ugovoru koji bi i Rijeci i Selahiju omogućio mirni proljetni dio sezone, a onda i mogući ljetni izlazni transfer.
  • Ivdzo11
    5.3k
    Osijek dovodi nekog Talijana napadac, ne zna se jos ime
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.